WENDY'S PARTYSHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WENDY'S PARTYSHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.886.180

Publication

10/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313178*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

06-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Graaf van Hoornestraat 11

Ondernemingsnummer :

0634886180

Benaming (voluit) : Wendy's Partyshop

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 5 augustus 2015 dat:

1. Mevrouw VAN VLAENDEREN Wendy Marguerite, geboren te Deinze op 23 januari 1982, (identiteitskaartnummer 591-4607670-78, rijksregisternummer 82.01.23-052.17), in echtscheiding van de heer WILLE Wesley, wonende te 9800 Deinze (Meigem), Berg 55, en mevrouw VAN PARYS Chantal Arlette Julia, geboren te Landegem op 1 augustus 1958, (rijksregisternummer 58.08.01370.01), echtgenote van de heer VAN VLAENDEREN Marc Remi, wonende te wonende te 9800 Deinze (Meigem), Berg 51, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Wendy s Partyshop , met maatschappelijke zetel te 9850 Nevele, Graaf Van Hoornestraat 11, waarvan het geheel geplaatste kapitaal dertigduizend euro (¬ 30.000,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waar¬de.

2. De voornoemde oprichters hebben ingeschreven als volgt:

1. Mevrouw VAN VLAENDEREN Wendy, comparant voornoemd onder 1, voor VIJFTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 15.300,00), ter wederbelegging van eigen gelden, volledig volstort en waarvoor haar eenenvijftig (51) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw VAN PARYS Chantal, comparant voornoemd onder 2, voor VEERTIENDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 14.700,00), volledig volstort en waarvoor haar negenenveertig (49) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE72 6528 4348 6016 bij de Record Bank, geopend ten name van de besloten ven-noot¬schap met beperkte aan¬sprake¬lijkheid  Wendy's Partyshop in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van depone¬ring, afgegeven door voornoemde instelling op 3 augustus 2015 dat aan ondergetekende notaris is overhan¬digd.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- Verkoop en verhuur van feestkledij, feestartikelen, ...

- De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

- De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

- Daarenboven mag de vennootschap de belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België, als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doe te bevorderen.

- De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of

9850 Nevele

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meeste ruime zin.

- De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerders en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschriften en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer¬ders, al dan niet vennoot. Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders met een onbezoldigd mandaat: mevrouw VAN VLAENDEREN Wendy, voornoemd en haar mandaat aanvaardend.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe¬zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde¬ring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de be¬stuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Indien er meer dan één zaakvoerder werd benoemd in de vennootschap, kunnen de zaakvoerders afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) dienen door tenminste twee zaakvoerders te worden goedgekeurd.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rech¬te.

Indien er meer dan één zaakvoerder werd benoemd in de vennootschap, kunnen de zaakvoerders afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) dienen door tenminste twee zaakvoerders te worden goedgekeurd.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene vol¬macht verleend door de alge¬mene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennoot-schap binnen de perken van de hun verleende volmacht onver¬minderd de ver-antwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdre¬ven vol¬machten.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga¬dering ge¬noemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de tweede woensdag van de maand juni om 20.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot¬schap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Tijdelijke bepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van

de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand juni 2017 om

20.00 uur.

3. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 24 juni 2015 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

4. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de heer VAN CAUWENBERGHE Lieven, boekhouder te 9800 Deinze, Leernsesteenweg 104.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
WENDY'S PARTYSHOP

Adresse
GRAAF VAN HOORNESTRAAT 11 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande