VPK-ALBO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VPK-ALBO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 872.821.638

Publication

04/04/2012
ÿþ Mod word l+.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaoseie3*

be

a

B stl

1

i

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke benaming - wijziging statuten

Op maandag 23 januari 2012 werd een buitengewone algemene vergadering gehouden te Zomergem, Mispelare 13. Alle aandeelhouders waren vertegenwoordigd tijdens de vergadering zodat de oproepingsformaliteiten niet dienen verantwoordt te worden.

Met unanimiteit van stemmen wordt de maatschappelijke naam van de vennootschap gewijzigd van V.P.K.-ALBO naar VPK ALBO

Met unanimiteit van stemmen worden volgende wijzingen aan de statuten aangebracht: Artikel 5: wordt geschrapt en vervangen door;

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000 Euro. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 30 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde elke aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Volgende aandelenverhouding werd in acht genomen:

-De heer Tanio Van Paemelen: 16 aandelen

-De Heer David Teerlinck: 14 aandelen

Artikel 6: wordt geschrapt en vervangen door:

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat :

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-iger en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister,

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

ledere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het' register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 7; wordt geschrapt en vervangen door:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

0872821638

V.P.K.-ALBO

Vennootschap onder Firma

Mispelare 13, 9930 Zomergem

ci " voor "behoudenèan hop Belgisch Staatsblad

~

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van aile vennoten. In geval van overlijden van één van de twee vennoten volstaat een gewone meerderheid tot goedkeuring van overdracht van de aandelen. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkáopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bi) gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling " overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een i bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Voor waar en echt verklaard,

Tanio Van Paemelen Teerlink David

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VPK-ALBO

Adresse
MISPELARE 13 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande