W. THYSSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W. THYSSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.177.444

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.04.2014, NGL 28.04.2014 14105-0349-013
23/01/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 4 JAN 2014

DENDERMONDE

~rmie

lij,1111111 ID

Ondernemingsnr r0477.177.444

Benaming (voluit) : W,THYSSEN

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Ten Hogen 68, 9170 De Klinge

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : statutenwiiziginq

Uit een akte verleden voor notaris Vicky Duymelinck te Beveren, op dertig december tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

1.vaststelling dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd vijftigduizend tweehonderd vierennegentig euro vijfentachtig cent (e 150.294,85) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31/12/2011 op 24 april 2012.

2. vaststelling dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen afgerond honderd achtenveertigduizend vierhonderd euro (e 148.400,00) bedraagt.

3. over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd achtenveertigduizend vierhonderd euro (148.400,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

4.kennisname van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap opgemaakt op 11 december 2013 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

5. kennisname van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parmentier Guy, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouder, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen

opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 27 december

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

k "Voorbehouden aan het Luits B - vervolg

BeÏgrsch 2013, opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parmentier Guy, te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier luiden letterlijk : ",,.BESLUIT: Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WTHYSSEN door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves t.b.v. 133.560,00 EUR, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat

Staatsblad 1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; 2,De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3, Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat erin de fractiewaarde per aandeel te verhogen en geen creatie van aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 27 december 2013.

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER, vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor, getekend.".

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

6, om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB'92 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderd drie en dertigduizend vijfhonderd zestig euro (e 133.560,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) op honderd twee en vijftigduizend honderd en tien euro (¬ 152.110,00) zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het

regime van artikel 537 WIB'92.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

7. Is vervolgens tussengekomen, de heer Wim Thyssen, aanwezig, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luiti B - vervolg

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Wim Thyssen voornoemd, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd drie en dertigduizend vijfhonderd zestig euro (£ 133.560,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer Wim Thyssen, voornoemd, die hiermee instemt, geen nieuwe aandelen toegekend doch wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB'92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

8..De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd drie en dertigduizend vijfhonderd zestig euro (£ 133.560,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd twee en vijftigduizend honderd en tien euro (£ 152.110,00), vertegenwoordigd door tien aandelen (10) zonder nominale waarde.

9. om de tekst van artikel twee der statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van achttien november tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één december daarna onder nummer 20121201/0174712 tot verplaatsing van de zetel naar het huidige adres te De Klinge, Ten Hogen 68.

10. om de artikelen twee en vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen:

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt :

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 De Klinge, Ten Hogen 68. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse Gewest bij besluit van de zaakvoerders, die bijhuizen, agentschappen, kantoren en opslagplaatsen mogen vestigen, overal waar dit nuttig wordt geacht.

Artikel 5 - KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd twee en vijftigduizend honderd en tien euro (£ 152.110,00)

Het is verdeeld in tien (10) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De meerderheid der aandelen moet in het bezit zijn van accountants en belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

11. om aan ondergetekende notaris alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te eggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

12.om alle machten te verlenen aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het dividend waarvan hiervoor sprake. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 173, 1° W, Reg.

Annexes du Moniteur belge

xVODM1

behouden aan het

Beigisch

Staatsblad

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 06.05.2013 13114-0360-017
09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 03.05.2012 12107-0310-019
10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 04.05.2011 11104-0062-018
01/12/2010 : DET000637
11/05/2010 : DET000637
30/04/2009 : DET000637
10/05/2007 : DET000637
10/05/2005 : SNT000637
13/05/2004 : SNT000637
10/05/2003 : SNT000637
06/04/2002 : SNA012209

Coordonnées
W. THYSSEN

Adresse
TEN HOGEN 68 9170 DE KLINGE

Code postal : 9170
Localité : De Klinge
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande