VOLWASSENENWERKING LOKEREN-WONEN

Association sans but lucratif


Dénomination : VOLWASSENENWERKING LOKEREN-WONEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 431.893.389

Publication

31/01/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 431.893.389

Benaming

(voluit) : Volwassenenwerking Lokeren - Wonen

(verkort) :

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Daknamdorp 54 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte :

Op de Statutaire Algemene Vergaderingen van 08/05/2012 en 08/10/2013 werden de statuten van Volwassenenwerking Lokeren - Wonen , goedgekeurd op 2010912005, gewijzigd.

STATUTEN

Volwassenenwerking Lokeren .- Wonen v.z.w.

Daknamdorp 54  9160 Lokeren

Ondernemingsnummer 431.893.389

TITEL I. -" Naam  Zetel  Doel  Duur

Art. 1. - De vereniging draagt als naam: Volwassenenwerking Lokeren  Wonen v.z.w.

Art. 2. - De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Lokeren, Daknamdorp 54, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Art. 3.  § 1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, de oprichting, inrichting, beheer en exploitatie van diensten en voorzieningen voor personen in een maatschappelijk achtergestelde positie

§ 2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijke doel, en mag hiertoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§ 3. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Art. 4.  De vereniging is van onbepaalde duur. Ze kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il.  LEDEN

Art. 5. - Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste 9 bedragen.

Art. 6. - Leden worden aanvaard, bij meerderheid van stemmen, door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voor behout aan h Belgis Staatst

GRIFFig RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 2 JAN 2014

DEND~F ,~~. _ n~DE Cr,~fc -

e Als lid kan toetreden elke natuurlijke of rechtspersoon die aan één van volgende criteria beantwoordt :

a. minimaal 6 maand in dienst zijn van de v.z.w. als personeelslid

b. vertegenwoordiger zijn van de cliënten van de door de v.z.w. geëxploiteerde dienst of voorziening

c. als maatschappelijk aandeelhouder betrokken zijn bij de werking van de organisatie vanuit een maatschappelijk engagement.

Deze categorieën worden verder omschreven in het huishoudelijk reglement.

Bij het opmaken van het ledenregister wordt vermeld tot welke van bovenstaande categorieën men behoort.. Elke categorie beschikt bij stemming over hetzelfde stemmenaantal.

Art. 7. - De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig bijdragen storten of een inbreng doen. Bij het eindigen van hun lidmaatschap kunnen leden en hun rechtsopvolgers geen recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten of gestorte gelden terug te vorderen.

Art. 8. - Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid verrechtvaardigde, en overlijden.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief, gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Uitsluiting kan alleen worden uitgesproken door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

TITEL III.  ALGEMENE VERGADERING

Art. 9.  De algemene vergadering bestaat uit aile leden van de vereniging.

leder lid heeft één stem. Deze stemmen worden gewogen volgens de categorie waartoe men behoort ( zie art. 6) ieder lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid van dezelfde categorie. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

Art. 10.  De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

1. vastleggen en bijsturen van visie en opdrachtverklaring van de diensten en voorzieningen die de vereniging exploiteert.

2. wijziging van de statuten.

3. benoeming en afzetting van de leden van de raad van bestuur

4. benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging indien een bezoldiging wordt toegekend.

5. kwijting aan leden van de raad van bestuur en commissarissen.

6. goedkeuring van begroting en rekeningen.

7. ontbinding van de vereniging

8. uitsluiting van een lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

9. omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

De leden van de A.V. hebben op de A.V. informatie- en besprekingsrecht over de door r.v.b. genomen beslissingen, met uitzondering van alle persoonsgebonden aspecten van het personeelsbeleid

Art. 11. 

§1. Er wordt minstens drie algemene vergaderingen gehouden. Eén ervan vindt plaats ten laatste 6 maand na het afsluiten van het boekjaar in de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar en wordt gewijd aan het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen van het volgend jaar. De overige algemene vergaderingen worden gewijd aan het toetsen van het inhoudelijke beleid aan de visie en opdrachtverklaring van de vzw .

§ 2. Bijkomende algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste één vijfde van de leden van de vereniging.

§ 3. De bijeenroeping geschiedt op initiatief van de raad van bestuur, per omzendbrief, aan ieder lid gericht ten minste veertien dagen voor de vergadering. Ze bevat de agenda. Ieder agendavoorstel dat door ieder [id acht dagen voor de algemene vergadering aan de voorzitter schriftelijk werd overgemaakt, dient eveneens in de agenda geplaatst te worden en zal als bijkomend punt van de agenda nog voor de algemene vergadering aan de leden kenbaar gemaakt worden.

§ 4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door een ander lid van de raad van bestuur.

§ 5. Besluiten i.v.m. statuutswijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8,12, 20 en 26 quater van de wet van 27 juni 1921, in acht warden genomen.

In andere gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met een eenvoudige meerderheid der stemmen volgens de procedure die is vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Indien minstens de helft van de aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§ 6. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan alle leden bezorgd wordt, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering. Derden, die van een wettig belang doen blijken, kunnen afschriften of uittreksels van de verslagen bekomen.

TITEL IV.  RAAD VAN BESTUUR

Art. 12.

§ 1. De raad van bestuur bestaat uit ten minste vijf leden, benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door deze afzetbaar.

§ 2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§ 3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men [id zijn van de vereniging. Een personeelslid kan evenwel geen lid zijn van de raad van bestuur.

§ 4. De bestuurders oefenen hun mandaat uit gedurende een termijn van in principe vier jaar, met dien verstande dat om de twee jaar een helft van de bestuurders uittredend en herverkiesbaar is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen middels een gewoon schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur. De voorzitter meldt zijn vrijwillig ontslag schriftelijk aan de secretaris.

Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, afzetting of niet meer vervullen van de lidmaatschapsvoorwaarde, wordt door de algemene vergadering in vervanging voorzien voor de rest van de termijn.

Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

§ 5. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een secretaris en een schatbewaarder aan.

Art 13.

§ 1. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het kopen en verkopen van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§ 2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§ 3. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun statuut.

§ 4. De raad van bestuur kan:

$ 4.1. Een bijzonder of beperkt mandaat verlenen aan personen al dan niet lid van de raad van bestuur of van de vereniging

$ 4.2. Bij gewone meerderheid het dagelijks bestuur alsook de (externe) vertegenwoordiging m.b.t het dagelijks bestuur, met gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden, overdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als dagelijks bestuurder(s) in hoedanigheid van orgaan, overeenkomstig art.13 bis van de VZW-wet van 27 juni 1921. Het dagelijks bestuur betreft alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beschikking te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

Wanneer slechts één dagelijks bestuurder wordt benoemd, wordt aan deze de bevoegdheid verleend om alleen namens de vereniging op te treden.

$ 4.3. Bij gewone meerderheid een deel van zijn bestuursbevoegdheid delegeren aan één of meer bestuurders en deze dienovereenkomstîg benoemen als persoon of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, lid 4 VZW-wet van 27 juni 1921.

§ 5. De vereniging wordt ten aanzien van derden, en in rechte, als eisen of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders onder wie de voorzitter, of een daartoe door hem aangewezen bestuurder.

§ 6. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Art. 14.

§ 1. De raad van bestuur vergadert minstens viermaal per jaar

§ 2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders. De oproeping gebeurt schriftelijk, ten minste acht dagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats, agenda

§ 3. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig is en oefent zijn bevoegdheden uit als college. ledere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Daarenboven kunnen de leden van de raad van bestuur eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren. Daartoe zal de voorzitter van de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per fax, per brief, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle leden van de raad van bestuur, met de vraag aan de leden van de raad van bestuur de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vereniging of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

§ 4. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders overhandigd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Derden, die van een wettig belang doen blijken, kunnen afschriften of uittreksels van de verslagen bekomen.

TITEL V.  DIVERSE BEPALINGEN

Art. 15.  Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Art. 16. - Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002

Art. 17  In geval van ontbinding wordt het overblijvend actief, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel als de vereniging, aan te duiden door de algemene vergadering.

Art. 18.  Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de wet van 27 juni 1921,

gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, van toepassing.

4.1.111 LJ - VC] VU1U

Samenstelling raad van bestuur

Op de Algemene Vergadering van Volwassenenwerking Lokeren Wonen v.z.w. van 19 maart 2013 en van 8 oktober 2013 werd de raad van bestuur van Volwassenenwerking Lokeren - Wonen v.z.w. als volgt samengesteld

- de heer Apers Freddy, Daknamdorp 31, 9160 Lokeren

- de heer Marc De Borger, Sterrestraat 61, 9160 Lokeren

- Mevr. Marie-Laure De Smedt, Naastveldstraat 10, 9160 Lokeren

- de heer John Reed, Riet 69 A, 9190 Stekene

- Mevr. Greet Schelfaut, Visserij 208, bus 301, 9000 Gent

- Mevr. Lutgart Van de Vijver, Dam 73, 9080 Zafelare

- de heer Herman Verhelst, Rotstraat 14, 9140 Elversele

- de heer Jan Willems, Heilige Geestmolenstraat 98, 9160 Lokeren

Er werd akte genomen van het ontslag uit de raad van bestuur van De heer Daan Van der Steene

De leden van de raad van bestuur bevestigden de heren John Reed en Freddy Apers in hun functie als voorzitter en secretaris

John Reed

Voorzitter

voor-'behouden

aan het 'Betgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina

25/11/2014
ÿþ MpD 2.2

s in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11 Il I1IIlI 1111111 IU1II i

*14212681*

JJFFIETEC" ANK VAN

KOOPHANDEL GENT

14 NOV, 2014

AFDELING DEGMONDE

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 431.893.389

Benaming

(voluit) : Volwassenenwerking Lokeren - Wonen

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Daknamdorp 54, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur/Wijziging benaming van de vereniging

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

Conform de statuten en op voorstel van de raad van bestuur werd op de A.V. van 13 mei 2014 het

lidmaatschap van de raad van bestuur bevestigd van

° De heer Apers Freddy

° De heer De Borger Marc

° Mevr. Marie-Laure Desmedt

° De heer Verhelst Herman

° De heer Willems Jan

-Het ontslag uit de raad van bestuur aanvaard van

o De heer John Reed

o Mevr. Lutgart Van de Vijver

-Het mandaat verlengd als lid van de raad van bestuur van

o Mevr.Greet Schelfaut

-Het lidmaatschap als nieuw lid van de raad van bestuur voorgedragen en goedgekeurd van

o De heer Johan De Niel

o De heer Philippe Veldeman

De nieuwe raad van bestuur ziet er bijgevolg als volgt uit

Apers Freddy Daknamdorp 31 9160 Lokeren

De Borger Marc Sterrestraat 61 9160 Lokeren

De Niel Johan Driesstraat 68 9160 Lokeren

De Smedt Marie-Laure Naastveldstraat 10 9160 Lokeren

Schelfaut Greet Visserij 208 B 301 9000 Gent

Veldeman Philippe Kwartelweg 4 9160 Lokeren

Verhelst Herman Rotstraat 14 9140 Elversele

Willems Jan Heilige Geestmolenstraat 98 9160 Lokeren

De leden van de raad van bestuur benoemden op de bijeenkomst van de raad van bestuur op 30 september 2014 de heer Johan De Niel tot voorzitter en bevestigden de heer Freddy Apers in zijn functie van secretaris en de heer Marc De Borger in zijn functie van penningmeester.

WIJZIGING BENAMING VAN DE VERENIGING

Op de statutaire Algemene Vergadering van Volwassenenwerking Lokeren  Wonen vzw op 9 oktober 2014

werd het voorstel van de raad van bestuur om de naam van de vzw te wijzigen goedgekeurd.

De nieuwe naam luidt voortaan Alderande Wonen vzw.

de heer Johan De Niel voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch ._

Staatsblad

MOD 2,2

71.Aj----~~ ~In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111113111

*13001632*

Ondernemingsnr : 431.893.389

Benaming

(voluit) : Volwassenenwerking Lokeren - Wonen

(verkort) :

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Daknamdorp 54 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Verkiezing raad van bestuur

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

20 DEC 2012

DENDEÊ ' ,i~iDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Conform de statuten en op voorstel van de raad van bestuur werd op de A.V. van 8 mei 2012 en van 16

oktober 2012

- Het lidmaatschap van de raad van bestuur bevestigd van

o De heer John Reed

o De heer Daan Vander Steene

o Mevr. Greet Schelfaut

-Het ontslag uit de raad van bestuur aanvaard van

o Mevr. Marie-José Wouters

o De heer Norbert Boone

-Het mandaat verlengd als lid van de raad van bestuur van

o De heer Marc De Borger

o De heer Freddy Apers

-Het lidmaatschap als nieuw lid van de raad van bestuur voorgedragen en goedgekeurd van

o Mevr, Lut Van de Vijver

o De heer Herman Verhelst

o De heer Jan Willems

De nieuwe raad van bestuur ziet er bijgevolg als volgt uit

Apers Freddy De Borger Marc Reed John ( voorzitter ) Scheifaut Greet Vander Steene Daan Van de Vijver Lut Verheist Herman Willems Jan

Daknamdorp 31 9160

Sterrestraat 61 9160

Riet 69A 9190

Visserij 208 B 301

Pieter Van Reyschootiaan 12

Krekelstraat 17 9160

Wijnveld 251 9112

Heilige Geestmolenstraat 98 Lokeren

Lokeren

Stekene

9000 Gent 9000 Gent Lokeren

Sinaai

9160 Lokeren

Lokeren, 16 oktober 2012,

John Reed ,

Voorzitter

Op de laatste blz. van tolk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2012
ÿþhfOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE t-

nou lUlfllll I I II II I I IIII

*12126302*

Vf+.t`! ['.+~f.'t~'~,: E''" ''-~- - 6 JULI 2012

~....- r...

Griffie

bel

at

8e Sta





Ondernemingsar : 43t893.389

Benaming

(voluit) : Volwassenenwerking Lokeren - Wonen

(verkort) :

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Daknamdorp 54 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte ; Statuutswijziging

Op de Algemene Vergadering van Volwassenenwerking Lokeren - Wonen v.z,w. van 8 mei 2012 werden volgende statuutswijzigingen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- art 11 § 1. wordt vervangen door Er worden minstens drie algemene vergaderingen gehouden. Eén ervan vindt plaats ten laatste 6 maand na het afsluiten van het boekjaar in de loop van het eerste semester van het burgerlijk jaar en wordt gewijd aan het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar. De laatste algemene vergadering van het jaar wordt gewijd aan het goedkeuren van de begroting van het volgende jaar, De overige algemene vergaderingen worden gewijd aan het toetsen van het inhoudelijke beleid aan de visie en opdrachtverklaring van de vzw

- art 14 § 1. wordt vervangen door : De raad van bestuur vergadert minstens viermaal per jaar

- art 14 § 3. wordt aangevuld met volgende bepaling : Daarenboven kunnen de leden van de raad van bestuur eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren.

Daartoe zal door de voorzitter van de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle leden van de raad van bestuur, met de vraag aan de leden van de raad van bestuur de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.



John Reed

Voorzitter











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VOLWASSENENWERKING LOKEREN-WONEN

Adresse
DAKNAMDORP 54 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : Daknam
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande