WARD LYPPENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WARD LYPPENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.928.748

Publication

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0186-013
26/02/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ,

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 1

1 ti FEB, 2013

RHTBA

KOOECPHANDEPme

NT

Ondernemingsnr: © SOS

Benaming (votutt) :Ward Lyppens

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brouwerijstraat 23

9920 Lovendegem

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bart VAN DE KEERE, geassocieerd notaris,; zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te; Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102 op 13 februari 2013, dat:

1° * De heer LYPPENS Ward Gustaaf Maurice Margriet, geboren te Gent op 12 april 1974,; met rijksregisternummer 74.04.12-013,45, thans ongehuwd, wonende te 9920 Lovendegem,i Brouwerijstraat 23, en,

* Mevrouw PAULYN Katia, geboren te Gent op 31 juli 1971, met rijksregisternummer 71.07.31-252.57, thans ongehuwd, wonende te 9920 Lovendegem, Brouwerijstraat 23,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht,

2° De benaming van de vennootschap is: "Ward Lyppens".

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9920 Lovendegem, Brouwerijstraat 23.

4° Het doel van de vennootschap is:

- voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Deze vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in: deelneming met derden:

- tuin- en landschapsarchitectuur;

- algemene tuinaanleg en  onderhoud, vijvers, terrassen, opritten, houtconstructies en: afsluitingen;

- boom- en plantenkwekerij;

- groot- en kleinhandel in planten en tuinbenodigdheden;

- grondwerken, beregening, drainage;

- uitvoeren en onderhoud van tuinen, parken, speelpleinen en sportvelden;

- klein aannemingswerk;

- sproei- en snoeiwerken;

- onderhoud, beheer en vellen van bomen;

dit alles in de meest ruime zin.

- voor eigen rekening:

- het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen,; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals dei aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks; betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerend& zakelijke rechten. De vennootschap mag derhalve niet louter handelen met oog dp verkoop en: wederverkoop. De vennootschap mag echter wel onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het_ beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties,;

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

lIIl1 iuuu~11 j11 Ill1twi11A

Voc behol aan Eeg' Staat

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

"

Voor

belçouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door' Belgische of buitenlandse emittenten.

- algemene bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die z1ÿ het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staat met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken.

De vennootschap mag leningen of schulden aangaan bij derden, met inbegrip van haar aandeelhouders en bestuurders. Zij kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan tevens leningen verrichten aan derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag evenwel niet:

- aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

- de diensten verrichten die beschreven zijn in de wet van 13 april 1995 op de handelsagentuur;

- de activiteiten verrichten zoals bedoeld in artikel 3, § 2 van de wet van 22 maart 1993 op het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen en of de daarmee verbonden activiteiten, alsook activiteiten in de verzekeringssector;

- actief zijn in werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zo ver de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

6° - voornoemde heer LYPPENS Ward, doet inbreng in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor vijftig (50) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, gestort ten belope van drieduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 3.250,00) of ieder

ten belope van vijf en zestig euro (¬ 65,00): 50 voornoemde mevrouw PAULYN Katia, die verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor vijftig (50) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, gestort ten belope van drieduizend tweehonderd

vijftig euro (¬ 3.250,00) ieder ten belope van vijf en zestig euro (¬ 65,00): 50 7° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

8° a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

b) Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c) Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te' verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte ais eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

9° a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en wordt afgesloten op dertig juni.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen v66r de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

10° Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

11° a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand december van elk jaar om 14 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten,

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

12° Voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~ l R mad 71.1



De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boekiaar en eerste iaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2014.

Buitengewone algemene vergadering

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van

de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot zaakvoerder, de heer LYPPENS Ward, voornoemd, alhier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in artikel 15 en volgende van de statuten.

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge artikel '15 van de statuten, verklaart de zaakvoerder als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen met de macht elk afzonderlijk te handelen, de heer DE COSTER Roland, boekhouder-fiscalist, wonende te Weibroekdreef 8B, 9880 Aalter, voor volgende welbepaalde doeleinden : het voeren van alle communicatie en het vervullen van alle handelingen met en voor de diensten van het ondernemingsloket en BTW, met het oog op de inschrijving, met recht van indeplaatsstelling.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Bart VAN DE KEERE

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte oprichting;

- bankattest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 27.01.2016 16031-0555-013

Coordonnées
WARD LYPPENS

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 23 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande