VOEGWERKEN BRICKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOEGWERKEN BRICKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.481.759

Publication

17/07/2013
ÿþHal Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ak\e GRIFFIER Ci-tTi3ANK

VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr Benaming sSc. y8-I. S5

(voluit) Voegwerken Bricks

(verkort) :

- 8 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9308 Hofstade (Aalst), Karel Van Der Slotenstraat 9 bus 5 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, op één juli tweeduizend dertien, - neergelegd ter registratie, blijkt dat:

De heer MINNAERT Jan, geboren te Aalst op zesentwintig maart negentienhonderd drieëntachtig (nationaal, nummer 83.03.26-097.14), echtgeschelden, wonende te 9300 Aalst, Kareelstraat 30 bus 5,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming; "Voegwerken Bricks, met zetel te 9308 Hofstade (Aalst), Karel Van Der Slotenstraat 9 bus 5.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belg'ie als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening, van derden, of door deelname van dezen:

Uitgebreid, hoofdzaak, alle voeg- en metselwerken, bouwen van stellingen, zandstralen en reinigen van gevels.

Gyproc werken en renovatie van woningen.

Leggen en renovatie van vloeren, faience, betonvloeren zowel binnen als buiten, alle klussen in en rond de woning.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken; die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doe!, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere, wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doei met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te', begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend tweehonderd euro (¬ 18.200,00), verdeeld inF honderd aandelen (100) zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 11100ste (een/honderste) van het kapitaal en dezelfde reohten en voordelen verlenend.

De aandelen werden volgestort ten belope van duizend zevenhonderd euro (¬ 1.700,00) en dat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over een som van duizend zevenhonderd euro (¬ 1.700,00), dat ingeschreven werd in geld door de heer Minnaert Jan, voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die= nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot-'schap met uitzondering van die' handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap tel vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het ais eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de tweede'. donderdag van de maand november, om veertien uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar,

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en

onverminderd de wettelijke voorschriften ,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen,-hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Minnaert Jan

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VOEGWERKEN BRICKS

Adresse
KAREL VAN DER SLOTENSTRAAT 9, BUS 5 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande