VRANCKX DENTAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VRANCKX DENTAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.022.743

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 10.01.2014 14007-0074-011
06/02/2012
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ir1og »DM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 4 JAN. 2012

Griffie

I llII I liii 1111 II 11111 III I II

*iaosiaas~

Ondernemingsnr  -r" (:).2.1":1-43

Benaming (voluit) : Vranckx Dental

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Stefaan Modest Glorieuxlaan 41 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf voor Meester Leen: Coppejans notaris te Oudenaarde, vervangende haar ambtgenoot Meester Valerie Goeminne. geassocieerd notaris te Ronse, wettelijk belet, dat een burgerlijke vennootschap door De heer, VRANCKX Sean Patrick Menachem, tandarts, geboren te Antwerpen op negentien maart negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw GOEMINNE Valerie Marie-Paule Annie,; geassocieerd notaris, wonende te 9600 Ronse, Constantin Meunierstraat 53, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door onder de naam= Vranckx Dental, met zetel te 9600 Ronse Stefaan Modest Glorieuxlaan 41, en met een onbeperkte; duur waarvan het kapitaal ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000) en vertegenwoordigd is door: honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waarop ingeschreven wordt door de heer VRANCKX Sean Patrick voornoemd, die een som gestort heeft van ZESTIGDUIZEND EURO (E 60.000), waarvoor hem honderd aandelen worden toegekend

De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld zijn volgestort ten belope van de geheelheid, door de heer VRANCKX Sean Patrick voornoemd. De genoemde bedragen of samen zestigduizend euro (¬ 60.000) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 645-1046998-15 bij de Bank J. Van Breda; & C° NV met zetel te Antwerpen, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijki uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op achttien januari tweeduizend: en twaalf, hetwelk aan de notaris werd afgegeven met het oog op bewaring in haar dossier.

Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "Vranckx Dental".

Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 9600 Ronse Stefaan Modest Glorieuxlaan 41.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Vlaams Gewest of naar het Brussels' Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient; bekendgemaakt te worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder(s) zal/zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve zetels, uitbatingszetels, filialen, depots, agentschappen, burelen en bijhuizen overal waar het nodig zou: kunnen blijken, zowel in België als in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnen- als buitenland, in de meest ruime zin, de: uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden hiervan in de meest ruime zin van het. woord, overeenkomstig de plichtenleer terzake;

Dit kan onder meer omvatten, zonder opsommend doch louter exemplatief te zijn

Het inrichten van algemene diensten, en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die: nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit

de aan- en verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren, ontwikkelen en herstellen; van alle mogelijke apparatuur, begeleidende accomodaties en tandheelkundige producten, met;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

inbegrip van tandheelkundige software, die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts.

- De aan- verkoop, het huren en verhuren, Leasen het onderhoud van gebouwen kortom van een volledige materiële infrastructuur,

- het ter beschikking stellen van tandartsen, orthodonten, paradontologen, implantologen, prothetisch tandheelkundigen en van paramedisch personeel;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de tandarts toe te laten zich verder te bekwamen in de tandheelkunde, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de tandheelkunde

Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde in alle media en op alle vormen van informatiedragers

- Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische werken en

beroepsverenigingen

Het uitvoeren van gerechtelijke en niet gerechtelijke expertise op tandheelkundig gebied

- Het inrichten van algemene diensten en logistieke ondersteuning

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria

De vennootschap heeft bijkomend tot doel, voor eigen rekening:

Alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede betekenis van het woord, dit wil

zeggen: de aankoop, verkoop, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het

uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het

deelnemen in en het directie voeren over vennootschappen en ondernemingen alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar, volmachtdrager of analoge functies in alle rechtspersonen.

- Het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbouwen

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Daartoe mag de vennootschap bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het hare of van aard is het te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ZESTIGDUIEZND (¬ 60.000,00) EURO.

Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst.

Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Medeëigenaars van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit aandeel verbonden zijn, geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld.

Wanneer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn dan wordt, in het algemeen, het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens ingeval van kapitaalverhoging of kapitaalvermindering en bij invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de naakte eigenaar toe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering is bevoegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de

zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Onmiddellijk na de oprichting zal de algemene vergadering bijeenkomen om het getal der zaakvoerders vast te stellen en deze te benoemen.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt als onbeperkt zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien een vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Samenstelling - Bevoegdheid.

De algemene vergadering, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door de wet of statuten getrokken grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten.

Iedere vennoot mag zich op elke algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, vennoot of niet. Elke aldus aangestelde volmachtdrager mag meerdere vennoten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun organen en wettelijke vertegenwoordigers. Bijeenkomst.

Ieder jaar, op de derde maandag van de maand december om negentien uur wordt van rechtswege een algemene vergadering van vennoten gehouden, in de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende dag plaats om hetzelfde uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

Stemrecht en vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield.

is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam, die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar.

Net boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Jaarrekening

Ieder jaar, op dertig juni worden de rekeningen afgesloten.

De door de wet vereiste documenten worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Winstverdeling.

De netto-winst van de vennootschap wordt als volgt verdeeld:

I. Vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve, tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt;

2. Het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Dividenden

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder. Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een vennoot.

Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdeling van het saldo.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar heden aanvang nemen, om te eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend dertien gehouden.

é .1

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadat de statuten van de vennootschap werden vastgelegd, komt de enige aandeelhouder in

buitengewone algemene vergadering bijeen en beslist:

I. Het aantal zaakvoerders te bepalen op één

2. Tot deze functie te benoemen : de heer VRANCKX Sean Patrick voornoemd die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

3. De opdracht zal onbezoldigd zijn.

Na deze benoeming neemt de zaakvoerder volgende beslissing:

"De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit

handelingen, akten en overeenkomsten sedert één januari tweeduizend en twaalf gesteld of

" aangegaan door de vennoten, oprichters, zaakvoerders of volmachtdragers in naam en voor

rekening van de vennootschap in oprichting."

De belanghebbenden geven hun akkoord.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\1

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Leen COPPEJANS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

-Bijlagen -Lm tiët BeIgisch"Staatsblad - 06T0212012 - Annexes dû Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.12.2015, NGL 02.02.2016 16037-0577-011

Coordonnées
VRANCKX DENTAL

Adresse
STEFAAN MODEST GLORIEUXLAAN 41 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande