WEX EUROPE SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEX EUROPE SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.665.760

Publication

17/03/2014
ÿþmod 11.1

onena In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u ui

Vt.

ïOndernemingsnr: OS , G65",%0

Ii

Benaming (voluit) :WEX EUROPE SERVICES BVBA

11

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Baal - De Brauwere" te Gent op achttien februari tweeduizend; ;l veertien, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen; volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

De vennootschap naar Engels recht "WEX EUROPE SERVICES HOLDINGS LIMITED", met; maatschappelijke zetel te Eurocard Centre, Herald Park, Herald Drive, Crewe, CW11 6EG (Verenigd; r; Koninkrijk), ingeschreven in de Companies House op 5 september 2013 onder nummer 08679063. De naam van de vennootschap luidt: "WEX EUROPE SERVICES BVBA".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Grote Markt 40-42.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst warden in België binnen het Nederlandse; taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor; rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen of diensten die rechtstreeks of; onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De uitgifte van en handel in betaalkaarten voor de aankoop van brandstoffen en aanverwanter producten zoals smeermiddelen, wagenaccessoires, winkelproducten en carwashkrediet;

- Het rechtstreeks of onrechtstreeks verlenen van aanverwante diensten waaronder begrepen; pechverhelping, beheer van de verrichtingen, onderhoud van voertuigen, al dan niet in de vorm van; ii betaalkaart krediet;

- In het algemeen alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitgifte en de! verhandeling van zulke betaalkaarten.

ri Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te warden in de ruimste zin.

ik Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,; rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard met een identiek doel,; ;, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar r onderneming te begunstigen en dit door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen; vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen? tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder(s) en met inachtneming van de wettelijke; beschikkingen inzake het taalgebruik in België, administratieve of exploitatie zetels,i dochtervennootschappen, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland,

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, f nanciële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ouldenuqrde

5 MAAU 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Grote Markt 40-42

9600 Ronse

geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, verkopen en ruilen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het deel van de vennootschap.

Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18.550ste) van het kapitaal. Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEX EUROPE SERVICES BVBA" in oprichting bij Bank of America naamloze vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf achttien februari tweeduizend veertien werden tot

gewone zaakvoerders benoemd:

- Mevrouw RAPKIN Hilary Ann, geboren te Canada op 23 juni 1966, wonende te Falmouth, Maine (Verenigde Staten van Amerika), 8 Avon Road.

- de heer HOLMES William Stanley, geboren te Chislehurst (Verenigd Koninkrijk) op 16 maart 1964, wonende te Summer Hill, Bag Lane, Crowton, Northwich, CW8 2TW (Verenigd Koninkrijk).

- de heer ELDER Steven Alan, geboren te Massachusetts (Verenigde Staten van Amerika) op 4 januari 1969, wonende te North Yarmouth, Maine (Verenigde Staten van Amerika), 1204 North Road.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de terzake geldende voorschriften van het wetboek van vennootschappen,

De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering. Zij treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming,

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden voorgeschreven door de wet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w .,:

"

al 'oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



mal 11.1

mod 11.1

" x

Voor-

behouden aan liet Belgisch Staatsblad



In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2014,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur (14 uur),

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of

voorbehoud strijdig met de inhoud van dat

uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 18/02/2014, met bankattest.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WEX EUROPE SERVICES

Adresse
GROTE MARKT 40-42 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande