VRIJ KATHOLIEK ONDERWIJS MALDEGEM

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJ KATHOLIEK ONDERWIJS MALDEGEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 425.500.891

Publication

08/08/2014
ÿþMI

i

MOD 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR

01 r00- 20111 BELGISCH STMTS

0425.500.891 'L-T-t-GEwjr.

Vrij Katholiek Onderwijs Maldegem

Vereniging zonder winstoogmerk

Marktstraat 15, 9990 Maldegem

Statutenwijziging, ontslag, benoeming en herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 28 november 2013,

I. Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering heeft bij besluit van 28 november 2013 in de statuten van de vereniging (zoals bekend gemaakt in het Belgisch Staatsblad van 5.04.1984 onder het identificatienummer 2332) de hieronder vermelde artikels vervangen door de volgende tekst:

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 9990 Maldegem, Marktstraat 15, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement Gent en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen. De algemene vergadering bekrachtigt de zetelwijziging in de statuten op haar eerstvolgende vergadering.

Art 6. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste vier bedragen.

Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon kan zich kandidaat stellen als lid op voorwaarde dat ze de levensbeschouwelijke overtuiging en de doelstelling van de vereniging onderschrijven.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist over de aanvaarding van de kandidaat op haar eerstvolgende vergade-ring. De raad van bestuur kan discretionair, zonder verdere motivatie en zonder beroep beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard ais lid,

De leden onderschrijven bij hun toetreding de statuten en het huishoudelijk reglement en zij verbinden er zich toe geen daden te stellen die strijdig zijn met het doel van de vereniging of de vereniging op enigerlei wijze schade toe te brengen.

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. De leden kunnen het register raadplegen na schriftelijk verzoek daartoe aan de raad van bestuur.

Art. 13. Uitnodigingen tot de algemene vergaderingen kunnen alleen geldig gedaan worden door de raad van bestuur of door één vijfde van de werkende leden. Ze worden verstuurd per gewone post/ per e-mail ten minste acht dagen voor de vergadering.

Alle leden moeten opgeroepen worden.

De uitnodiging dient dag, uur en plaats van de vergadering te vermelden, alsook de agenda. De agenda wordt bepaald door de raad van bestuur.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht. De vergadering kan niet geldig beslissen buiten de agendapunten, tenzij alle leden aanwezig zijn en hiervoor in de vergadering een twee derde meerderheid bestaat.

, Art. 15.

4

M111111,81 !I

BELG NEERGELEGD

/ 1 1111./ 201/i

!Ai:RE, Griffie ,.....tirriAN

1CO

Onclernemingstir :

1 Benaming

(voluit) ;

Rechtsvorm :

Zetel:

' Onderwerp akte:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

 ? 4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.1

§4. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in §2 en §3 ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Art. 16. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, waarvan alle leden een ongetekend afschrift ontvangen en dat op de eerstvolgende vergadering ter goedkeuring wordt voorgelegd.

De notulen en de beslissingen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een aparte verzamelmap bewaard. Afschriften ervan worden geldig "voor eens-luidend ondertekend door de voorzitter of door twee beheerders en worden gegeven aan elke belanghebbende die daarom schriftelijk verzoekt.

De notulen en de beslissingen van de algemene vergadering kunnen door de leden worden ingezien op de zetel van de vereniging. Daartoe richten zij een schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur met wie zij een datum en het uur van de raadpleging van de documenten en stukken overeenkomen. Deze kunnen niet worden verplaatst.

Derden hebben geen inzagerecht van de notulen en de beslissingen van de algemene vergadering maar kunnen de raad van bestuur schriftelijk om een afschrift van de beslissingen verzoeken. De raad van bestuur beslist over zodanige verzoeken zonder mogelijkheid van verhaal.

Art. 24. Van elke vergadering van de raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat op de eerst-volgende vergadering ter goedkeuring wordt voorgelegd. Het wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een aparte verzamelmap bewaard. Afschriften ervan worden geldig "voor eenslui-dend" ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De notulen en de beslissingen van de raad van bestuur kunnen door de leden worden ingezien op de zetel van de vereniging. Daartoe richten zij een schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur met wie zij een datum en het uur van de raadpleging van de documenten en stukken overeenkomen. Deze kun-nen niet worden verplaatst. Derden hebben geen inzagerecht van de notulen en de beslissingen van de raad van bestuur maar kunnen de raad van bestuur schriftelijk om een afschrift van de beslissingen verzoeken. De raad van bestuur beslist over zodanige verzoeken zonder mogelijkheid van verhaal.

Art. 25. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31.12.2014. Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, opgemaakt over-eenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering, die kwijting verleent aan de bestuurders.

De rekeningen en de begroting worden ten minste acht dagen voor de jaarvergadering ter kennis ge-bracht van de leden. Zij kunnen inzage krijgen van alle bescheiden waarop de rekeningen en de be-groting steunen, doch alleen ter plaatse op de zetel van de vereniging.

II. Ontslag, benoeming en herbenoeming bestuurders.

Uittreksel uit de notulen van de de Algemene vergadering van 28 november 2013:

1. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder, op zijn verzoek, van Mortier Willy, Paepestraat 4, 9850 Nevele en verleent hem kwijting voor zijn bestuur.

2. De vergadering benoemt volgend lid van de vereniging tot bestuurder voor een termijn van zes jaar (cfr.

artikel 18 van de statuten):

Standaert Eric, KIeitkalseide 33, 9990 Maldegem

Alle overige bestuurders, benoemd in 2012, worden herbevestigd. Hun mandaat loopt tot 2018.

De raad van bestuur is derhalve als volgt samengesteld:

- Ballegeer Godelieve, Marktstraat 15,9990 Maldegem

- De Ceuninck Koenraad, St.-Jansherenplein 7, 9990 Maldegem

- De Decker Alain, Omrneloper 14, 9990 Maldegem

- De Smet Nicole, Kanselierlaan 8, 8310 Sint-Kruis

- Geyssens Bans, Nieuwstraat 31, 9990 Maldegem

- Kercicaert Luc, Dorp 11, 9950 Nevele

- Osaer Laurent, Brenastraat 16, 9990 Maldegem

Luik B - Vervolg

- Standaert Eric, Kleitkalseide 33, 9990 Maldegem

- Verstraete Erie, Gentse Steenweg 131, 9990 Maldegem

3., Taakverdeling binnen de raad van bestuur:

- voorzitter: De Smet Nicole

- secretaris: Osaer Laurent

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

De Smet Nicole

Bestuurder-voorzitter

Osaer Laurent

Bestuurder-secretaris

uuLl-d nu-e-Ne- eLsz)\3-»-o-jv-

r" " " o\-t..aey\ P%v a_ta .À--k.  113

MOD 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

03/10/2013
ÿþ MOD 2.2

Ltbiti,._L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

1

11

V~ behl aai Bel Staa

riolgh-rel

Ondernemingsnr : 425.500.891

Benaming

(voluit) : Al' f{,±) 0- ti-L,.ty eeem

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Markt 15 9990 Maldegem

Onderwerp akte : adreswijziging teer Fe t

C

avt fra

Willy Mortier

Bestuurder

Ballegeer Godelieve Bestuurder



NEERGELEGD

2 3 SEP, 2013

REGlie VAN

KOOPHANDEL TE GENT

De zetel van de vereniging is gevestigd : Marktstraat 15 te 9990 Maldegem

Getekend;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111,11.151 6*

16/03/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1`yTE;t;KG-EL.IE vD-

11 I ll1I lUI lJ11 I l IlMllldl

*iaosazes*

- fi -03- 202

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

ke ie

Ondernemingsnr : 0425.500.891

Benaming

(voluit) : Vrij Katholiek Onderwijs Maldegem

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Markt 15, 9990 Maldegem

Onderwerp akte : ontslag - benoeming bestuurders

uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 11 januari 2012

1, De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder, op zijn verzoek, van EH Stefaan De Paepe, Deken de Fonteynestraat 3, 9990 Maldegem en verleent hem kwijting voor zijn bestuur.

2. De vergadering benoemt volgende leden van de vereniging tot bestuurder voor een termijn van zes jaar; (cfr artikel 18 van de statuten):

- Koenraad De Ceuninck, St. Jansherenplein 7, 9990 Maldegem

- Alain De Decker, Ommetoper 14, 9990 Maldegem

- Nicole De Smet, Kanselierlaan 8, 8310 Sint-Kruis

- Hans Geyssens, Nieuwstraat 31, 9990 Matdegem

- Luc Kerckaert, Dorp 11, 9950 Waarschoot

- Eric Verstraete, Gentse Steenweg 131, 9990 Maldegem

Alle overige bestuurders, benoemd in 2008, worden herbevestigd; hun mandaat loopt tot 2014

De raad van bestuur is derhalve als volgt samengesteld:

- Godelieve Ballegeer, Markt 15, 9990 Maldegem

- Koenraad De Ceuninck, St, Jnasherenplein 7, 9990 Maldegem

- Alain De Decker, Ommeloper 14, 9990 Maldegem

- Nicole De Smet, Kanselierlaan 8, 8310 Sint-Kruis - Hans Geyssens, Nieuwstraat 31, 9990 Maldegem

- Luc Kerckaert, Dorp 11, 9950 Waarschoot

- Willy Mortier, Paepestraat 4, 9850 Nevele

- Laurent Osaer, Bremstraat 16, 9990 Maldegem

- Eric Verstraete, Gentse Steenweg 131, 9990 Maldegem

3.Vermits alle bestuurders aanwezig zijn wordt overgegaan tot onderlinge taakverdeling binnen de raad van

bestuur:

-Voorzitter: Nicole De Smet

-Ondervoorzitter: Godelieve Ballegeer

-Secretaris: Laurent Osaer

-Penningmeester: Willy Mortier

getekend

Nicole De Smet Laurent Osaer

voorzitter secretaris

Stáâtslil ïl = 670.372612 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VRIJ KATHOLIEK ONDERWIJS MALDEGEM

Adresse
MARKTSTRAAT 15 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande