WILLEM DE NIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLEM DE NIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.253.385

Publication

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.03.2013, NGL 03.05.2013 13111-0248-010
10/04/2013
ÿþ+ mod ii.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*130559

Vc beh aai Bert Staa

r

Ondememingsnr: 0830.253.385

Benaming (voturt) : WILLEM DE NIL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterhoek 11A

9290 Berlare

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding en vereffening in een akte

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere (Berlare) op 27 maart 2013; (nog te registreren) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WILLEM DE NIL", met zetel té 9290 Berlare, Waterhoek 11A rechtspersonenregister te Dendermonde en ondernemingsnummer BE 0830.253.385, na beraadslaging unaniem de volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing"

De vergadering verklaart voorafgaandelijk kennis genomen te hebben van; het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap de dato 8 maart 2013i en van het verslag van accountant A.D.P. Burg. Ven. BVBA, J. Van Bogaertstraat 19, 9200 Dendermonde de dato 25 maart 2013, opgemaakt; overeenkomstig artikel 181 en volgende Wetboek van Vennootschappen, bij welk eerstgenoemd verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd per 31 december 2013.

Het verslag van de accountant besluit als volgt:

«De staat van activa en passiva van de bvba " WILLEM DE NIL ", waarvan dei maatschappelijke zetel gelegen is te 9290 Berlare, Waterhoek(B) bus dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening;

voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van dei vennootschap, afgesloten per 31/I2/2012, zijnde minder dan drie maanden; voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening !houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft; een balanstotaal op van 30.326,02 EUR en een resultaat van - 343,44 EUR. Het netto-actief bedraagt 24.498, I3 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de; toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de; vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre dei. vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht."

Er worden geen opmerkingen geformuleerd met betrekking tot deze verslagen.

Bevestiging door de notaris

.:Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen,:

bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe ;wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de .vennootschap gehouden is krachtens artikel 181 § 1 van het wetboek van; !vennootschappen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden" te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" bet;ouden aan het E3etgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Tweede beslissing

De vergadering beslist unaniem tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te rekenen vanaf heden.

Ingevolge de ontbinding neemt de vergadering kennis van de beëindiging van rechtswege van het mandaat van de voornoemde zaakvoerder Jan De Nil.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat:

- er luidens de staat van activa en passiva bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, geen passiva zijn, behoudens ten belope van 4.650 euro voor de kosten van de accountants en de notaris inzake de ontbinding van de vennootschap en de kosten voor opmaak van de fiscale aangiften. Alle andere schulden van de vennootschap zijn vereffend en voormelde staat van activa en passiva van 31/12/2012 geldt als vereffeningsrekening;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit en dat het resterend actief van de vennootschap bij wijze van overgang ten algemene titel naar het vermogen van de enige vennoot terugkeert;

- het een eenvoudige vereffening betreft, waarvoor geen vereffenaar is aangeduid; en

alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Bijgevolg zijn alle voorwaarden vermeld in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, vervuld en is de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk.

Vervolgens verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering besluit tenslotte nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden op volgend adres: Bontinckstraat 33, 9290 Overmere en bij wijziging van domicilie van Jan De Nil in zijn domicilie.

Volmacht

Met het oog op de wijzigingen die ingevolge onderhavige akte moeten worden aangebracht aan de inschrijving van de vennootschap bij de fiscale administraties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Registratiecommissie en de sociaal-rechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen die aan die inschrijvingen zouden moeten worden gebracht, met inbegrip van eventuele schrappingen van die inschrijvingen, wordt volmacht verleend aan: A.D.P. Burg. Ven. BVBA, J. Van Bogaertstraat 19, 9200 Dendermonde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd

- Uitgifte van de akte ontbinding -- sluiting vereffening

Verslag van de zaakvoerder in uitvoering van artikel 181 W.Venn.

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 W.Venn.

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/09/2012
ÿþMod Word iLi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

SRIFFIF RRCHLLBANK VAN KOOPHANDbL

-7 SEP. 2412

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0830253385

Benaming

(voluit) : Willem De NH

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Waterhoek 11 bus A, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING ZAAKVOERDER

Na beraadslaging hebben voornoemde vennoten unaniem de volgende beslissing genomen:

In opvolging van hun zoon, de beer DE NIL, Willem Maria, geboren te Dendermonde op zes juli negentienhonderd vierentachtig, die in voormelde oprichtingsakte is benoemd als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap en op tien augustus tweeduizend en twaalf te Berlare is overleden, wordt de heer DE ML, Jan Maurice Albert, voornoemd, met ingang van 10 augustus 2012 voor onbepaalde duur benoemd als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering, oefent hij zijn mandaat onbezoldigd uit.

Krachtens artikel 11 van de statuten heeft de zaakvoerder alleen handelend volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De heer DE NIL, Jan Maurice Albert, voornoemd, aanvaardt deze aanstelling na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van dergelijke opdracht

Jan De Nil Godelieve Naudts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" laissa9lil

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 17.07.2012 12306-0432-012

Coordonnées
WILLEM DE NIL

Adresse
WATERHOEK 11, BUS A 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande