VMM INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VMM INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.270.968

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.04.2014, NGL 25.06.2014 14222-0495-012
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.04.2012, NGL 23.08.2012 12458-0027-012
17/01/2012
ÿþMod WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II VIII111 I II VIII III

" iaoiaas9~

b

s.

u

il \J ~:- ;-Xv -._~r=l-~ ~ VrJ ~

~ - !~ rA~,

, ~.,

e :r.'..

-

! -~ " -. !" :.:  ;',"...M

~ ~., _

~~: "':`'; - -" 1.,^=T

~~1~

Ondernemingsnr : 0877.270.968 Benaming

(voluit) : VMM INVEST

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9850 Landegem, Leenwegel 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - afschaffing aandelen aan toonder - update statuten -

herbenoeming bestuurders - bevestiging zetelverplaatsing

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Deinze op zevenentwintig december tweeduizend en elf. Boek 505 Blad 67 Vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. Inspecteur, Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VMM INVEST", met maatschappelijke zetel te 9850 Landegem, Leenwegel 4, en met ondernemingsnummer 0877.270.968, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Bevestiging beslissing zetelverplaatsing

De vergadering bevestigt de beslissing van de Raad van Bestuur de dato 11 juli 2009, zoals gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus nadien, onder referte 20090825-0121074, tot verplaatsing van de zetel van de van de vennootschap naar 9850 Landegem, Leenwegel 4 en beslist om de statuten overeenkomstig aan te passen.

Tweede besluit  Afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder

In het kader van de Wet van 14 december 2005, houdende afschaffing van de effecten aan toonder, beslist de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen en de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn, met mogelijkheid tot omzetting in gedematerialiseerde aandelen. De bestaande aandelen aan toonder worden, met ingang van heden, gezien deze nooit werden gedrukt, vernietigd en op heden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gewijzigd, als volgt:

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de

s aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. ln het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandèelhouder kan op zijn kosten aan " de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Derde besluit - Volmacht aan de raad van bestuur voor de omwisseling van de effecten aan toonder

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om:

- voor 31 december 2011 de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam en om deze omwisselingen praktisch te realiseren voor 31 december 2011.

Vierde besluit  Statutenwijzigingen

De vergadering beslist om de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten, alsook met het nieuwe Wetboek van Vennootschappen, houdende de bepalingen aangaande wijze bijeenroeping algemene vergadering en deze aangaande de benoeming van de vereffenaar, als volgt:

" Wijziging van de eerste zin van artikel 2 als volgt:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Landegem, Leenwegel 4.

" Vervanging van de tekst van artikel 6 der statuten door volgende tekst:

6.1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

6.2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

6.3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

6.4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

6.5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

6.6. Er mogen aandelen met stemrecht worden uitgegeven en aandelen zonder stemrecht. Aandelen zonder

stemrecht dienen te voldoen aan artikel 480 Wetboek van Vennootschappen.

6.7. Er mogen collectieve titels worden uitgegeven, alsook winstaandelen, met of zonder stemrecht. De

aandelen vermelden geen nominale waarde.

6.8. Zolang er geen aandelen zonder stemrecht bestaan hebben alle aandelen recht op één stem per

aandeel.

6.9. De wederinkoop van aandelen zonder stemrecht kan door de vennootschap ten allen tijde worden

geëist.

De vennootschap kan de eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen overeenkomstig de bepalingen

van artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

6.10. Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om aandelen met stemrecht te converteren in

aandelen zonder stemrecht, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

6.11. Elk aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten. Ten opzichte van de vennootschap zijn

de aandelen zijn ondeelbaar.

(... )

" Schrapping van punt 5. van artikel 6tris.

" Vervanging van de vijfde tot en met de laatste alinea van artikel 15, door volgende tekst:

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tevens kan elke andere algemene vergadering tijdens de zitting door de raad van bestuur met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak.

De beslissingen der algemene vergadering worden opgetekend in notulen. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Afschriften worden geldig ondertekend door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

" Vervanging van de eerste zin van artikel 22 der statuten aangaande vereffening door volgende tekst:

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars

benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen

zullen de benoemde vereffenaars slechts in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vijfde besluit  Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan ter Griffie.

Zesde besluit  Herbenoeming van bestuurders

De vergadering beslist om volgende bestuurders te herbenoemen tof de jaarvergadering van 2017:

1/ De Heer Marnix VERSLUYS, voornoemd.

2/ Mevrouw Martine VERSLUYS, voornoemd.

Alle bestuurders, hier tussenkomend, verklaren hun mandaat te aanvaarden, na meegedeeld te hebben de

statuten van de vennootschap en de financiële toestand te kennen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Voorbehouden ean hett Belgisch Staatsblad

Xavier Van den Weghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie en gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 24.08.2011 11441-0493-012
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.04.2010, NGL 20.07.2010 10332-0110-013
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.04.2009, NGL 19.08.2009 09601-0218-013
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.04.2008, NGL 16.05.2008 08145-0217-011
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.04.2007, NGL 20.06.2007 07284-0133-011
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.04.2015, NGL 31.08.2015 15554-0267-012

Coordonnées
VMM INVEST

Adresse
LEENWEGEL 4 9850 LANDEGEM

Code postal : 9850
Localité : Landegem
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande