WERNER DE PAUW

Divers


Dénomination : WERNER DE PAUW
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 862.028.805

Publication

16/05/2014
ÿþ11111MMUll

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ~ _, ; NT

06 MEI 2014

Ondernemingsnr : 0862.028.805

Benaming

(voluit) : Werner De Pauw

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Wulverdam 48, 9041 oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag & kwijting aan de vereffenaar - sluiting van de vereffening

Blijkens de Bijzondere Algemene Vergadering van 5 mei 2014 werden er met algemeenheid van stemmem volgende beslissingen genomen

- zij keurt de rekeningen goed betreffende de vereffening en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de heer Werner De Pauw, voor het bestuur als, vereffenaar van de vennootschap,

- zij stelt vast dat de vereffening van de BVBA Werner De Pauw in vereffening, bijgevolg definitief kan; afgesloten worden en dat de gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige datum.

- zij beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van minstens zeven (7) jaar, bij de heer Wemer De Pauw, wonende te Drongenstraat 92 in 9160 Lokeren.

Opgemaakt te Oostakker op 5 mei 2014

Werner De Pauw

vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd

- vonnis Rechtbank van Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LQik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

10 APR. 2014

KOQPHHTBK VAN ANDÉL ry`B GENT ri te

9310,11.11

V beh aa Bel Sta

r

i

de leERGELEGD

Ondernemingsnr : 0862.028.805

Benaming

(voluit) : WERNER DE PAUW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wulverdam 48, 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en in vereffening stelling

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig januari tweeduizend veertien, door Meester Steven VERB1ST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie;

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap, onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WERNER DE PAUW", met, maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker (Gent), Wulverdam 48, BTW BE0862,028.805, RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Verslaggeving bijzondere verslagen ontbinding

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan het, , besluit luidt als volgt;

"9. Besluit

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Geert Van Rysseghem,' bedrijfsrevisor, werd op 25 november 2013 aangesteld door de beer Werner De Pauw, zaakvoerder van de' BV/BVBA WERNER DE PAUW om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 5 november 2013 van de BV/BVBA WERNER DE PAUW. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van E 153.991,68 en een netto-actief van E 125.839,25.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het, Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 5 november 2013  , op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld  volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen' worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 9 januari 2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door de heer Geert Van Rysseghem

Vennoot  bedrijfsrevisor"

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 5 november 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk deze een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING

Ontbinding

De vergadering besluit dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap' met Beperkte Aansprakelijkheid "WERNER DE PAUW", voornoemd, ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden,

DERDE BESLISSING

Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Plette : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-_

heixódtlere-

aan het

Belgisch

Staatsblad

~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de enige zaakvoerder, zijnde de Heer DE PAUW Werner, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan voornoemde zaakvoerder voor het uitgeoefende mandaat vanaf zijn benoeming tot heden.

VIERDE BESLISSING

Benoeming vereffenaar - bezoldiging

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten één (1) vereffenaar te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de Heer DE PAUW Werner, te benoemen als vereffenaar,

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen,

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva, Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de

' bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afsohrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met eén uitgifte .van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de réchtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING

Machten van de vereffenaar

De vergadering besluit de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in artikelen 186, 188 en 190 Van het wetboek van vennootschappen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot de tegeldemaking. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de ba-+ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en , er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden - lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van de vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anders-zins, zal de algemene vergadering der aandeelhouders in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

Volmacht formaliteiten

De vergadering besluit aan te stellen als bijzondere mandataris van de vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Clercq - De Pauw, met zetel te 9041 Oostakker, Pijphoeketraat 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht van substitutie, ' teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven Verbist (geassocieerd notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd, 20 januari 2014;

-verslag revisor

-verstag zaakvoerder met staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 25.02.2014 14050-0113-011
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 28.02.2013 13049-0600-010
01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 28.02.2012 12046-0127-010
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 28.12.2010 10645-0302-011
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 29.12.2009 09908-0041-011
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 19.02.2009 09049-0341-011
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 03.01.2008 08001-0233-011
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 28.12.2006 06930-3116-012
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 16.12.2005 05897-0548-012

Coordonnées
WERNER DE PAUW

Adresse
Zetel : Wulverdam 48, 9041 oostakker

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande