WILLY VAN DRIESSCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLY VAN DRIESSCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.604.003

Publication

25/07/2011
ÿþ

4 Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staátsblad-bekend-te:makenkopie

na neerlegging ter griffie van de are, : â-





Voor- I

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i iii 11iio ioiuiuiiiioii~

*11113557*

n

Griffie



Ondememingsnr : 0859.604.003

Benaming

(voluit) : WILLY VAN DRIESSCHE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Dendermondsesteenweg 274 bus 6 te 9300 AALST

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 29 juni 2011.

De Bijzondere Algemene Vergadering heeft besloten, gezien alle vereffeningsverrichtingen afgesloten zijn, de vereffening definitief af te sluiten en kwijting te verlenen aan de vereffenaar de heer Willy Van Driessche.

De boeken en stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Willy Van Driessche, die ze voor een termijn van 5 jaar zal bewaren te 9300 AALST, Dendermondsesteenweg 274 bus 6.

Aalst, 29 juni 2011,

De heer Willy Van Driessche

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 14.06.2011 11163-0105-010
04/05/2011
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsblat

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

K

VAN KOOPHANDEL

2 1::APR 2011

DENIDERMONDE

*110674Q3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0859604003

(voluit) WILLY VAN DRIESSCHE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Dendermondsesteenweg, 274, bus 6

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING AANSTELLING VEREFFENAAR



Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op zestien maart:' tweeduizend en elf ; "Geregistreerd te AALST I ; 17 maart 2011 ; twee bladen, geen verzendingen ; Boek 924 Blad 83 Vak 14 ; Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) ; (getekend) De Ontvanger a.i., K. DANAU", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte. Aansprakelijkheid " WILLY VAN DRIESSCHE ", met vennootschapszetel te 9300 Aalst, Dendermondsesteen-weg, 274, bus 6, RPR 0859604003.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige aandeelhouder : de heer VAN DRIESSCHE Willy wonende te 9300 Aalst, Dendermondsesteenweg, 274 bus 6, die eigenaar is van alle veertig (40) aandelen, en die tevens de enige niet-statutaire zaakvoerder is.

En er werd beslist met eenparigheid van stemmen, wat volgt :

Eerse resolutie

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WILLY VAN; DRIESSCHE vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd :

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder, de dato vijftien februari tweeduizend en elf, met aangehecht een tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien.

b. Het Bijzonder Verslag opgemaakt door de BVBA GUY DE BACKER & C°, Bedrijfsrevisoren; kantoorhoudend te 9300 Aalst, Parklaan, 26/A, vertegenwoordigd ex ultimo door de heer Piet DUJARDIN,: Bedrijfsrevisor, en welke bedrijfsrevisor conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van' Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van zijn verslag, gedagtekend op vierentwintig februari tweeduizend en elf, luiden letterlijk als volgt :

"9. BESLUITEN.

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA WILLY VAN DRIESSCHE een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 52.892,40 en een netto-actief van EUR 48.392,40.

"De vorderingen en schulden worden overgedragen aan de aandeelhouders indien deze nog niet werden gerealiseerd op het ogenblik van de beslissing tot sluiting van de vereffening.

"Wij dienen een voorbehoud te nemen omtrent de inbaarheid van de vordering in lopende rekening ten opzichte van de zaakvoerder, en tevens enige aandeelhouder, daar de financiele situatie van deze ons niet; gekend is.

"Wij dienen een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

"Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, onder, voorbehoud van de fiscale en sociale positie en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes, gerealiseerd worden door de vereffenaar.'

"Erpe, 24 februari 2011.

"(getekend)

"GUY DE BACKER & Co, bvba

"vertegenwoordigd ex ultimo door

"Piet_D.UJARDIN_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"Bedrijfsrevisor"

Tweede resolutie

De vergadering beslist om aan te stellen als vereffenaar : de heer VAN DRIESSCHE Willy, geboren te Hamme op tweeëntwintig april negentienhonderd negenenveertig, wonende te 9300 Aalst, Dendermondsesteenweg, 274 bus 6.

'Machten

De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheid, voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, te verlenen.

De vereffenaar mag eveneens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene vergadering.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving ; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen.

De vereffenaar mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan één of meerdere personen van zijn keuze opdragen.

De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken.

Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vereffening, bevestigt de vergadering met , eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de Bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de zaakvoerder alle verantwoordelijkheid op zich nemen, zonder enige beperking of uitzondering.

Bezoldiging

De vergadering beslist dat het mandaat van vereffenaar onbezoldigd zal zijn.

Het is de vereffenaar toegelaten een beroep te doen op externe professionele dienstverleners en dit na toetsing en goedkeuring door de aandeelhouders of hun vertegenwoor-diger(s). De kosten hiervan vallen ten laste van de vereffening.

Tussenkomst

De vereffenaar, voornoemd, is hier tussengekomen en heeft deze aanstelling uitdrukkelijk aanvaard. DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring vanwege de Notaris

Ondergetekende Notaris verklaart overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, na onderzoek, dat de vennootschap met het oog op de vervroegde ontbinding heeft voldaan aan alle rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en ondergetekende Notaris bevestigt daarenboven het bestaan en de externe wettigheid ervan.

Onroerende goederen - Bewaring maatschappelijke bescheiden

Verder verklaart de algemene vergadering dat de boeken en geschriften zullen bewaard worden gedurende vijf jaar te 9300 Aalst, Dendermondsesteenweg, 274, bus 6, en dat de vennootschap geen onroerende goederen, noch zakelijke rechten bezit, hetzij in het geheel, hetzij in onverdeeldheid.

Bijzondere volmacht inzake administratieve afhandeling

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de BVBA G-CONTROL Accountantskantoor, te 9300 Aalst, Parklaan, 26/A, vertegenwoor-digd door zijn zaakvoerder en/of zijn aangestelden, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

GOEDKEURING AANSTELLING VEREFFENAAR - Art. 184 Wetboek van Vennootschappen

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde de dato 18 april 2011, werd de aanstelling van de vereffenaar bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehecht stukken : Uitgifte - Verslag zaakvoerder met tussentijdse balans - Bijzonder Verslag bedrijfsrevisor - Copie vonnis Rechtbank van Koophandel.

Alexandre PEÊRS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 24.08.2010 10435-0392-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 26.08.2009 09632-0376-011
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.07.2008, NGL 27.08.2008 08620-0158-012
28/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.07.2007, NGL 27.08.2007 07602-0329-012
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 07.06.2006, NGL 07.07.2006 06418-4982-011
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.06.2005, NGL 08.06.2005 05221-4459-011
08/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 02.06.2004, NGL 01.07.2004 04404-3094-011

Coordonnées
WILLY VAN DRIESSCHE

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 274, BUS 6 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande