WAYS OF WORKING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAYS OF WORKING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.142.545

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.01.2014, NGL 27.01.2014 14013-0576-009
20/09/2011
ÿþmod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V

beh

aa Be. Sta;

fl



"



~ _'{1j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~__

`11141853'

NEERGELEGD

- 8 -09" 2011

RECHTBANK VAN KOOPHANDEtrifffe GENT

; Ondernemingsnr: $ p'633" )t4t" S45

,.

Benaming : Ways of Working

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cijnsweg 5

9860 Oosterzele

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te 9290 Overmere (Berlare) op 26. augustus 2011, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter

Mevrouw DHAMERS, Betty Esther Joël, ongehuwd, geboren te Gent op achtentwintig augustus: negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 9860 Oosterzele, Cijnsweg 5.

inschrijving  Inbreng in geld - volstorting

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde wordt volledig tegen pari hetzij aan honderd (100) euro per aandeel, mits inbreng in geld, ingeschreven door de enige oprichter.

Aldus is het kapitaal van de vennootschap, dat achttienduizend zeshonderd (18.600) euro;` bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale! waarde, volledig onderschreven.

Voornoemde comparant verklaart ieder door haar onderschreven aandeel te volstorten in geld ten beloop van twee/derden, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro.

Ondergetekende notaris bevestigt uitdrukkelijk, op voorlegging van een bankattest, afgeleverd: door de financiële instelling Argenta op 23 augustus 2011, dat dit bedrag voorafgaandelijk aan deze; oprichting werd gestort op rekening BE74 9730 3520 8307 bij de genoemde financiële instelling op naam van de vennootschap in oprichting.

De enige oprichter moet dus nog zesduizend tweehonderd (6.200) euro volstorten.

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "Wavs of Workinq", afgekort "WoW".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland:

1 74300 Vertalers en tolken

90021 Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen

1 Beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen,

9004202 overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst

7022001 Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

7022002 Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

82300 Organisatie van congressen en beurzen

- Strategisch consultant, onder meer design van strategische workshops en begeleiding en'; facilitatie van events.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

" - Strategisch consultant, onder meer design van strategische workshops en begeleiding en facilitatie van events.

- het vertalen en verbeteren van teksten.

- creatief schrijven.

- Het organiseren van evenementen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9860 OOSTERZELE, Cijnsweg 5.

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600) EURO. Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Artikel 11

ledere zaakvoerder, alleen handelend. heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordioing.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de tweede zaterdag van de maand december om 11.00 uur.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De vennoten kunnen eveneens éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering

laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Artikel 15

De algemene vergadering wordt .voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikél 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 18

Het boeklaar loopt telkens van één juli tot en met dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resultaatverwerking.

Artikel 19

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht, die door de algemene vergadering worden benoemd en voor zoveel als wettelijk voorgeschreven bevestigd/gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering stelt de vergoeding en de bevoegdheden van de vereffenaars vast. Artikel 20

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen en mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 21

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten, is ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die niet in België woonachtig is, gehouden woonst te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig mogen gedaan of verzonden worden.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd: mevrouw DHAMERS Betty, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder echter statutair te zijn.

Zij oefent haar mandaat onbezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaakvoerder alleen handelend volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 30 juni 2013. Alle verrichtingen gesteld door de oprichters vanaf 1 april 2011 zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap.

De eerste iaarvergaderinq zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Notaris Lutgard HERTECANT, met standplaats Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0075-010

Coordonnées
WAYS OF WORKING

Adresse
CIJNSWEG 5 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande