WACHTEBEEKSE BANDENSERVICE, AFGEKORT : WBS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WACHTEBEEKSE BANDENSERVICE, AFGEKORT : WBS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.376.866

Publication

23/01/2014
ÿþMod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 il JAN. 2014

Ri'üCIl7 t3ANKy~

,KOO PHA";DELTTEE :VT

1

IlI i II





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : "WACHTEBEEKSE BANDENSERVICE

(verkort): "WBS"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Melkerijstraat 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223 op 10 januari 2014 dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "WACHTEBEEKSE BANDENSERVICE" afgekort "WBS" met zetel te 9185 Wachtebeke, Melkerijstraat 73, waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

1, Oprichters:

1). De Heer POLI, Adriana, geboren te Zeszate op 25 juni 1967, nationaal nummer 67.06.25 043 74, van

" italiaanse nationaliteit, in huwelijk met Mevrouw Ligpens Caroline, hierna nader geidentificeerd, onder het

" Belgisch wettelijk stelsel bij gebrek aan andersluidend huwelijkscontract, niet gewijzigd op heden zo hij verklaart, en wonende te 9185 Wachtebeke, Stationsstraat 87.

2). Mevrouw L1PPENS, Caroline Christiane, geboren te Gent op 25 februari 1979, nationaal nummer. 79.02.25 228 16, in huwelijk met de Heer Poli Adriana, voornoemd, onder het Belgisch wettelijk stelsel bij gebrek aan andersluidend huwelijkscontract, niet gewijzigd op heden zo zij verklaart, en wonende te 9185 Wachtebeke, Stationsstraat 87.

2, Rechtsvorm en naam: De vennootschap is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid onder de naam : "WACHTEBEEKSE BANDENSERVICE" afgekort "WBS".

3 Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9185 Wachtebeke, Melkerijstraat 73

4. Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnen- ais het buitenland:

-De exploitatie van werkplaatsen voor het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk;

-De exploitatie van werkplaatsen voor het monteren van banden;

-De exploitatie van werkplaatsen voor het schilderen van motorvoertuigen en metalen constructies:

-De groot-en kleinhandel en in-en uitvoer van zowel nieuwe als tweedehands motorvoertuigen en;

" onderdelen ervan;

-De groot-en kleinhandel en in-en uitvoer van toebehoren van motorvoertuigen;

- Takeldienst;

-De verhuur van motorvoertuigen:

- De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland ais in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoed makelaars.

- De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel,

- De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, zaakvoerders evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

- Zij mag zich voor haar vennoten, zaakvoerders en derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

6.Kapitaal;

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk éénfhonderdste (1f100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal wordt gevormd door inbreng in geld,

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten tegen de prijs van honderd zes en tachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de Heer Poli Adriano, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend en volgestort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR)

- door Mevrouw Lippens Caroline, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) waarvoor haar vijftig (50) aandelen warden toegekend en volgestort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR)

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van het totaal van de inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE46 3631 2917 4536 bij ING België op 2 januari 2014.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

8. De jaarvergadering: wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni cm tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit

en Kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene

vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijvers alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten kunnen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

10. Bestemming van de winst- reserve.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

11.Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten zijn bijeengekomen ín een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 januari 2014.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming niet statutaire zaakvoerders

a) worden als niet statutaire zaakvoerders benoemd :

- De Heer POLI, Adriano, geboren te Zetzate op 25 juni 1967, nationaal nummer 67.06.25 043 74, en

wonende te 9185 Wachtebeke, Stationsstraat 87, die deze benoeming aanvaardt.

- Mevrouw LIPPENS, Caroline Christiane, geboren te Gent op 25 februari 1979, en wonende te 9185

Wachtebeke, Stationsstraat 87, die deze benoeming aanvaardt.

^1.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

b) Zij worden benoemd voor onbepaalde duur.

c) De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg , niet over tot de aanstelling van een commissaris.

5. Volmacht

De comparanten, verlenen bij deze bijzondere volmacht aan: de Burgerlijke vennootschap onder vomi van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDV ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" afgekort "BDV" met zetel te 9300 Aalst, Brusselse steenweg 165, vertegenwoordigd door de Heer De Meyer Erwin, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de inschrijving in het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge de oprichtingsakte.

Voor ontledend uittreksel,

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte de dato 10 januari 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WACHTEBEEKSE BANDENSERVICE, AFGEKORT : WBS

Adresse
MELKERIJSTRAAT 73 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande