VOID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.013.547

Publication

01/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Lulk" B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1 bLG1SCH-ST

11 lii f IGI I I I III~III

*19198297*'

---, NEERGELEGD

ELC,E

"14

~

2 4 jum 2014

RECHTB ~,1AN

KCQFHANp~~ GENT

QNIT¬ UR

2 0 -07-

Ondernemingsnr : 0842.013.547

Benaming

(voluit) : VOID

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edmond Blockstraat 1, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder .

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap dd 26 mei 2014 blijkt de benoeming als zaakvoerder van mevrouw Maya Albert, wonende te 9050 Gent, Edmond Biockstraat 1, met ingang van 26 mei 2014.

de heer Karel Vanhooren

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2014
ÿþVoo'

behou

aan r

Beigh

Staats'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111/11111111ompl M°1N9E:2

-~LGISCH S

Ondernemingsnr : 0842.013.547

Benaming

(voluit) : VOID

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edmond Blockstraat 1, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt beslist de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen van Edmond Blockstraat 1 te 9050 Gent naar Aannemersstraat 146 te 9040 Sint-Amandsberg, met ingang van 25 november 2014.

Karel Vanhooren

Zaakvoerder

pE JEDGELEGD

~ 8 -12- 2014

~~/~P~Hi"~~~~~ GÉTePi'"

R BEL

2014 TAATS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2012
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER L W W

2 ruil

RECHTBANK VAN

~4

GZOOP4~DE . ~~~~

.12001443

Ondernemingsnr : Q$ti 3

Benaming

(voluit) : VOID

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edmond Blockstraat 1, 9050 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove te Merelbeke op 19 december 2011, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffe van de Rechtbank van Koophandel, dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

a4 Naam: VOID

Zetel: Edmond Blockstraat 1, 9050 Gent

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

Oprichter: De heer VANHOOREN KAREL Walter Omer, geboren te Torhout op acht juli negentienhonderd

zesenzeventig, echtgenoot van mevrouw Albert Maya, wonende te 9050 Gent, Edmond Blockstraat 1.

e Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen op naam die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbrengen: De heer Vanhooren Karel, voornoemd, verklaart inbreng te doen in speciën ten belope van: achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00).

Waarvan twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) volgestort zijn.

In ruil hiervoor ontvangt hij honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die telkens één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro, waarover de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken.

Voormelde bedrag werd, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, bij overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank Gent Kouter, onder nummer BE 707370 3484 0625, geopend op naam van de BVBA "VOID " in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van. deponering afgeleverd door voornoemde instelling op negenentwintig november tweeduizend en elf, dat mij;

t overhandigd is om aan deze akte te worden gehecht.

.9 Boekjaar: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig

et december van elk jaar.

et

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en

aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

t Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zijn bevoegdheid gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wordt een vennootschap tot zaakvoerder benoemd, dan is deze rechtspersoon verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke belast wordt met de uitvoering van opdracht in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, dus de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervuilen. Deze vaste vertegenwoordiger is persoonlijk aansprakelijk voor de wijze van uitoefening van het mandaat.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland :

-het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn. het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

-scenografie, het ontwerpen, maken, uitvoeren, plaatsen, van en alles wat verband houdt met theaterarchitectuur en scenografie, inzonderheid met betrekking tot de podiumkunsten en de audiovisuele media.

-Productontwikkeling, industrieel design, individuele adviesverlening aangaande ontwerpmethodologie en ontwerpgereedschappen voor productontwikkeling en industrieel design

-Theater, acteerwerk, theaterproducties, het mogelijk maken van professionele en artistiek hoogstaande producties, individueel of in theatergezelschap, met de disciplines theater, muziek, of dans, al dan niet in combinatie met andere kunstvormen. De bewerking van bestaande werken en de ontwikkeling van nieuwe creaties al dan niet in co-productie. Het organiseren van educatieve activiteiten, workshops in verband met theater, alsook het werken aan internationale uitwisseling van artistiek-culturele verworvenheden.

-De verwerving, inbreng, ruiling, aankoop, verkoop, beheer van aandelenparticipaties, financieel vast actief en/of geldbeleggingen, alsook het participeren in andere bedrijven, handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap, in het algemeen genoemd holdingactiviteiten;

-de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

-de realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen zit;

-de coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot o.m. het management van vennootschappen, elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en produkten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder aile vormen te leveren, dit gekoppeld met aile verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enz.;

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, coördinatie, logistiek, marketing, koop en verkoop, evenementen en personeelsbeleid.

-het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity".

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-de aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap;

-alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken;

-het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren, in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, know-how, expertise of enig andere immateriële vaste activa;

-Alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, inschrijvingsrechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden;

-Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is;

-Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dil te begunstigen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni, om achttien uur op de zetel of de plaats te bepalen in de oproepingen.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van juni tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR EEN VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbindt de vennootschap zich uitdrukkelijk bij deze, alle rechten en verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer Vanhooren Karel, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

----Voor ontledend uittreksel---

notaris Elke Vandekerckhove

worden tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0528-013

Coordonnées
VOID

Adresse
AANNEMERSSTRAAT 146 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande