VVM PHARMA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VVM PHARMA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.716.836

Publication

25/07/2013
ÿþ Modesom 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- " 13116191*

behouder 1(18

aan het

Belgisch Staatsblai













Ondernemingsnr: " 16 ,%3(:,

Benaming

(voluit) : VVM Pharma Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9000 Gent, Ter Platen 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING » BENOEMING

Uit een akte verleden voor Meester Xavier DEWEER, notaris met standplaats Olsene, deelgemeente van Zulte, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent, op 4 juli 2013, blijkt dat een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer VERHOFSTEDE, Sebastien Hélène Marie Eric Joseph, geboren te Kortrijk op één december 1987, nationaal nummer 87.12.01 391-35, ongehuwd, gedomicilieerd te 9000 Gent, Ter Platen 19.

2. De heer VAN MEEL, Stefaan Jozef Fabienne, geboren te Sint-Niklaas op 7 december 1986, nationaal nummer 86.12.07101-27, ongehuwd, gedomicilieerd te 9000 Gent, Ter Platen 19.

Onder de naam VVM Pharma Invest, waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Ter Platen 19 en waarvan het volledig geplaatst kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Samenstelling kapitaal (plaatsing en storting van het kapitaal)

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen in speciën werd ingetekend, als volgt :

1) door de heer Sebastien Verhofstede voornoemd, wordt ingeschreven op negenennegentig aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), die hij volstort in speciën voor een bedrag van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00). Het bedrag van de door de heer Sebastien Verhofstede nog niet volgestorte inbrengen bedraagt twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (E 12.276,00).

2) door de heer Stefaan Van Meel voornoemd, wordt ingeschreven op één aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (E 186,00), die hij volstort in speciën voor een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00). Het bedrag van de door de heer Stefaan Van Meel nog niet volgestorte inbrengen bedraagt honderd vierentwintig euro (¬ 124,00).

De comparanten verklaren dat het kapitaal ten belope van één/derde is volgestort in speciën.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd: euro (E 6.200,00).

Vaststelling van de deponering

De ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00): voorafgaand aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 645-1034694-30 bij de Bank J. Van Breda & C°' NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op $ afgeleverd attest, dat aan de notaris werd' overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

STATUTEN

Vervolgens hebben de comparanten verklaard de statuten van de vennootschap ais volgt vast te stellen, waaruit hierna een uittreksel volgt:

RECHTSVORM-NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de naam : "WM Pharma Invest".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Ter Platen 19.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften van statutenwijziging.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij gewoon besluit van de zaakvoerder.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- De uitbating van één of meer apotheken, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop alsook de bereiding van alle soorten chemische, farmaceutische, parafarmaceutische, homeopatische en hygiënische producten, pesticiden en specialiteiten, inbegrepen cosmetica, parfumerie, baby-, dieet-, kinder- en natuurvoeding alsook de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de productie en reparatie van aile soorten gezichts- en gehoorapparaten, zonnebrillen, van alle soorten artikelen, producten, toestellen en voorwerpen in verband met bandagisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses, veterinaire producten en instrumenten met inbegrip van artikelen voor kleine huisdieren en neerhofdieren, alles in de meest ruime zin van het woord en zonder enige beperking.

- De uitbating van een centrum voor wellness, fitness, lichaamsverzorging, relaxatietherapie en aanverwante activiteiten.

- Het verlenen van diensten aan apotheken en ondernemingen actief in de farmaceutische sector met inbegrip van waarneming van vervangingen van apothekers.

- Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel;

- Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen;

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van aile intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap aile roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel;

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen;

- Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen;

- Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie;

- Het optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel;

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of ais tussenpersoon bij aile vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- De aankoop en verkoop, zowel in groot- ais in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen;

- In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen;

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en

volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren.

Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, eveneens ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf heden.

De vennootschap verkrijgt slechts rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Intern bestuur

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder  indien er slechts één is, of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Plaatsvervangend zaakvoerder

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

Bezoldiging

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet kosteloos wordt uitgeoefend.

Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten, ongeacht alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen en legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de daaraan verbonden rechten uit.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Stemrecht - Wijze van stemmen

A Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten is bepaald.

Verdaging van de vergadering

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen,

Tevens kan elke andere algemene vergadering, tijdens de zitting door de zaakvoerder (s) met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, commissarissen, obligatie- en certificaathouders, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die er om verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergadering worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen, zoals bepaald in onderhavige statuten.

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Bestemming van de winst - Reserve

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Wijze van vereffening

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht, en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN-SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming van zaakvoerder - Bezoldiging

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, vanaf heden:

- de heer Sebastien Verhofstede, die verklaart het hem verleend mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

" 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zojuist benoemde zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing ' van de algemene vergadering.

2. Controle

De comparanten verklaren voorlopig geen commissaris te benoemen dat de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen gezien uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet zal voldoen aan de criteria van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 maart 2015.

4. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand september van het jaar

2015 om 19 uur.

5. Volmacht

De oprichters geven volmacht aan NV Accountantskantoor Bekaert, gevestigd te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50, of elke andere persoon die door haar wordt aangewezen, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie, overeenkomstig artikel 173-1° van het ' wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

(getekend) Xavier DEWEER, notaris.

Tevens neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de oprichtingsakte - analytisch uittreksel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 23.09.2015 15595-0104-011

Coordonnées
VVM PHARMA INVEST

Adresse
TER PLATEN 19 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande