WILIKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILIKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.323.983

Publication

24/04/2014
ÿþWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECI71113ANK VAN KOOPHANDEL GENT

l R. 201/1

AFDELING l..EreRMONDE

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 27

(volledig adres)

Onderwerp akte: BAV

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WILIKA", met zetel te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 27, gehouden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde op 25 maart 2014, geregistreerd 2 bladen, geen verz, te Dendermonde I op 31 maart 2014, Reg 5, Boek 130, bled 56, vak 17, Ontvangen vijftig (50,00) Euro, Getekend De Ontvanger M. Kindermans, blijkt het volgende:

-De vergadering besliste het huidig boekjaar van de vennootschap te verlengen tot 30 september 2014. Bijgevolg loopt elk boekjaar van de vennootschap tot 1 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgend jaar.

De vergadering besliste artikel 26 eerste alinea als volgt aan te passen:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

-De vergadering besliste de jaarvergadering van de vennoten te verplaatsen naar de 26ste februari om 20u. De vergadering besliste artikel 16 eerste zin als volgt te wijzigen:

" De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de 26 ste februari om 20u."

-De vergadering machtigde ondergetekende Notaris tot coördinatie van de statuten en tot neeriegging van onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De zaakvoerders, mevrouw De Flauwere Lina, wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 27 en de heer De Hauwere Karl, wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 228, stelden de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name E& L, te Bree

Voor ontledend uittreksel

Notaris Christiane Denys,

Te Dendermonde

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



114111: .4 9":



1111111!MMI1111111

Oridernemingsnr : 0460.323.983 Benaming

(voluit) : WILIKA (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 15.09.2013, NGL 22.01.2014 14012-0360-015
19/11/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450.323.983

Benaming

(voluit) : WILIKA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WILIKA", met zetel te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 27, gehouden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde op 4 november 2014, neergelegd voor registratie, blijkt het volgende

-De vergadering besliste het maatschappelijke kapitaal te verminderen met een bedrag van drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00) teneinde het te brengen van drie miljoen negenhonderdvierenvijftigduizend euro (¬ 3.954.000,00) op negenhonderdvierenvijftigduizend euro (¬ 954.000,00) zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering besliste dat deze kapitaalsvermindering voor een bedrag van één miljoen negenhonderdnegenenveertigduizend euro (¬ 1.949.000,00) zal aangerekend worden op het werkelijk gestorte kapitaal.

De vergadering besliste vervolgens dat deze kapitaalsvermindering voor een bedrag van één miljoen negenhonderdnegenenveertigduizend euro (¬ 1.949.000,00) zal geschieden door terugbetaling in speciën aan de vennoten, naar verhouding van de aandelen.

Het saldo ten belope van één miljoen eenenvijftigduizend euro (¬ 1.051.000,00) zal worden geboekt als rekening-courant.

-De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsvermindering van drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderdvierenvijftigduizend euro (¬ 954.000,00).

-ln overeenstemming met de hierboven genomen beslissingen, besliste de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENHONDERDVIERENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 954.000,00). Het is verdeeld in duizend tweehondzevenenveertig (1.247) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

-De vergadering besliste met ingang vanaf heden een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerders, mevrouw De Rauwere Lina, wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 27 en de heer De Hauwere Karl, wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 228.

De vergadering gaf vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de statutaire zaakvoerders voor hun beheer.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, besliste de vergadering artikel 10 van de statuten aan te passen door schrapping van de eerste zin van de laatste alenia van dit artikel, onder titel "Statutaire zaakvoerder".

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, besliste de vergadering artikel 11 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Evenwel voor investeringen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25 000,00) per verrichting te boven gaan -waarbij deelverrichtingen voor dezelfde handeling samengeteld worden- wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, samen optredend. Ook de aankopen die een notariële akte vereisen, dienen getekend te worden door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Indien één van de voornoemde zaakvoerders zijn functie niet langer kan waarnemen wegens overlijden of om welke andere reden ook, zal de vennootschap in en buite rechte vertegenwoordigd worden door één zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ongeacht het bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIuiui~uuuuiiuiwiiu

1 09398*

b1 I

E St I~

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 7 NOV. 2014

AFDELleineMDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VQor-ke..te: aan het Belgisch Staatsblad

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenminy. als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. »

-De vergadering besliste als nieuwe zaakvoerders te benoemen, mevrouw De Hauwere Lina, wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 27 en de heer De Hauwere Karl, wonende te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 228, Hun mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-De vergadering machtigde ondergetekende Notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel. De vergadering stelde de hierna genoemde persoon aan ais bijzondere gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E & L Boekhoudkantoor, te 3960 Bree, Nieuwstadstraat 10, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Reyskens Erik.

Voor ontledend uittreksel







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Notaris Christiane Denys,

Te Dendermonde

Tegelijk hiermee neergelegd

-Afschrift van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering

-Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 05.10.2012 12606-0485-014
30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.10.2011, NGL 21.11.2011 11616-0592-015
05/01/2011 : DE048517
10/11/2010 : DE048517
13/10/2009 : DE048517
30/10/2008 : DE048517
29/11/2007 : DE048517
29/11/2007 : DE048517
06/11/2007 : DE048517
06/11/2006 : DE048517
18/01/2006 : DE048517
08/07/2005 : DE048517
12/11/2004 : DE048517
14/07/2004 : DE048517
19/11/2003 : DE048517
06/12/2002 : DE048517
22/11/2002 : DE048517
25/08/2001 : DE048517
10/11/2000 : DE048517
01/12/1998 : DE48517
01/12/1998 : DE48517
01/01/1995 : DE48517

Coordonnées
WILIKA

Adresse
GENTSESTEENWEG 27 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande