VODTEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VODTEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.130.452

Publication

23/07/2013
ÿþMod Wald ILI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1lI1 1(111 ll1 11111 II1I lIll liii! 1Il1 1II 11

*13114468

NEERGELEGD

1 2 !at 2 3

RECHTE t.L ~~_~~

KOOPHANDEL. i ~ L-~NIT

Ondernemingsnr: 0884.130.452

Benaming

(voluit) : VODTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wolterslaan 52, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Afsluiting vereffening - Volmacht

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 10 juni 2013 van Vodtec BVBA in vereffening werd beslit de vereffening van Vodtec BVBA, met zetel te 9000 Gent, Wolterstaan 52 af te sluiten.

De algemene vergadering van 10 juni 2013 besliste bij unanimiteit en bij aparte stemming om volledige en; onbeperkte kwijting te verlenen aan de vereffenaar Stefaan Aerts voor de door hem vervulde opdracht.

De algemene vergadering van 10 juni 2013 besliste bij unanimiteit de volgende volmacht toe te kennen: 5. Volmachten na de afsluiting van de vereffening

De Vergadering besluit om de heer Stefaan AERTS, met de macht van indeplaatsstelling, volmacht te verlenen om al hetgeen te doen wat nodig, nuttig en/of vereist is in verband met de afsluiting van de vereffening en in verband met de neergelegde en bewaarde documenten.

Deze volmacht houdt onder meer in, zonder hiertoe beperkt te zijn, het nodige, nuttige en of vereiste te, doen:

" voor de neerlegging van de eventuele fiscale aangiften en, in het voorkomend geval, voor het regelen van elk geschil met betrekking tot directe of indirecte belastingen;

" om eventuele niet-gekende activa die pas na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, te innen enr over te maken aan de schuldeisers en, in voorkomend geval, de aandeelhouders, in overeenstemming met het, verdelingsplan;

" om alle nodige, vereiste en/of nuttige handelingen te verrichten met het oog op de wijziging en doorhaling van de registratie van de hierboven vermelde vennootschap in het vennootschapsregister bij de Kruispuntbank' van Ondernemingen, en de nodige, vereiste en/of nuttige handelingen te doen voor de publicatie van deze beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en, de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een, ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien, einde, al het nodige, vereiste en/of nuttige te doen.

De bijzondere volmachthouders kunnen eender welk dccument dat nodig, vereist en/of nuttig is in het licht' van de sluiting van de vereffening aanvullen, tekenen en neerleggen bij eender welke publieke of private' instantie of overheid.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van ten minste 5 jaar' worden bewaard op nagemeld adres: Vlamingdam 40, 8000 Brugge.

ekotec

r 1 S

t -.d , ote vt3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam 'n hoedanigheid van de instrumenter- d- notaris, hetzij va de >erso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Stefaan AERTS

Vereffenaar

31/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

Ondernemingsnr : 0884.130,452 Benaming (voluit) : VODTEC

1III1 III filfi II1I 1II Ifll 1Il Ifll 11 III

*13018296

bel

a.

ec Sta

NEERGELEGD

17 JAN, 2013

121EC1-1r1~}hh1K VAN

KOOi~i~iA1"~13e. TE OENT_I

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GASTON CROMMENLAAN 10 BUS 101

9050 LEDEBERG (GENT)

Onderwerp akte :

ZETELVERPLAATSING - ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING

VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van TIEGHEM de TEN BERGHE te Oostende op 20 december 2012, geregistreerd te Oostende I op 28 december 2012, drie bladen, geen verzendingen, boek 760 blad 39 vak 3, ontvangen vijfentwintig euro, de E.a, Inspecteur-Ontvanger H. Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VODTEC", friet maatschappelijke zetel te 9050 Ledeberg (Gent), Gaston Crommenlaan 10 bus 101, met ondernemingsnummer 0884.130.452, BTW-plichtig:

1) besloten heeft de zetel te rekenen vanaf 20 december 2012, te verplaatsen van 9050 ï Ledeberg (Gent), Gaston Crommenlaan 10 bus 101 naar 9000 Sint-Amandsberg (Gent), Wolterslaan 52.

2) kennis genomen heeft van volgende verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen :

a) het verslag van de zaakvoerders, waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna, op gemotiveerde wijze toegelicht wordt. Aan dit verslag is een ' samenvattende staat van activa en passiva gehecht, opgemaakt per 30 september 2012.

b) het verslag van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "BDO Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de Heer Vandewalle Peter, bedrijfsrevisor, over voormelde staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig voormeld artikel 181.

3) besloten heeft tot de ontbinding van de vennootschap en haar invereffeningstelling uitgesproken heeft te rekenen vanaf 20 december 2012.

4) tot vereffenaar benoemd heeft : de Heer AERTS Stefaan, advocaat, kantoorhoudende te 1070 Brussel, Ninoofsesteenweg 643, Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen moeten de benoemingen van de vereffenaars aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging '' worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de ' rechten van derden. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen.enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf;

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

mod 11.1

een vereffenaar aan. De vereffenaar beschikt over de ruimste bevoegdheden voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag alle handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar deze vereist is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding, handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten

of andere beletsels. De vereffenaar is vrijgesteld een inventaris op te maken en mag zich houden

aan de bescheiden van de vennootschap. Hij kan, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, bevoegdheidsdelegaties toestaan; de omvang en de duur van de delegatie wordt door de vereffenaar bepaald. Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door één vereffenaar, afzonderlijk handelend, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit van de algemene vergadering. Hij mag ook, voor de uitoefening van zijn opdracht, beroep doen op externe dienstverleners zoals een deskundige, boekhouder, commissaris, notaris enzoverder, waarvan de kosten en erelonen door de massa zullen worden gedragen. Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door één vereffenaar, afzonderlijk handelend, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit van de algemene vergadering.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Michel van TIEGHEM de TEN BERGHE

Gelijktijdig neergelegd : 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 20 december 2012; 2)

bijzonder verslag zaakvoerders; 3) verslag bedrijfsrevisor; 4) gecoördineerde statuten; 5)

homologatievonnis vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Vno ert ~an he Eeïglsch Staatsblad

~

Op de laatste blz van Luifis B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 07.01.2013 13004-0244-016
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 28.02.2012 12049-0038-016
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 11.08.2011 11400-0117-016
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 26.01.2010 10025-0001-016
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 24.12.2008 08872-0338-014

Coordonnées
VODTEC

Adresse
WOLTERSLAAN 52 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande