WAUTERS-DEROOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAUTERS-DEROOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.810.351

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neertegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

3 1 MARI 2014

Griffie

1111

be

a

B st

J Il

*14077994*

' Ondernemingsnr : Benaming

(voie : (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Kruishoutemsesteenweg 57

9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 26 maart 2014, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAUTERS-DEROOSE", opgericht is geworden met als vennoten:

; - De heer WAUTERS Steven Silvain, geboren te Deinze op 29 oktober 1973, nationaal nummer 731029 193:

55 echtgenoot van mevrouw Deroose Katrien, navermeld, wonende te 9750 Zingem, Kruishoutemsesteenweg

57.

Mevrouw DEROOSE Katrien Gabrielle, geboren te Oudenaarde op 21 augustus 1975, nationaal nummer 750821 158 67. echtgenote van de heer Wauters Steven, voormeld, wonende te 9750 Zingem,' Kruishoutemsesteenweg 57,

1, De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "WAUTERS-DEROOSE". De; benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA",

2, De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9750 Zingem, Kruishoutemsesteenweg 57.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor. rekening van derden, of door deelname van dezen, ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk; detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers); detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment; detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers); detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen; detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels,; algemeen assortiment. Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk.

het beleggen of investeren van haar middelen, zelf gefinancierd met leningen, en dit;

- het waarnemen van aile bestuursopdrachten en dit als bijkomstig doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving; of op om het even welke andere wijze,; mogen deelnemen aan aile ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen,; bestaande of op te richten, zo in België kas in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel: nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan,

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken; die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard' zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele: vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend' doei met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een; bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze` handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap aile handelingen kans tellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van

-----------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

OStte).EAC).#55-A

WAUTERS-DEROOSE

I. haar maatschappelijk doe De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Het omschreven doel is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend te interpreteren

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 26 maart 2014.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder éénthonderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, waarop wordt ingeschreven door:

- De heer Steven Wauters, voornoemd, die een som gestort heeft van zesduizendtweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- Mevrouw Katrien Deroose, voornoemd, die een som gestort heeft van zesduizendtweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWAALFDUIZENDVIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootsohappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis met nummer BE18 0017 2282 3665 zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 maart 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de invordering van de fondsen op de aandelen die niet volledig volgestort werden.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volgestort werden, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde volstorting van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest gelijk aan de wettelijke rentevoet moeten betalen aan de vennootschap, vanaf de dag van de eisbaarheid tot die van de werkelijke betaling,

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid ais eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aangesteld door de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

7. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

8. De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

9. De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de vierde woensdag van de maand juni om 11.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2016.

; Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

10. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

ledere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

: 11. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op 26 maart 2014 om te eindigen op 31 december 2015.

12, Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

13. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het

" overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen, De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal ' aandelen waarvan zij titularis zijn.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAUTERS-DEROOSE", die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door twee zaakvoerders.

b) dat ais zaakvoerders de heer Wauters Steven en mevrouw Deroose Katrien, beiden voormeld, worden

aangesteld, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

C) dat het mandaat van genoemde zaakvoerders van onbepaalde duur is.

Daarop wordt de vergadering geheven.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte veer registratie, akte neergelegd ter registratie

Voorbehouden aaa het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WAUTERS-DEROOSE

Adresse
KRUISHOUTEMSESTEENWEG 57 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande