WEYN INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : WEYN INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.868.794

Publication

11/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh aa Be Sta, I 11 I II I11 1 II1 11H 111

*11071010*











GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 9 APR 2011

DENDefferONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming $35" á6S

(voluit) : WEYN INVEST

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord 12

Onderwerp akte : OPRICHTING (INGEVOLGE SPLITSING)

Er blijkt uit een akte verleden op 20 april 2011 voor geassocieerd notaris Tom Verbist te Geel, ter registratie neergelegd, dat de gewone commanditaire vennootschap opgericht werd (ingevolge partiële splitsing van de nv "A.A.WEYN-LAUWERS N.V." met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord 12, BTW BE 0405.084.272, RPR Dendermonde), met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: gcv "WEYN INVEST"

2. zetel: 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord 12

3. Oprichters: De vennootschap is opgericht tussen enerzijds (1) de heer WEYN André Charles Anna, geboren te Sint-Niklaas op 9 april 1940, wonende te Sint-Niklaas, Colmarstraat 40, als beherende vennoot, en anderzijds (2) mevrouw WEYN Conny Marie José Wilhelmus, geboren te Sint Niklaas op 16 december 1964, wonende te Temse (Elversele), Stokthoekstraat 52, en (3) de heer WEYN Rudi Albert Maria, geboren te Sint-Niklaas op 27 november 1963, wonende te Waasmunster, Korte Heesdonkstraat 31, als stille vennoten.

4. Doel: Het patrimonium, bestaande uit onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, huren, verhuren, uitrusten, laten bouwen, laten verbouwen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de

vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondememingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. kapitaal: 250.000¬ verdeeld in 1.400 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volledig volstort.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, hetzij beherende vennoten hetzij derden mits deze laatsten geen stille vennoten zijn.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap : de beherende vennoot, de heer WEYN André Charles Anna, geboren te Sint-Niklaas op 9 april 1940, wonende te Sint-Niklaas, Colmarstraat 40.

Bij ontslag of overlijden van voormelde zaakvoerder, worden volgende personen van rechtswege gezamenlijk benoemd als statutaire zaakvoerders: *mevrouw WEYN Conny Marie José Wilhelmus, geboren te Sint-Niklaas op 16 december 1964, wonende te Temse (Elversele), Stokthoekstraat 52, en *de heer WEYN Rudi Albert Maria, geboren te Sint-Niklaas op 27 november 1963, wonende te Waasmunster, Korte Heesdonkstraat 31. Zij vormen een college. Bij overlijden van één of beide voomoemde zaakvoerders hebben de erfgenamen van de overledene het recht een opvolger-statutair zaakvoerder te benoemen. Bedoeling is dat beide laatstgenoemden, of hun rechtsopvolgers, steeds in college optreden.

7. Vertegenwoordiging: De zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar. Zij hebben, ieder afzonderlijk, de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte, en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor, krachtens de wet of deze statuten, alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen, ieder afzonderlijk, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat deze laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8. Algemene vergadering: De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede maandag van de maand februari om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan, per aangetekende brief gericht aan alle vennoten, de algemene vergadering bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproeping, telkens het belang van de vennootschap dat vereist. De zaakvoerders zijn daartoe bovendien verplicht telkens wanneer een beherende vennoot, ongeacht zijn

-

participatie in het kapitaal, het vraagt of wanneer één of meer stille vennoten die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijftien dagen vooraf. Alle oproepingen bevatten datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Elke vennoot die een algemene vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vóér of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen mits alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de helft van de stille vennoten.

Alle besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen van alle beherende vennoten, ongeacht hun aandelenbezit, en met gewone meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, onverminderd de toepassing van eventuele andersluidende statutaire bepalingen elders in deze statuten.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en besluiten te nemen over hierna vermelde punten, onverminderd haar bevoegdheden die geregeld zijn in het Wetboek van

Vennootschappen:

1. eventueel vaststelling van de jaarrekening;

2. bestemming van het resultaat;

3. wijziging van de statuten;

4. benoeming, ontslag, vaststelling van bevoegdheden en verlening van decharge aan de beherende vennoten en zaakvoerders;

5. vaststelling van bezoldiging van de beherende vennoten en zaakvoerders;

6. eventueel benoeming van commissaris en vaststelling van diens bezoldiging;

7. instelling van de vennootschapsvordering;

8. de omzetting van de vennootschap in een andere rechtsvorm;

9. ontbinding van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2011.

10. Bestemming winst/vereffeningssaldo: De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat. Dé winst wordt onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Ook de verliezen worden onder de vennoten in dezelfde verhouding verdeeld, met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen nooit hun inbreng in het kapitaal mag overtreffen.

De vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft gekregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten vermeld in artikel 12 van de statuten. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal van de vennootschap, kan de vennootschap, onverminderd het hierna vermelde, bovendien worden ontbonden op verzoek van een beherende vennoot, in welk geval de ontbinding plaatsvindt indien zij wordt goedgekeurd door de meerderheid van de beherende vennoten die aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de

daartoe bijeengeroepen algemene vergadering. De beherende



hiervoorbeschreven | demmnoo~chop~uhw0envoo~x~en bezitten

...evenwel steeds de mogelijkheid om de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop van de aandelen van de behe rende Ven nootdie de ontbinding vraagt, dit met inachtneming van de bepalingen van artikel 7 van deze statuten. In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, maar worden voortgezet door de overlevende vennoten of vennootBijun~b|nding"ondev~nnoo~~nhmpgaomhind~d~ vereffening door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Stille vennoten kunnen niet tot vereffenaar worden aangesteld tenzij zij bereid zijn de hoedanigheid van beherende vennoot aan te nemen. Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Volmacht: Bij deze word bijzondere volmach verleend aan:

*mevrouw DE NAEYER Tafia, medewerkster bij 'Walkiers & Co", Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, en

^WBN Conny, boekhouder, 8toNo*kstraat52.Q14OTamse(Bversele).

elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen, waarbij zij elk de mogelijkheid hebben:

'aile formaliteiten te vervulle inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie^BJ.W^met name de aanvraag van het de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, n (voorgaande huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal secretariaat.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Tom VERBIST, Geassocieerd Notaris te Geel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam mm hoedanigheid van de iristrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tea aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
WEYN INVEST

Adresse
INDUSTRIEPARK NOORD 12 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande