WIELS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIELS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.113.353

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 01.01.2014, GGK 15.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0593-011
26/08/2014
ÿþMa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-1

MONITE

19 -0

'LGISCH

JR BELGE NEERGELEGD

8- 2014

2 4 JULI 2014

;TAATsBi-fIrI51-1ANDF1151-*/eNT

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

.-

Ondernemingsnr : 0840.113.353

Benaming

(voluit): WIELS CONSULTING

(verkort}:

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Gaversesteenweg 403, 9820 - Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

De Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01-07-2014 heeft benoemd als niet statutair zaakvoerder, en dit vanaf 01-07-2014: mevrouw Marianne Derudder, wonende te 9820 - Merelbeke, Gaversesteenweg 403.

Thierry Wiels

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden z Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten}

bevoegd de rechtspersoon Ion aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþ"

Onderwerp akte :Oprichtingsakte

Uit een akte verleden voor notaris Jean-François.Agneessens, te Nazareth, de dato 21 september 2012,i neergelegd ter registratie blijkt dat

1. De Heer WIELS Thierry Orner Maria, geboren te Gent op 8 maart 1963 (Nationaal; nummer 63.03.08.275.53), echtgenoot van Mevrouw Derudder Marianne, nagenoemd wonende te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 403;

2. Mevrouw DERUDDER MarianneEleonore Urbain Joseph, geboren te Gent op 22 juli 1967, (Nationaal nummer 67.07.22 384.24), echtgenote van de Heer Wiels Thierry, voornoemd, wonende te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 403, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid oprichten onder de naam; "WIELS CONSULTING".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 403.

Zij wordt opgericht voor een onbepaalde duur, met aanvang op heden.

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend; zeshonderd euro (18.600,00 e) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen,; zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters hebben volstort ten belope van 1/3den, te weten ten belope van; 6.200,00 euro, als volgt:

De Heer Thierry Wiels, voornoemd, voor 185 aandelen ten belope van zesduizend; honderd vijftig euro (¬ 6.170,00);

Mevrouw Marianne Derudder, voor 1 aandeel ten belope van dertig (E 30,00);

De oprichters hebben aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (8 6.200,00) vooraf gestort op de bijzondere rekening IBAN BE 33 7340 3517 5946 op naam; H van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 638 A zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van 6.200,00 euro.

De comparanten verklaren dat zij vóór het verlijden van deze akte mij het financieel plan, gedagtekend van 5 september 2012 , waarin het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap wordt verantwoord, overhandigd hebben.

De statuten zijn vastgesteld zoals hierna vermeld:

Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte;! Aansprakelijkheid en draagt als benaming "WIELS CONSULTING".

Duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

mod 11,1



1 :l l'- i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" 12166658*

NEERGELEGD

2 8 SEP. 2812

RECHTBANK VAN KOOPHAAJjt eTE GENT

Annexes du Moniteur belge

09/10/2012

ij I

q

Ondernemingsnr : ©~~ 1 " S 3'E

Benaming (voluit) :WIELS CONSULTING

;1

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaversesteenweg 403

9820 Merelbeke

mod 11.1

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 9820

Merelbeke, Gaversesteenweg 403.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen

rekening, voor rekening van derden of in participatie met derden, volgende activiteiten te

ontwikkelen :

a) Alle activiteiten van immobiliënmakelaar, zoals bemiddeling bij de aankoop, verhuur en verkoop van onroerende goederen.

b) Administratieve bijstand verlenen aan kantoren van verzekeringsmakelaars. Dit in de meest ruime zin, met uitzondering van de opdrachten die voorbehouden zijn aan de erkende (zelfstandige) verzekeringsmakelaars die ingeschreven zijn in het register van de F.S.M.A. (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten). Dit houdt onder meer in: het aanbrengen van klanten zonder daadwerkelijk contracten af te sluiten.

c) Consultancy naar particulieren en bedrijven toe. Dit in de meest ruime zin. Dit houdt onder meer in: adviesverlening inzake bedrijfsbeleid en verkoopstechnieken, het verstrekken van opleidingen voor personeelsleden.

d) Managementassistentie en het verlenen van adviezen op administratief, economisch, sociaal (personeel) en financieel vlak aan ondernemingen.

e) Het uitoefenen van de activiteit van bouwcoördinator, zijnde het begeleiden van de bouwheer doorheen het ganse bouwproces, tot de oplevering toe. Dit houdt onder meer in: het adviseren van de bouwheer inzake vormgeving, materiaalgebruik, stedenbouwkundige aangelegenheden e.d. Het aanvragen van offertes. Het opvolgen van de vordering van de werken. Het organiseren van werfvergaderingen. Het uitvoeren van een regelmatige werfcontrole.

f) Het optreden als vastgoedhandelaar.

g) De studie en/of uitvoering van onroerende projecten, van welke aard ook, onder andere de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en verbouwen, ruiling, valorisatie, de leasing, inrichting, de uitbating en de promotie.

h) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken,

laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

i) Het optreden als makelaar, zelfstandig handelsvertegenwoordiger, commissionair, agent of tussenpersoon inzake de aan- en verkoop van roerende goederen en het verstrekken van diensten.

j) Het aan- en verkopen van roerende goederen.

k) Het verwerven en aanhouden van participaties, in welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

1) Het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en maatschappen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 77.9

m} Haar patrimonium bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00 6).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die elk één honderd zesentachtigste (1/1865t`) vertegenwoordigen van het kapitaal.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Benoeining en ontslag van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Een statutaire zaakvoerder zal slechts kunnen afgezet worden uit zijn mandaat hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Gewone zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder mag op elk moment aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerder die de meest uitgebreide rechten heeft om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Artikel twintig - Intern bestuur.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel éénentwintig - Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Plaats en tijdstip van de algemene vergadering.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de zetel van de vennootschap op 15 juni om 20.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verplaatst naar de

_eerst_volgende, uzerkdag_ophetzelfde_aur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 2 januari en eindigt op 1 januari van ieder



jaar.



-Bijlagen li j liet Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Wettelijke reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten, afschrijvingen en bezoldigingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voor de wettelijke reserve voorafgenomen.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, indien om welke reden ook het reservefonds minder dan het wettelijke minimum bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Er mogen nochtans geen uitkeringen gebeuren, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Behalve door de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden, hetzij door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld, hetzij door een besluit van de vennoot, in wiens hand alle aandelen verenigd zijn.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Vereniging van alle aandelen in één hand.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot bekendmaking van haar ontbinding.

Verlies van kapitaal.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijk bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 535 van het Wetboek___v~nT_ vennootschappen,.._ kan .--iedere---belanghebbende __ de. ._. ontbinding__ van__~ie blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening



Op de laatste

mod 11.1

vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding - voortbestaan  sluiting.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van vereffenaar(s).

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars zijn bij gebreke aan andersluidende beslissing van de algemene vergadering, bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

De bepalingen van artikel 184 Wetboek van Vennootschappen houdende ondermeer het tijdstip van in functie treden van de vereffenaars, zijn onverminderd van toepassing. De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht te herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen te laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Sluiting van de vereffening.

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. Zonodig wordt na alle vereffeningswerkzaamheden de nodige melding overgemaakt naar de commissie voor nazicht der effecten.

OVERGANGSBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE.

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, 21 september 2012 en eindigt op 1 januari 2014.

2. Eerste jaarvergadering.

JJn

.eerste .j aaayergadexing_wordt gehouden. in het j aar_ 20.14.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3. Benoeming.

De algemene vergadering verenigd zijnde, benoemt tot eerste niet statutaire

zaakvoerder van de vennootschap:

- De Heer Thierry Wiels, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat vangt aan op heden voor een onbepaalde duur.

4. Kosten.

Het bedrag van de kosten, vergoedingen en lasten, onder eender welke vorm, die voor

rekening van de vennootschap worden gebracht wegens haar oprichting, bedraagt duizend vijfhonderd zevenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 1.587,35) inclusief BTW.

5. Volmachten

Accountant Yves Windels Comm.V., vertegenwoordigd door de Heer Yves Windels, te 9800 Deinze, Eggestraat 32, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor gelijkvormig uittreksel

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte dd. 21 september

2012

I. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/07/2015
ÿþ110d word li.t

Voor. behoud aan ht Belgtsr Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~l

In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1011

*150998

NEERGELEGD

2 4 Mill 2015

RECHTW IW VAN

KOOF1 lA»Et. 'ï: CENT

Ondernemingsnr : 0849.113.353

Benaming

(voluit) : WIELS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gaversteenweg 403, 9820 - Merelbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 01-05-2015 heeft beslist de maatschappelijke zetel vanaf 01-05-2015 te wijzigen naar:

Beukenstraat 26, 9820 - Merelbeke

Thierry Wiels zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 01.01.2016, GGK 15.06.2016, NGL 23.06.2016 16234-0028-009

Coordonnées
WIELS CONSULTING

Adresse
BEUKENSTRAAT 26 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande