VUUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VUUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.725.996

Publication

13/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

50530 5

NEERGELEGD

2 t MAART 2015

RECHTGA VAN

t KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr: Çb2.-- " /S . °J°Jb

Benaming

(voluit) : VUUR

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9890 Gavere, Slaapstraat 29/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke HiIdegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001  RPR Dendermonde 0812.317.491, op 23 maart 2015, neergelegd ter Registratiekantoor Dendermonde, dat er door:

1. De heer MAES Koen René Maria, nationaal nummer 790711 145-69, zelfstandig bedrijfsleider, geboren te Gent op elf juli negentienhonderd negen en zeventig, echtgenoot van mevrouw BACKAERT Leen Maria, wonende te 9520 Sint Lievens-Houtem, Diepestraat 65. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel tot op heden niet werd gewijzigd.

2. De heer DE JAEGER Tom, nationaal nummer 761023-157-43, handelaar, geboren te Gent op

drie en twintig oktober negentienhonderd zesenzeventig, echtgenoot van mevrouw TEERLINCK

Els, wonende te 9910 Knesselaere, Koffiestraat 18. Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge

akte verleden voor notaris Ann Chijs, te Knesselare op 14 mei 2007, welk stelsel tot op heden

niet werd gewijzigd;

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam

"VUUR" , waarvan de zetel gevestigd is te 9890 Gavere, Slaapstraat 29/A.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Het organiseren, inrichten, promoten, geven en laten geven van kooklessen, seminars en

workshops op culinair vlak;

Kookactiviteiten, in de breedste zin te verstaan, uit te oefenen, hieronder vallen onder meer

barbecues, koken aan huis, bedrijfsfeesten, recepties, koken op beurzen, traiteurdienst,

familiefeesten, communiefeesten, cateringservice, ambulant restaurant

Kinderfeestjes, koken met kinderen, kookinitiaties voor kinderen;

Consultancy aan andere ondernemingen in dezelfde sector;

Webdesign, grafisch ontwerp, grafisch drukwerk;

De organisatie van evenementen in de meest ruime zin;

Het organiseren, inrichten en deelnemen aan (handels-)beurzen met het oog op het

promoten van het doel der vennootschap; De invoer, uitvoer en verkoop van:

Keukenbenodigdheden en  toestellen; BarbecuetoesteIlen, -benodigdheden en accessoires

allerhande;

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en laten produceren van allerhande producten voor

de barbecue en de keuken.

Het verhuren van machines en materieel, rollendmateriaal voor zowel industrie, handel en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vota>

lîehouden aan het Eelglsoh

Staatsblad

~ 1







particulieren, zowel in binnen- als in buitenland.

Het aanbieden van diensten inzake onderhoud en herstellingen voor machines en materieel zowel roerend als onroerend aangehecht.

De aan- en verkoop van machines en materieel aan zowel indrustrie, handel en particulieren. Het< eveneens fungeren als agent en/of tussenpersoon in voormelde diensten.

Het aanbieden en verkopen van advies "consulting" en diensten op het gebied van voormelde activiteit.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal lipFir doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door

vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, of nog door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of diè van aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen."

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1/186' van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gevormd door inbreng in geld en volstort tot beloop van 6.200 euro, zoals blijkt uit een attest van deponeting van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Axa Bank op 23.03.2015.

Overdracht of overgang van de aandelen

1) De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden of niet worden overgedragen ingevolge overlijden, clan met de toestemming van alle andere vennoten.

2) Deze toestemming is eveneens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of overgaan op een medevennoot, de echtgenoot van de overdrager of zijn voor- of nazaten in de rechte lijn.

3) Bij een voorgenômen vervreemding moet de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde overnemer, het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Bij overlijden zijn de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot ertoe gehouden, binnen de kortst mogelijke termijn na het overlijden aan de medevennoot of zo er meerdere zijn aan de vennootschap hun naam, voornaam, beroep en woonplaats te laten kennen evenals de verhouding van hun erfelijke rechten hetzij ten algemene titel, hetzij ten bijzondere titel en dit door het voorleggen van een authentieke akte.

4) Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht of na de toezending van de kennisgeving van het overlijden, nalaten hierop per aangetekend schrijven te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de maand hetzij zelf de aandelen te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten zelf de aandelen kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing. In datageval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen partijen, dan zullen de werkelijke waarde en de betalingsmodaliteiten bepaald worden door eert door beide partijen aangestelde expert. Raken de paitijen liet niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan wordt de deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen

Op de laatste hW. van Luik B vermelden :.Resto bevoegd de rechtspersoon nten Instrumenterende

n ter hetzijis,

Naam en hoedanigheid vertegewoordige van de rso(o}n(en)

n

Verso : Naam en handtekening

`!oor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

r '

de zetel van de vennootschap is gevestigd. De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs. Na het verstrijken van deze termijn kan de rechthebbende de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Indien de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden niet als vennoot toegelaten worden, ingevolge verzet van de medevennoten, dan heeft hij of hebben zij recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald op de wijze als in voorgaande paragraaf uiteengezet.

VOORKOOPRECHT

OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL

Iedere overdracht van aandelen onder levenden en ten bezwarende titel is onderworpen arn een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

1) De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna «de kandidaat-overdrager» genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van het college van zaakvoerders aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna 'de «voorkoopgerechtigde aandeelhouders» genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan het college van zaakvoerders zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs . en betalingsvoorwaarden.

2) Het college van zaakvoerders moet de voorkoopgerechtigde aandeel-houders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-over-drager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 1).

3) De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt het college van zaakvoerders daarvan in kennis binnen de twintig'(20) dagen nadat hij

daarover werd ingelicht overeenkomstig punt b).

4) Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruik-maken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door het college van zaakvoerders aar deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld onder 3) hiervoor.

5) Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 4), tweede alinea, het college van zaakvoerders daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk het college van zaakvoerders binnen dezelfde termijn inlichten.

6) In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval de ',voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tof'.het patrimonium van de vennootschap behoren. De

Op de laatste blª% z." van ! uik B vermelden :'.hecto : Nbevoegd egd de rechtm en sperson ten aheid van de nstrumenterende notaris, anzi n van derden te vertegenwoa digé van de r$o(o)n(en)

n

' Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Sfaatsbiad

kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdragen worden gedragen.

7) Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor' alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt het college van zaakvoerders de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door het college van zaakvoerders.

8) Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat- overdrager het recht deze resterende aangeboden aandelen, over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. Het college van zaakvoerders stelt de

aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

9) Indien een overdracht onder levenden en onder bezwarende titel van aandelen van de vennootschap tot gevolg zou hebben dat ofwel één derde ofwel meer derden (fysische of rechtspersonen) die, eigenaar, word(t)(en) van vijfentwintig procent (25 %) of meer van de aandelen van de vennootschap, dan kan de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen dat slechts doen, indien hij vooraf van de kandidaat- overnemer(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-overnemer(s) er zich toe verbind(t)(en) aIIe aandelen die de andere aandeelhouders zouden wensen over te dragen, mee over te nemen tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-overnemer(s).

De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis moet door de kandidaat-overdrager gevoegd te worden bij de melding aan het college van zaakvoerders van zijn intentie tot overdracht zoals bedoeld onder punt 1) hiervoor. Het college van zaakvoerders moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van deze schriftelijke verbintenis tegelijk met de kennisgeving van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager, zoals bedoeld onder punt 2) hiervoor.

De voorkoopgerechtigde aandeelhouders die op het voorstel van de kandidaat overnemers) wensen in te gaan, stellen het college van zaakvoerders daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door het college van zaakvoerders

Indien alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, vervalt de}1 oger beschreven voorkoopprocedure en wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-overnemer(s) in hoofde van alle aandeelhouders uitgevoerd.

Indien niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, dan moet de hierboven beschreven voorkoopprocedure toegepast worden in hoofde van ieder kandidaat-overdrager afzonderlijk.

10) Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, van aandelen, converteerbare obligaties, warrants of andere titels die recht geven op aandelen van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap.

11) Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties, in toepassing van hogervermelde alinea's,

moeten, op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap:wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaákvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :'.Ftebto : Naam en bevoegd de rechtspersoon ten aanzl nhodanigheid van de avan dderden te vertegee notaris, nwoo dige van de rso(o)n(en)

n

' Verso ; Naam en handtekening

Voor-Gehouden aan het Belgisch Staatsblad

r 7



persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in, naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering. "

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Kwalitatieve be_pgrking:

Geen van de zaakvoerders of vennoten individueel kan zonder toestemming van de overige zaakvoerder of vennoot besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en of vestiging van een hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Kwantitatieve beperkingen

Geen van de zaakvoerders of vennoten individueel kan zonder toestemming van de andere zaakvoerder of vennoot besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor alle aapkopen (onkosten, investeringen), het aangaan van leningen of voor alle overeenkomsten die een bedrag van meer dan tienduizend euro te boven gaan; met uitzondering evenwel voor alle aankopen

met betrekking tot handelsgoederen. "

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij

openbaar zijn gemaakt.

Algemene veegade " g.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni van elk jaar om 9.00 u.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering

de volgende werkdag plaats.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de,vennoten of hun volmachtdragers verplicht

de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de

maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat

zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van liet bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook,

geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij

"

Op de laatste biz" van Luik B vermelden :'.eecEa, bevoegd de aam en ho rechtspersoon ten aanzien vanheid van de rderd n te e notaris, van de so(o)n(en)

vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-----" ------------..--------.. ---- -------------~.-...--~..-~-----.--......~----" ~{

gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat deVoorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een

vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek

van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of

homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot, homologatie of bevestiging is ingediend.

e De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de

$ aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. " Vdoraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen' de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen,. betalen de

ri) vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere Mate werden volgestort of doen ze ten laste

van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

_ EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 30 juni 2417 am 9.00u.

Benoeming van een zaakvoerder - indien geen zaakvoerder in de statuten benoemd is -

pq Bezoldiging .`

De eerste algemene vergadering, waarop het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigdls, verklaarde als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

benoemen:

1. de heer MAES Koen, voornoemd, nationaal nummer 790711 145-69, wonende te 9520 Sint-

Lievens-Houtem, Diepestraat 65;

Op de laatste h1z. van 1_ulk B vermelden r.F2ebto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' Verso : Naam en handtekening

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7

" Voorbehouden .aan het .elgisch Staatsblad

2. de heer DE JAEGER Tom, voornoemd, nationaal nummer 761023-157-43, wonende te 9910 Knesselaere, Koffiestraat 18,

De zaakvoerders oefenen hun ambt bezoldigd uit, tot zolang een volgende algemene vergadering anders beslist.

Volmacht.

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de Accountantskantoor Bourdeaud'huy Wim met kantoor te 9000 Gent, Sint Pietersnieuwstraat 88, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en teven voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd 23.03.2015

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met, zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491.











Op de laatste blz. van Luik B vernielden :'.Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VUUR

Adresse
SLAAPSTRAAT 29A 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande