WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER, AFGEKORT : WAVOLO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER, AFGEKORT : WAVOLO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.979.348

Publication

14/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14099063*

Ui

GNIFF.IL K1C1911JANK VAN

KOOPHANDEL GENT

02 MEI 201q

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0534.979.348

Benaming

(voluit) : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER

(verkort)

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stadionplein 1 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 22 april 2014, vôôr registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam «WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER» in het kort "WAVOLO" en met als: commerciële benaming "WAASLAND  BEVEREN", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Stadionplein 1, hierna "de vennootschap" genoemd.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ons notaris op 27 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni 2013, onder nummer 13091314, en waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om een nieuw artikel 39 toe te voegen dat luidt als volgt:

Artikel 39 : Hoedanigheid van lid van de K.B.V.B.

De vennootschap verbindt er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van de onderhavige statuten die strijdig zouden zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft.

De vennootschap verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van de sportieve, geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen inzake het bestuur van de vennootschap; dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B., ter beslechting voorgelegd aan een scheldsrechterscollege in toepassing van artikel 1/52 en V11/77.21 van het reglement van de K.B.V.B.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, -reglementen en  richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht, voorgelegd worden. Elk hoger beroep tegen een dwingende en definitieve beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Tweede beslissing

De vergadering beslist tot de afschaffing van het onderscheid tussen de categorieën van aandelen en de

bepaling van de waarde van alle aandelen op vijfduizend euro (¬ 5.000,00) en de aanpassing van de statuten in

de artikelen 6, 18 en 19.

Bijgevolg wordt de bestaande tekst van artikel 6 geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

Artikel 6  De aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in aandelen op naam met een nominale waarde van vijfduizend

euro (¬ 5.000,00) per aandeel. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel moet voor de geheelheid worden volgestort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet ten allen tijde onderschreven zijn.

Buiten de hiervoor bedoelde aandelen waarop werd ingeschreven bij de oprichting, zullen tijdens haar bestaan andere aandelen kunnen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. Het bestuursorgaan van de vennootschap, omschreven in het artikel 21, bepaalt rekening houdende met de hiervoor genoemde bedragen, de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke bRiven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een interest van zeven procent te betalen vanaf de datum waarop het bedrag eisbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De algemene vergadering van de vennoten kan beslissen over de uitgifte van obligaties, al dan niet van hypothecaire aard, door de vennootschap. Ze stelt de rentevoet en de modaliteiten van de emissie vast en regelt de werking van de vergadering van de obligatiehouders.

Bijgevolg wordt in artikel 18 de tweede en de derde zin geschrapt die begint met de woorden : "Minimaal

zeven (7) bestuurders zullen verkozen worden door de algemene vergadering "En eindigt met

de woorden "zij krijgen de naam B-bestuurders of C-bestuurders.".

En wordt de eerste zin van artikel 19 geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter".

En wordt de tekst van artikel 29 geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Om geldig te zijn moet elke beslissing bedoeld in artikel 28 van de statuten om geldig te zijn bovendien

worden genomen met minstens vijfenzeventig procent (75 %) van de aandelen.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort."

Derde beslissing

De vergadering beslist tot de wijziging van de vertegenwoordiging van de vennootschap en beslist dat tegenover derden voor het ondertekenen van contracten en het aangaan van verbintenissen de vennootschap vertegenwoordigd zal zijn door de gezamelijke handtekening van de algemene directeur (CEO), de financiële directeur (C F0) en door twee bestuurders, bij voorkeur de voorzitter en de ondervoorzitter.

Bijgevolg wordt de bestaande tekst van paragraaf 1 van artikel 23 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

1. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten recht. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de CE° en de CF0 en twee bestuurders, gezamenlijk handelend, bij voorkeur de voorzitter en de ondervoorzitter en bij verhindering van één van deze twee, door twee andere bestuurders.

Vierde beslissing :

De vergadering beslist tot de herschrijving en vervanging van de bestaande overdrachtregeling van de aandelen en de schrapping van de bestaande tekst van artikel 9 en de vervanging door de volgende tekst Voorkooprecht

Wanneer een aandeelhouder (de "Overdrager") wenst over te gaan tot de Overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn Effecten en hij daartoe een bona fide aanbod heeft ontvangen van een bestaande aandeelhouder of van een derde pardi (de "Overnemer"), moet hij deze Effecten vooreerst aanbieden aan de andere aandeelhouders (de "Andere Aandeelhouders"), voor hij zijn Effecten aan de Overnemer kan overdragen (het "Voorkooprecht").

De Andere Aandeelhouders beschikken over het Voorkooprecht volgens de verhouding van hun respectieve aantal aandelen tot het geheel van de aandelen die worden gehouden door de Andere Aandeelhouders. Gedeeltelijke uitoefening Voorkooprecht

Ingeval van gehele of gedeeltelijke niet-uitoefening van het Voorkooprecht door een of meerdere van de Andere Aandeelhouders, beschikken de overige Andere Aandeelhouders over het Voorkooprecht met betrekking tot de Effecten waarop het Voorkooprecht aldus niet was uitgeoefend (de "Resterende Effecten") volgens de verhouding van hun respectieve aantal aandelen tot het geheel van de aandelen die worden gehouden door de Overige Aandeelhouders die op de Resterende Effecten bieden.

Resultaat uitoefening Voorkooprecht

Indien het totaal aantal Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het totaal aantal aangeboden Effecten of indien geen Voorkooprecht werd uitgeoefend, kan de Overdrager, naar eigen keuze, (I)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

hetzij de Effecten overdragen aan de Overnemer, (ii) hetzij de Overdracht aanvaarden van de Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, aan de Andere Aandeelhouders die hun Voorkooprecht hebben uitgeoefend en de Effecten waarvoor het Voorkooprecht niet is uitgeoefend, overdragen aan de Overnemen

Indien het totaal aantal Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het totaal aantal aangeboden Effecten (door de verschillende Overdragers samen, ingeval de Volgplicht wordt uitgeoefend) of indien geen Voorkooprecht werd uitgeoefend en de Overdrager derhalve Effecten overdraagt aan de Overnemer, vinden de Volgrechten uitwerking.

Indien het totaal aantal Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, gelijk is aan het totaal aantal aangeboden Effecten (door de verschillende Overdragers samen, ingeval de Volgplicht wordt uitgeoefend), is de Overdrager verplicht om deze Effecten over te dragen aan de Andere Aandeelhouders die hun Voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Prijsbepaling

Bij uitoefening van het Voorkooprecht, worden de betrokken Effecten verworven tegen de prijs en voorwaarden vermeld in de Kennisgeving (zoals hierna gedefinieerd).

Vergoeding/sanctie

Indien een Aandeelhouder beslist het Voorkooprecht uit te oefenen en nadien weigert zijn medewerking te verlenen of op zijn standpunt terugkomt zal deze aandeelhouder aile schade moeten vergoeden aan de andere aandeelhouder aan wie gemeld werd dat het Voorkooprecht zou worden uitgeoefend.

Overdracht van Effecten en Volgrecht

Elke Overdracht van Effecten die onderworpen is aan het Voorkooprecht, is desgevallend eveneens onderworpen aan een volgrecht zoals hierna beschreven (elk een "Volgrecht").

Overdracht van Effecten door een Aandeelhouder

Wanneer een Aandeelhouder (de "Overdrager") van een derde (al dan niet aandeelhouder van de Vennootschap) een bona fide aanbod ontvangt tot Overdracht van het geheel of een gedeelte van haar Effecten, zal hij eisen dat de geïnteresseerde koper aan de andere aandeelhouders aanbiedt om aile Effecten te kopen die deze andere aandeelhouders zouden willen verkopen, evenwel beperkt tot dezelfde verhouding van aandelen als aangeboden door de Overdrager tot het aantal aandelen in eigendom van de Overdrager, tegen dezelfde prijs en voorwaarden.

Indien ten gevolge van de voorgenomen Overdracht door de Overdrager de Controle over de Vennootschap zou tesijztetneen, zat de Overdrager etsen dat de enteresseerde koper aan de andere aandeelhouders aanbiedt om aile Effecten te kopen die deze andere aandeelhouders zouden willen verkopen, tegen dezelfde prijs en voorwaarden.

Prijs en voorwaarden

De prijs en de voorwaarden waartegen het Volgrecht kan worden uitgeoefend zijn de prijs en de voorwaarden vermeld in de Kennisgeving (zoals hierna gedefinieerd).

Kennisgeving

De aandeelhouder die wenst over te gaan tot een Overdracht die onderworpen is aan het Voorkooprecht en/of een Volgrecht (de "Overdrager"), moet hiervan voorafgaandelijk kennis geven aan de raad van bestuur, de andere aandeelhouders (de "Andere Aandeelhouders").

Deze kennisgeving moet het volgende vermelden: (I) het aantal Effecten dat hij wenst over te dragen, (ii) de nummers van deze Effecten, (iii) de identiteit van de persoon die de Effecten wenst over te nemen (de "Overnemer"), (iv) de prijs geboden door de Overnemer, (y) enige andere voorwaarden van de voorgenomen Overdracht Ingeval een Volgrecht van toepassing is, zal de Kennisgeving een kopie bevatten van de geschreven verbintenis van de Overnemer om aile Effecten die de Andere Aandeelhouders zouden wensen te verkopen op grond van dit Volgrecht aan te kopen tegen dezelfde prijs en voorwaarden zoals geboden aan de Overdrager.

Uitoefening van het Voorkooprecht of het Volgrecht

Binnen dertig (30) kalenderdagen na de Kennisgeving door de Overdrager, laten de Andere Aandeelhouders, door middel van een aangetekende brief gericht aan de Overdrager, weten: (i) of zij hun Voorkooprecht uitoefenen, met vermelding van het aantal Effecten dat zij wensen te verwerven (hierbij eveneens rekening houdend met de mogelijkheid dat de overige Andere Aandeelhouders hun Voorkooprecht (gedeeltelijk) niet uitoefenen); en (ii) ingeval een Volgrecht van toepassing is, of zij al dan niet dit Volgrecht uitoefenen, met vermelding van het aantal Effecten dat zij wensen te verkopen. De poststempel geldt als datum van uitoefening van, naargelang het geval, het Voorkooprecht of Volgrecht. De afwezigheid van een antwoord binnen deze termijn van dertig (30) kalenderdagen wordt onweerlegbaar gelijkgesteld aan een verzaking aan het Voorkooprecht, en (in voorkomend geval) het Volgrecht.

De Andere Aandeelhouders kunnen tevens uitdrukkelijk verzaken aan hun Voorkooprecht of Volgrecht bij aangetekende brief die aan de Overdrager wordt gericht binnen dezelfde termijn.

Beslechting van geschillen omtrent de prijs

Een eventueel geschil omtrent de prijs waartegen het Voorkooprecht, een Volgrecht moet worden uitgeoefend, zal op definitieve wijze - met uitsluiting van enige beroepsmogelijkheid  worden beslecht door een onafhankelijke revisor aangesteld door de raad van bestuur. De onafhankelijke revisor zal de Vennootschap en haar aandeelhouders binnen de dertig kalenderdagen na zijn aanstelling het definitief verslag bezorgen.

Eigendomsoverdracht

De prijs moet door, of naargelang het geval, aan de Andere Aandeelhouders worden betaald binnen een termijn van dertig (30) dagen na het einde van de periode van dertig (30) dagen waarin de Andere Aandeelhouders de mogelijkheid hadden om de Overdrager in kennis te stellen van de uitoefening van het Voorkooprecht of Volgrecht. Na afloop van deze termijn van dertig (30) kalenderdagen zonder dat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overdrager betaling heeft ontvangen, zal de verplichting tot Overdracht op grond van het Voorkooprecht vervallen zonder evenwel afbreuk te doen aan het recht van de Overdrager om een schadevergoeding te eisen van de koper. In geval de commissaris of een onafhankelijke revisor worden belast met de opstelling van een verslag overeenkomstig artikel wordt de termijn voor de betaling van de prijs verlengd tot vijf (5) werkdagen na mededeling van het definitief verslag.

De eigendom van de betrokken Effecten wordt slechts overgedragen op het ogenblik van de effectieve betaling."

Vijfde beslissing

De vergadering beslist om de stand-still-clausule te schrappen. Bijgevolg wordt de eerste zin in artikel 13 integraal geschrapt.

Zesde beslissing :

Onmiddellijk daarop heeft de vergadering beslist tot:

het ontslag van de bestuurders die werden voorgedragen door de aandeelhouders die allen A-aandelen

bezitten:

1)Coene Jan Hendrik

2)De Kegel Mario

3)Knopfmacher Dimitrie José François

4) Roosens Melchior Emilie

5) Seghers Frans Alma L

6) Van Gysel Hennie August Cordula

7) Van Remoortel Jozef Theofiel

- het ontslag van de bestuurders die werden voorgedragen door de aandeelhouders die B-aandelen

bezitten:

1)De heer Bert Van Bogaert

2)De heer Sven Van Hove.

- het ontslag van de bestuurders die werden voorgedragen door de aandeelhouders die 0-aandelen

bezitten:

1)De heer Gerry Smet.

Zevende beslissing:

De vergadering beslist aan te stellen en te benoemen tot bestuurders:

-De heer VAN REMOORTEL Jozef Theofiel, nationaal nummer 48.12.28 429-17, wonende te 9130 Beveren

(Verrebroek), Verheyenplein 8.

-Dirk HUYCK, nationaal nummer 61.12.29-381-17, wonende te 9100 Sint-Niklaas, De Cleenestraat 19

-Jan COENE, nationaal nummer 54.01.25 101-96, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Truweelstraat 59;

-Hennie VAN GYSEL, nationaal nummer 52.03.09 299-59, wonende te 9120 Beveren, De Brownestraat 10ç.

-Gerry SMET, nationaal nummer 49.06.30 259-09, wonende te 9120 Beveren, Hendrik Consciencestraat

70.

-Sven VAN FIOVE, nationaal nr 70.0404-061-56, wonende te 9170 Sint-Pauwels, Brouwershof9; -Danny VAN HOEY, nationaal nr 54030323554, wonende te 9190 Kemzeke, Stationsstraat 25/1;

-Tom ROMBOUTS, nationaal nummer 73.12.06 089-87, wonende te 2970 Schilde, Gillès de Pélichylei 66. -Olivier SVVOLFS, nationaal nr 71.04.28-371-17, wonende te 2930 Brasschaat, Louislei 59;

-Dirk POPPE, nationaal nummer 57.07.07 435-19, wonende te 9250 VVaasmunster Sousbeekstraat 52.

De raad van bestuur hiervoor samengesteld heeft aangesteld als algemeen directeur: de heer Dirk Poppe, voornoemd, en als financieel directeur, de heer Olivier Swolfs, voornoemd.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddeliijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Achtste beslissing :

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecotirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

"

«Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wors

behouden

aan het

I3olgisch

Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/03/2014
ÿþMod Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRA 196,11961 i A Ai

Ut-111-HE RkGI-i I tiANK VAN KOOPHANDEL

0 7 MAAN 2014

DENDERMONDE

rime

Ondernemingsar : 0534.979.348

Benaming

(voluit) : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER

(verkort) : WAVOLO

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STADIONPLEIN 1 - 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2014 blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft.

Het ontslag van de Heer Van Dael Glenn als B-bestuurder van de CVBA per 1 maart 2014. Aan de Heer Van Dael Glenn wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid tot op heden.

Het totaal aantal bestuurders komt hiermede op tien (10).

Roosens Melchior

Afgevaardigd bestuurder

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2013
ÿþius

11II1iNiiuuflu~i~

" 1316965

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0534.979.348

Benaming

(voluit) : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER

(verkort) : WAVOLO

Rechtsvoren : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STADIONPLEIN 1 - 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS - ONDERVOORZITTERS

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 oktober 2013 blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft.

De benoeming van de heren Van Bogaert Bert, Van Hove Sven, Van Dael Glenn als B-bestuurders en van de heer Smet Gerry als C-bestuurder van de CVBA.

Deze mandaten nemen een einde onmiddellijk na de jaarvergadering handelend over het boekjaar per 3010612017.

Het totaal aantal bestuurders komt hiermede op elf (11).

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van 15 oktober 2013 blijkt dat de Raad van Bestuur met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft.

De Raad van Bestuur van 27 mei 2013 keurde reeds de benoeming van de Heer Roosens Melchior als voorzitter - afgevaardigd bestuurder van de CVBA goed, Zijn mandaat was aanvankelijk 4 jaar geldig, maar wordt herzien tot 1 jaar. Het mandaat van voorzitter neemt een einde na de jaarvergadering handelend over het: boekjaar per 3010612014.

De benoeming van de Heer Van Remoortel Jozef en de Heer Coene Jan als ondervoorzitters van de CVBA. Deze mandaten zijn 4 jaar geldig, Het mandaat van ondervoorzitter neemt een einde na de jaarvergadering handelend over het boekjaar per 3010612017.

Roosens Melchior

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2013
ÿþMod word 11.1

j ~ r

f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1310 19

Ondernemingsnr : 0534.979.348

Benaming

(voluit) : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER (verkort) : WAVO LO

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STADIONPLEIN 1 - 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING AFGEVAARDIGD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 JUNI 2013

DEIn~efVIONDE ri >

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van 27 mei 2013 blijkt dat de Raad van Bestuur met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft.

De benoeming van de Heer Roosens Melchior als voorzitter - afgevaardigd bestuurder van de CVBA. Zijn mandaat is 4 jaar geldig.

Roosens Melchior Afgevaardigd bestuurder

17/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KÓPAI~ID RECHTBANK

-6 JUNI 2013

1 DENoremONDE

.R111.111411111

ui

Ondernemingsar: S3'-. 31-S" 3..i'3 ._ Benaming

(voluit) : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER

(verkort) : WAVOLO

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stadionplein 1 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 27 mei 20-13, geregistreerd, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

-1. De heer COENE Jan Hendrik, geboren te Gent op vijfentwintig januari negentienhonderd vierenvijftig,:

' nationaal nummer 54.01.25 101-96, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Truweelstraat 59

2, De heer DECKERS Peter Prudent Martha, geboren te Vrasene op negen maart negentienhonderd vijftig,

nationaal nummer 50.03.09 273-43, wonende te 9130 Beveren (Verrebroek), Ruiterstraat 70

3. De heer DE KEGEL Mario, geboren te Sint-Niklaas op éénentwintig oktober negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.10.21 069-44, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Koningin Elisabethlaan 12

4. De heer KNOPFMACHER Dimitrie José François, geboren te Grevenbroich (Duitsland) op achtentwintig juli negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.07.28 065-11, wonende te 9100 Sint-Niklaas,, Destelwijk 110

5. De heer POPPE Dirk Albert Maria, geboren te Sint-Niklaas op zeven juli negentienhonderd

zevenenvijftig, nationaal nummer 57.07.07 435-19, wonende te 9250 Waasmunster (De Ruyter), Sousbeekstraat 52

6, De heer REYNS Ivan Josef Urbain, geboren te Beveren op vijftien juli negentienhonderd zesenzestig,: nationaal nummer 66.07.15 327-76, wonende te 9120 Beveren (Haasdonk), Boekweithofstraat 24

' 7. De heer ROMBOUTS Tom Simon Ivo, geboren te Antwerpen op zes december negentienhonderd

drieënzeventig, nationaal nummer 73.12.06 089-87, wonende te 2970 Schilde, Gillès de Pélichylei 66

8. De heer ROOMS Guy Prosper Anna, geboren te Sint-Niklaas op elf maart negentienhonderd drieënzestig,; nationaal nummer 63.03.11 131-10, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 118/6002

9. De heer ROOSENS Melchior Emilie, geboren te Kallo op drieëntwintig augustus negentienhonderd;

negenenveertig, nationaal nummer 49.08.23 263-35, wonende te 9120 Beveren (Haasdonk), Stuurstraat 71 '

10. De heer ROOSENS Stephan, geboren te Beveren op veertien januari negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.01.14141-30, wonende te 9120 Beveren (Haasdonk), Stuurstraat 71

11. De heer SEGHERS Frans Alma L, geboren te Beveren op vijf juni negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.06.05 353-65, wonende te 9120 Beveren (Haasdonk), Dennenlaan 1/A

12. De heer SMET Gerry Jozef Josephine, geboren te Beveren op dertig juni negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 49.06.30 259-09, wonende te 9120 Beveren, Hendrik Consciencestraat 70

13. De heer VAN BOGAERT Bert Willy Adrienne, geboren te Beveren op drie januari negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.01.03 239-68, wonende te 2000 Antwerpen, Tunnelplaats 1

14. De heer VAN GYSEL Hennie August Cordula, geboren te Kieldrecht op negen maart negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.03.09 299-59, wonende te 9120 Beveren, De Brownestraat 10

15. De heer VAN MOER Johan Frans Adrienne, geboren te Beveren op zeven januari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.01.07 331-63, wonende te 9120 Beveren, Nieuwlandstraat 12

16. De heer VAN REMOORTEL Jozef Theofiel, geboren te Vrasene op achtentwintig december. negentienhonderd achtenveertig, nationaal nummer 48.12.28 429-17, wonende te 9130 Beveren (Verrebroek), Verheyenplein 8

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

17. "KONINKLIJKE VOETBALCLUB RED STAR WAASLAND-SPORTKRING BEVEREN", Vereniging Zonder Winstoogmerk, met zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Watermolenstraat 104, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0418.925.875.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en de statuten integraal werden gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering de dato 14 juni 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus 2010 onder nummer 10115565 en het laatst werden gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering de dato 27 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december 2010 onder nummer 10183407,

Hier vertegenwoordigd door :

- de heer ROOSENS Melchior, wonende te 9120 Beveren, deelgemeente Haasdonk, Stuurstraat 71

- de heer COENE Jan, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Truweelstraat 59;

de heer VAN REMOORTEL Jozef, wonende te 9120 Beveren, deelgemeente Verrebroek, Verheyenplein 8, Allen optredend in hun hoedanigheid van bestuurder overeenkomstig artikel 9.d. van de statuten en allen daartoe benoemd door de buitengewone algemene vergadering van 27 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december 2010 onder nummer 10183407.

Oprichting

Rechtsvorm  benaming  zetel

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam «WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER» in het kort "WAVOLO" en met ais

commerciële benaming "WAASLAND  BEVEREN" deze commerciële benaming kan steeds gebruikt worden

naast de maatschappelijke benaming.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9120 Beveren, Stadionplein 1.

Kapitaal  vast gedeelte van het kapitaal  volstorting -- aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zeventien (17) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één

zeventiende deel van het vast kapitaal vertegenwoordigen.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00).

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

1.door Jan Coene, voornoemd sub 1), ten belope van één aandeel A;

2.door Peter Deckers, voornoemd sub 3), ten belope van één aandeel A

3.door Mario De Kegel, voornoemd sub 4), ten belope van één aandeel A.

4.door Dimitrie Knopfmacher, voornoemd sub 5), ten belope van één aandeel A;

5.door Poppe Dirk, voornoemd sub 6), ten belope van één aandeel A;

6.door Ivan Reyns, voornoemd sub 7), ten belope van één aandeel A.

7.door Tom Rombouts, voornoemd sub 8), ten belope van één aandeel A;

8.door Guy Rooms, voornoemd sub 9), ten belope van één aandeel A.

9.door Melchior Roosens, voornoemd sub 10), ten belope van één aandeel A;

10.door Stephan Roosens, voornoemd sub 11), ten belope van één aandeel A.

11.door Frans Seghers, voornoemd sub 12), ten belope van één aandeel A;

12.door Gerry Smet, voornoemd sub 13), ten belope van één aandeel A.

13.door Bert Van Bogaert, voornoemd sub 14), ten belope van één aandeel A;

14,door Hennie Van Gysel, voornoemd sub 15), ten belope van één aandeel A.

15.door Johan Van Moer, voornoemd sub 16), ten belope van één aandeel A;

16.door Jozef Van Remoortel, voornoemd sub 17), ten belope van één aandeel A;

17.door de VZW Koninklijke Voetbalclub Red Star Waasland, voornoemd sub 17) ten belope van één

aandeel A,

Totaal: zeventien (17) aandelen A.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BBAN-formaat 0016958288-69 of IBAN-formaat 71 0016 9582 8869 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 april 2013 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

De 'vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00). Het kapitaal is volledig volgestort.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is «WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER» in het kort "WAVOLO" en met als commerciële

benaming "WAASLAND  BEVEREN" deze commerciële benaming kan steeds gebruikt worden naast de

maatschappelijke benaming.

De woorden «cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de afkorting «CVBA» moeten

in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of

volgen,

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Stadionplein 1.

Artikel 3 -- Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

-het ontwikkelen, promoten en begeleiden van sporten, sportbeoefenaars en sportploegen, in het bijzonder

de ontwikkeling, promotie en begeleiding van de voetbalsport; het management van sportlul en ploegen; het

begeleiden van sportlui op individueel vlak en in groepsverband op administratief, juridisch, financieel en

sportief gebied;

-het organiseren van  en het deelnemen aan alle mogelijke manifestaties betreffende  de beoefening van de sport, onder andere de voetbalsport, zoals onderricht, oefeningen, stages, trainingen, en wedstrijden, zowel vriendschappelijk als in competitiesverband, en zowel in het niet-betaald als het betaald voetbal;

-het uitbaten van horecabedrijven in de ruimste zin van het woord, ondermeer restaurant, tearoom, brasserie, taverne, snackbar, verbruikssalon, restauratiehouders, traiteur, drankgelegenheid, inrichting voor vertoningen en exposities, hotel en logementshuis, jeugdkantines, themacafés, businesslunches enz.

-de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging en tussenhandel, het ontwerpen, het vervaardigen, het verwerken, onderhouden, herstellen en verhuren van menigvuldige goederen, zoals, doch niet beperkend : kledij en textielproducten, schoenen en artikelen en benodigdheden voor schoenen, toestellen voor sport enz.

-het voeren van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene comrnunicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking;

-het realiseren en exploiteren van radio- en televisieomroepen, omroepprogrammas en uitzendingen, en telewinkelen, via alle mogelijke vorm van transmissie en via elk mogelijk omroep- en communicatienetwerk, al dan niet tegen betaling en al dan niet beperkt tot een doelgroep of een specifiek thema, alsook het realiseren en exploiteren van alle activiteiten die op het voorgaande betrekking hebben zoals het werven van sponsoring en reclame, beheer van intellectuele rechten, productie en aan- en verkoop van formats en programmas, informatiediensten en aankoop, verkoop en verhuur van technische en facilitaire uitrustingen;

-het realiseren en exploiteren van producten, toepassingen en diensten, mogelijk afgeleiden van programma's, via dragers en omroep en communicatienetwerken;

-het uitgeven van auteursrechtelijke beschermde werken en prestaties, het organiseren van culturele en ontspanningsactiviteiten en de professionele leiding over artistieke zaken;

-het realiseren en exploiteren van zendinstallaties, omroepnetwerken en communicatienetwerken en diensten;

-het organiseren van reizen, conferenties, seminaries en privaatcursussen;

-het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord in eigen beheer, in coproductie met derden of in opdracht van derden; het commercialiseren en uitbouwen van allerhande attracties, manifestaties en aile dienstbetoon dat rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met de sector van entertainment;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in lecentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriele duurzame activa;

-aile activiteiten die verband houden met stadion- en sportinfrastructuur of met roerende of onroerende beleggingen en beheer in dat verband;

Zij heeft bovendien tot doel

-het beheer van vermogens, bestaande uit roerende of onroerende waarden;

-het verstrekken van advies, bijstand en hulp in de meest verscheidene vormen en dit op het vlak van management, beheer, controle, toezicht, organisatie en op het vlak van studie, organisatie en consultatie in aile economische, financiële, fiscale, sociale, juridische, administratieve en marketing-aangelegenheden; het verlenen van adviezen;

-het beleggen in kapitaal, het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken het overdragen, inbrengen en verhandelen van alle roerende waarden en schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse vennootschap, onderneming of vereniging met handels-nijverheids-, financieel-, roerend of onroerende doeleinden.

Daarnaast kan de vennootschap alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar voormelde doelstellingen, met inbegrip van bijkomende commerciële en winstgevende activiteiten binnen de wettelijk toegelaten grenzen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan In het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken..

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft,

Artikel 18  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal (12) leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Minimaal zeven (7) bestuurders zullen verkozen warden door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen A, zij krijgen de naam A-bestuurders,

Maximaal vijf (5) bestuurders zullen verkozen worden door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen B en aandelen C, zij krijgen de naam B-bestuurders of 0-bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 19  Raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder de A-bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de vaarzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als éénieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de voorzitter of twee bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Artikel 21  Bevoegdheden

1. De raad van bestuur bezit buiten de bevcegdheden hem toegekend uit hoofde van de hoofdstukken Il en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennooschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de geldende wetgeving of deze statuten, de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

e

ro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover de verbintenis niet meer bedraagt dan honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00), beslist de raad van bestuur ondermeer over alle overeenkomsten, transacties en vergelijken, over huurcelen en verhuringen, over het aanvaarden van giften en legaten, over het beleggen van fondsen, ontvangsten en uitgaven, over het aangaan van leningen waarvan hij de voorwaarden vaststelt, over het afsluiten of opheffen van hypotheken, alsmede over het verzaken aan alle hypothecaire of zakelijke waarborgen, over handlichtingen van hypothecaire inschrijvingen en voorrechten, dadingen, inbeslagnemingen, verzet over alle rechtsvorderingen, zowel als aanlegger dan als verweerder, over elk reglement van inwendige orde, over de vaststelling van het bedrag van lidgelden en over het vaststellen van de prijzen van de abonnementen en van de prijzen der plaatsen voor het bijwonen van de voetbalwedstrijden of competitiewedstrijden van andere sporttakken. Voor wat betreft beslissingen die betrekking hebben op het aanwerven, het ontslaan en het tewerkstellen van spelers, trainers, bedienden en arbeiders wordt voormelde drempel vastgesteld op een maximum van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00).

Hij tekent evenzo de krijtlijnen uit van het beleid en zal hiertoe de clubmanager en of de hierna vernoemde commissies bepaalde opdrachten geven.

De machten hierboven vermeld zijn enkel aanwijzend en niet beperkend,

2. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze openbaar zouden zijn gemaakt. Niet naleving brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder in het gedrang.

3. De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid,

bijzondere en beperkte volmachten verlenen.

Artikel 23  Vertegenwoordiging van de vennootschap

1. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten recht. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die gezamenlijk handelen, waarvan minstens één de voorzitter van de raad van bestuur is. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt hij vervangen door de ondervoorzitter.

2. De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks een met een beslissing van de raad van bestuur tegenstrijdig belang heeft, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van beraadslaging en stemming over de betrokken aangelegenheid.

Artikel 26  Oproeping

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op iedere derde maandag van de maand november om 19.30 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering warden verstuurd.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen, Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van aile aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Artikel 29  Stemrecht

Om geldig te zijn moet elke beslissing bedoeld in artikel 28 van de statuten om geldig te zijn bovendien worden genomen met minstens vijfenzeventig procent (75 %) van de A-aandelen.

De beslissing omtrent de aanvaarding van aandeelhouders worden uitsluitend door de aandeelhouders van de A-aandelen genomen.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort. Artikel 32  Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 34  Winstverdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds zestig percent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal,

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Evenwel zal een dividend nooit hoger kunnen zijn dan tien (10%) van het ingebrachte kapitaal.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Artikel 36  Slotafrekening

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo In de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Slot- en overgangsbepalingen

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van de eerste bestuurders

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders voorlopig vast te stellen op zeven (7) voorgedragen door de aandeelhouders-oprichters die allen A-aandelen bezitten en voor die functie te benoemen:

1)Coene Jan Hendrik

2)De Kegel Mario

3)Knopfmacher Dimitrie José François

4) Roosens Melchior Emilie

5) Seghers Frans Alma L

6) Van Gysel Hennie August Cordula

7) Van Remoortel Jozef Theofiel

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

2016.

Onbezoldigd mandaat:

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vádr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid om zijn/hun aansprakelijkheid te beperken.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2014, Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan De Kegel, Vervliet & Partners BVBA, Mercatorstraat 48 A, B-9100 Sint-Niklaas, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Benoeming commissaris  revisor

De oprichters beslissen Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burgerlijke CVBA (B00212), BDC Esplanade 1/96 te 1020 Brussel, vertegenwoordigd door Peter Verschelden (A01845) en Geert Van Peteghem (A01677) aan te stellen ais commissaris. De commissaris zal controle verrichten over drie boekjaren, namelijk van boekjaar 27 mei 2013.30 juni 2014 tot 1 juli 2015 - 30 juni 2016. Het mandaat zal normaliter eindigen op de jaarvergadering van het jaar 2016. De jaarlijkse bezoldiging wordt vastgesteld op een bedrag van tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (EUR 22.500).

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

' BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Op de -laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2015
ÿþ mad Wart! 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

*15034282'

II u

Il Ill

Ondernemingsnr : 0534.979.348

Benaming

(voluit) : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER

(verkort) : WAVOLO

Rechtsvoren : Coiirperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stadionplein 1 - 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de Bijzondere algemene vergadering van 12 januari 2015 blijkt dat op unanieme wijze wordt benoemd tot bestuurder

Maes Wim, wonende te 9140 Tielrode, Antwerpse Steenweg 174 C

Het mandaat zal vervallen na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016 Het mandaat is onbezoldigd.

Jozef Van Remportel

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 FEB. 2015

AFDELtNtïxQaDERMONDE

28/08/2015
ÿþVoor. behoudt aan he Bolgisc Staatsbi

Mod Wad 11.1

3 ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I111 AI

i iwwii~~uuiw

15 3928*





Ondernemingsar: 0534.979.348

Benaming

(voluit) : WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER

(verkort) : WAVOLO

Rechtsvorm : Cobrperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stadionplein 1 - 9120 Bevaren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag algemeen directeur (CEO)

Uittreksel uit de vergadering van de raad van bestuur van 16juni 2015

1) Ontslag algemeen directeur (CEO)

De vergadering neemt kennis van het ontslag als algemeen directeur (CEO) van de heer Dirk

wonende te 9250 Waasmunster, Sousbeekstraat 52 met ingang vanaf 30 juni 2015.

Jozef Van Remoortel

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ECHTANK

KOOPHANDEBGENrAN

i$AUU.2015

AFDELING D PERMONDE

i'oppe,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. '

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.10.2015, NGL 29.10.2015 15659-0225-040
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 21.11.2016, NGL 29.11.2016 16688-0123-040

Coordonnées
WAASLAND VOETBAL LINKEROEVER, AFGEKORT : WAV…

Adresse
STADIONPLEIN 1 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande