WALINZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALINZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.924.843

Publication

27/05/2014
ÿþLuik B - Vervolg

Bestuur  vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand december om 11.30 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Toezicht: er werd geen commissaris benoemd.

Winstverdeling  reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de derde vrijdag van de maand december 2015.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend vijftien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1). Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: mevrouw Khadija ASSILA, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- volmacht: De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan de heer Karel De Schrijver, boekhouder, te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan, 119, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

Voor analytisch uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 23.05.2014, afgeleverd voor registratie krachtens artikel 173 W. Reg.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Be ,Isch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffyànrejearleeg

cliontvan en

g ce



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











0 3 nu 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Pet:mie* k%Mandel Brusse1



*14135290*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0552.924.843

Benaming

(voluit) Walinza

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1082 Sint-Agatha-Berchem, Openveldstraat 68

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerster

Op de bijzondere algemene vergadering van 24 mei 2014 werd met unanimiteit beslist

- Mevrouw Vandermeeren Rita Germaine wonende Frans Van Der Perrekaai 8/bus 2 te 9400 Ninove vanaf heden te benoemen als zaakvoerster. Haar mandaat van zaakvoerster is onbezoldigd en ten kosteloze tittel. Ziji verklaart het mandaat te aanvaarden.

Rita Germaine

Zaakvoerster

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/04/2015
ÿþ ModWad51.5

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr ; 0552.924.843 Benaming

(voluit) : Walinza

(verkort) :

Yev31i1e(ik van kooprtartni Brasse

iuu

i

R

15 7516*

naeueÿeglioniélangan op

Dg

ter glïffiavar dgeffedsriariaeale

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Openveldstraat 68 te 1082 Sint-Agatha-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging 1 Ontslag en benoeming

Op de bijzondere algemene vergadering van 10 maart 2015 werd met unanimiteit beslist:

Te ontslaan als zaakvoerder mevrouw Assila Khadija wonende Openveldstraat 68 te 1082 Sint-Agatha-

Berchem. Er werd décharge verleend voor haar mandaat.

Te benoemen tot zaakvoerder de heer Polino Leonardo wonende Rue Claessens 25 te 1020 Brussel.

Tevens werd beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar Steenweg 554 te 9470 zenderleeuw.

Polino Leonardo

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bit van tuik B vermelden " Recto : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

30/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WALINZA

Adresse
STEENWEG 554 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande