WAERBEKEHUIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAERBEKEHUIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.847.197

Publication

12/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-03-2015

Griffie

*15304339*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600847197

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

WAERBEKEHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Veronique Laloo te Sint-Lievens-Esse (gemeente Herzele), op vijf maart tweeduizend vijftien, ter registratie, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "WAERBEKEHUIS" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAERBEKEHUIS".

2. Zetel: 9506 Geraardsbergen (Waarbeke), Waarbekeplein 19.

3. Duur: Opgericht voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

1) De Vereniging zonder winstoogmerk WAERBEKE, (voorheen genoemd CENTRUM WAERBEKE) met zetel te 9506 Geraardsbergen - Waarbeke, Waarbekeplein 19, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde met als ondernemingsnummer 0479.364.003, vertegenwoordigd door:

1) De heer Vandenabeele Paul, wonende te 9620 Zottegem (Elene), Rijkbos 52;

2) De heer De Keyser Emile, wonende te 7880 Vloesberg, Sainte-Anne 9B.

Op hun beurt vertegenwoordigd door de heer De Keyser Emiel, voornoemd, die handelt in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens een onderhandse volmacht de dato 4 maart 2015.

2) De heer STURTEWAGEN Dirk Jozef Cyriel, geboren te Aalter op drieëntwintig februari negentienhonderd tweeënzestig, ongehuwd, wonende te 1570 Galmaarden, Repingestraat 91.

3) De besloten vennootschap (BV) T'HOOFT HOLDING BV, met zetel te 2912 SK - Nieuwerkerk a/d Ijssel (Nederland), Rietveen 7, KVK kamer van koophandel te Rotterdam (Nederland) nummer 24342350. Vertegenwoordigd door: de heer T'HOOFT Gerolf Gerhard Paul, wonende te 2912 SK - Nieuwerkerk aan den Ijssel (Nederland), Rietveen 7.

5. Kapitaal  aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is verdeeld in 200 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis te Denderwindeke, geopend op de naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Als vergoeding van hun inbreng wordt aan de inbrengers het volgend aantal aandelen toegekend : - aan de vereniging zonder winstoogmerk Waerbeke, voornoemd, honderdtachtig (180) aandelen; - aan de heer Sturtewagen Dirk , voornoemd, tien (10) aandelen;

- aan de besloten vennootschap T'Hooft Holding, voornoemd, tien (10) aandelen.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste

Onderwerp akte :

Waarbekeplein(Waa) 19 9506 Geraardsbergen

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

boekjaar neemt een aanvang op datum van 5 maart 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen die kaderen binnen het doel van de vennootschap waarvoor de wet of deze statuten de algemene vergadering niet bevoegd verklaart. De vennootschap wordt in het algemeen en meer in het bijzonder bij alle gerechtelijke en administratieve voorzieningen, zij het als eiser of als verweerder, alsook bij alle rechtshandelingen en volmachten, waaronder deze waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar betrokken is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee bestuurders of door de enkele handtekening van de gedelegeerd-bestuurder.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn die de zes jaren niet te boven mag gaan. Hun taak eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. In geval van voortijdige vacature doet de nieuw benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt. Uitzonderlijk kan de raad van bestuur maar uit twee bestuurders bestaan wanneer de vennootschap voldoet aan alle voorwaarden hiertoe zoals vermeld in het wetboek van vennootschappen. In dat geval heeft de hierna vermelde statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, geen uitwerking, tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Aanstelling bestuurder: Worden als eerste bestuurders benoemd: 1. 1) De vereniging zonder winstoogmerk WAERBEKE, voornoemd sub 1), vertegenwoordigd als gezegd;

2) De heer Sturtewagen Dirk, voornoemd sub 2);

3) De besloten vennootschap T'HOOFT HOLDING BV, voornoemd sub 3), vertegenwoordigd als

gezegd;

Zij verklaarden allen hun opdracht te aanvaarden als vaste vertegenwoordiger voor de

onderscheiden vennootschappen en die het nodige zullen doen voor de publicatie.

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Het verwerven, renoveren en beheren van vastgoed met het oog op het verhuren en/of ter beschikking stellen ervan aan sociaal-culturele organisaties die de waarde van stilte, rust en ruimte behartigen in Vlaanderen, Brussel en daarbuiten.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand mei om 10.00 uur en voor de eerste maal in 2016.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte, volmacht.

Staatsblad

Coordonnées
WAERBEKEHUIS

Adresse
WAARBEKEPLEIN 19 9506 WAARBEKE

Code postal : 9506
Localité : Waarbeke
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande