WILLEMS-VAN HUFFEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLEMS-VAN HUFFEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.902.565

Publication

23/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1lI!u~imu~uiNi~iu~uuill

*13192 77*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

,; rr

Ondernemingsnr: , L 352 G b

Benaming (voluit) : WILLEMS-VAN HUFFEL

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reukenwegel 1A

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christof Gheeraert op 05112(2013 (ter registratie neergelegd) dat de heer WILLEMS Alexander Paul, rijksregister nummer 76.05.13 259.12, geboren te Gent op 13/05/1976, wonende te 9070 Destelbergen, Reukenwegel 1 A, en! :; mevrouw VAN HUFFEL Leen Simonne Aimé, rijksregister nummer 76.04.24-108.20, geboren te Gent op 2410411976, wonende te 9070 Destelbergen, Reukenwegel 1 A, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken

NAAM : WILLEMS -- VAN HUFFEL.

ZETEL : 9070 Destelbergen, Reukenwegel 1A.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle, ! verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -; ondernemingen; het stimuleren, de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van de! vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun; beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en; financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

'! De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals; voor rekening van derden. De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming! beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze; interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en! uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap. De vennootschap kan; eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere; I! vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden; verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (E 30.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort op de bijzondere ' rekening nummer BE34 7370 4089 0290 bij KBC Bank op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WILLEMS-VAN HUFFEL", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, vormen deze het college van zaakvoerders. Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met Inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

ALGEMENE VERGADERING : De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op vijftien (15) oktober om tien (10.00) uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één (1) juli en eindigt op dertig (30) juni van het daaropvolgende kalenderjaar,

WINSTVERDELING  RESERVE : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel met dien verstande dat de bedrijfsactiviteiten aan aanvang zullen nemen per 01 januari 2014, en sluit op 30/06/2015.De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2015, Aanstelling zaakvoerders). ; De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen 2 zaakvoerders aan te stellen en tot die functie te benoemen :

- de voornoemde heer Alexander Willems;

- de voornoemde mevrouw Leen Van Huffel.

De aangeduide zaakvoerders verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en zal niet worden bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Christof Gheeraert, Geassocieerd notaris,



Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.11.2016, NGL 15.12.2016 16699-0579-014

Coordonnées
WILLEMS-VAN HUFFEL

Adresse
REUKENWEGEL 1A 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande