WASSERIJ SINT-RITA

Divers


Dénomination : WASSERIJ SINT-RITA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.903.375

Publication

23/05/2014 : DE045929
07/10/2014
ÿþWord 11.1

Ondecnomingonr: 0443.903.375 Benaming

(vomit) WASSERIJ SINT-RITA (verkort) :

Reohtsvnrm: Naamloze Vennootschap

Zobor Wissenstraat 13 te 9200 Denderrnonde

(volledig adres

Onderwerp akte: ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met

standplaats te Dendermonde, de 17 september2q14, houdende de buitengewone algemene van

de Naamloze Vennootschap 'WASSERIJ SINT-RITA" met zetel te 9200 Dendermonde, Wissenstraat 13, opgericht bij akte verleden voor Notaris Leo Bruynincx te Dendermonde op twaalf april negentienhonderd éénennegentig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven mei daarna onder nummer 19910507-505' waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris

Yves at te Gent op vier oktober n entienhonderd negenennegentig, bekend gemaakt|ndab | tot het

Belgisch Staatsblad van drieëntwintig oktober daarna onder nummer 991023'354^ Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0443.903.375. waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

a.Vaststelling dat aan artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan

Comparant verklaart dat:

- overeenkomstig artike 181 van het Wetboek van Vennootschappe een bij d verslag van de raad van bestuur inzake de ontbinding van de vennootschap werd opgemaakt op acht september tweeduizend veertien.

- overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aans k lijkheid.

Verheyden, He ó&Co,Zaa|mobaon14bun3hy92O0Dnndermondn.vodagemwonndigddoo,dehee,GneÓ

Heyvaert, bedrijfsrevisor, op 16 september tweeduizend veei-tien.

'

bij dit verslag een staat van actief en passief gevoegd is die niet meer dan drie maanden voor de

ondertekening dezer is opgemaakt en die is afgesloten op 8 september tweeduizend veertien.

- overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van het verslag van de raad van bestuur werd overgemaakt aan de enige aandeelhouder.

- de enige vennoot verklaart van voormelde verslagen een afschrift te hebben ontvangen en de notaris te ontslaan van de voorlezing van deze verslagen.

Voormelde verslagen worden aan de akte gehecht.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en staat van activa en passiva.

b.Besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag dat overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Verheyden, Heyvaert & Co, Zeelsebaan 14 bus 3 te 9200 Oendennondn, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, op 16 september tweeduizend veertien, luidt letterlijk als volgt

"10. BESLUIT

In o ra nahammin met de bepalingen van het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding van de naamloze vennootschap "WASSERIJ SINT-RITA".

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een boekhoudku d staat, afgesloten op 8 september2O14opgaaUa\d. die, rekening houdend rnet de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 201.731,48 EUR en een netto-actief van 201.731,48 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumeriterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

2 6 SEP 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

-8eE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 .. - . Deze staat van activa en passive werd opgesteld in toepassing van artikel 28 §2 van het KB van 30 januari

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen, waarbij de kosten van de vereffening in het resultaat werden opgenomen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij er op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 17.074,48 euR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke contra fenormen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van het resultaat van een eventuele fiscale controle, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Dendermonde, 16 september 2014,

Burg. BVBA "Verheyden, Heyvaert en Co"

Vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor."

2. ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 § 6 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening in één akte.

Voormeld artikel bat de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan;

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De voorzitter verklaart vervolgens dat:

-de Naamloze Vennootschap "WASSERIJ SINT-RITA", geen vereffenaar zal aanstellen;

-blijkens de staat van activa en passive en de verslagen als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige aandeelhouder zelf. De enige aandeelhouder neemt volledig ten zijnen leste de schulden die ontstaan ten gevolge van de invereffeningstelling van de vennootschap«

De algemene vergadering stelt vast dat alle voorwaarden voor de ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan zijrb

De aandeelhouder bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening,

De algemene vergadering besluit dienvolgens met eenparigheid van stemmen dat de Naamloze Vennootschap "WASSERIJ SINT-RITA" gevestigd te 9200 Dendermonde, Breestraat 79, wordt ontbonden en dit vanaf heden.

Er wordt ontslag van rechtswege verleend aan de bestuurders met kwijting over de uitvoering van hun mandaat voor de periode vanaf het begin van het boekjaar tot op heden.

3, DERDE BESLUIT

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te

bestaan met ingang van heden.

4. VIERDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van gemelde naamloze vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en

bewaard worden te 9200 Dendermonde, De Dammenlaan 9 door mevrouw Mireille Grootaert.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

5. VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VOD Accountants en belastingconsulenten" met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met name Griet Goossens en Katrien Huysse, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en elkeen met de bevoegdheid om alleen op te treden, met het oog op de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de genomen beslissingen, alsook op de aanpassing of schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondememingen, het ondernemingsloket, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en overige fiscale administraties.

....... ------------

------- ------------VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bpoudep

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/06/2013 : DE045929
02/08/2012 : DE045929
18/08/2011 : DE045929
06/09/2010 : DE045929
14/07/2009 : DE045929
11/06/2009 : DE045929
12/06/2008 : DE045929
20/06/2007 : DE045929
13/06/2007 : DE045929
07/08/2006 : DE045929
02/08/2005 : DE045929
23/07/2004 : DE045929
14/07/2004 : DE045929
25/06/2003 : DE045929
25/06/2003 : DE045929
15/06/2000 : DE045929
23/10/1999 : DE045929
05/10/1991 : DE45929
14/05/1991 : DE45929

Coordonnées
WASSERIJ SINT-RITA

Adresse
Zobor Wissenstraat 13 te 9200 Denderrnonde

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande