WIMOLUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIMOLUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.606.341

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14245-0136-013
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.07.2012 12378-0465-010
29/05/2012
ÿþf

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(1I(I IiI 1I 1I(1 I1t I(I1 1(11~M

*12095833*

be a, BE Sta

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

15 MEI 2012

DENDfifitMONDE

Ondernemingsnr : BE0475.606.341

Benaming (voluit) ; MAFINCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Hoogkamerstraat 270

9140 Temse

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING-NAAMSWIJZIGING-VERPLAATSING ZETEL-

ii WIJZIGING DOEL-ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel veeeer registratie

Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme op acht mei tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAFINCO", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat :i met ondernemingsnummer 0475.606.341 de volgende besluiten heeft genomen : 1. Gelet de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van zeven mei tweeduizend en;, twaalf, betreffende aanvaarding van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, de heer DE VRY Mario,i; (i wonende te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 270, met ingang van zeven mei tweeduizend en twaalf, en,, benoeming van de heer DE WITTE Didier, wonende te 9111 Belsele, Belseledorp 187, ais niet-statutair:

i zaakvoerder, met ingang van zeven mei tweeduizend en twaalf, beslissing tot overeenkomstige aanpassing van

a de statuten. ii

i 2. Wijziging van de naam van de vennootschap in "WIMOLUX";

i 3. Verplaatsing van de zetel naar 9111 Belsele, Belseledorp 187

ii 4. Na lezing van het verslag van de zaakvoerder nopens de wijziging van het doel, aan welk verstag de staati van activa en passiva afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en twaalf is gehecht, beslissing het doel tel. wijzigen als volgt

i; "De vennootschap heeft ais doel: .;,

- Onderneming voor het bouwen van stellingen

;; - Onderneming voor het reinigen en invoegen van gevels

i, - Onderneming voor het plaatsen van schrijnwerkerij in aluminium en plastiek

- Onderneming voor het aanleggen van opritten in betonklinkers, kasseien of betondals

- Onderneming voor vloerbedekking en muurbekleding. ,;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met;; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende i, goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van, roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

Zij zal deze verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden,ii

of als tussenpersoon of commissionair, en dit zowel in België als in het buitenland, i

De vennootschap zal mogen deelnemen in andere vennootschappen, en mandaten als bestuurder of;i zaakvoerder of opdrachten als vertegenwoordiger of lasthebber mogen waarnemen in of voor andere;i vennootschappen of ondernemingen,

;? De vennootschap zef voorschotten of leningen kunnen toestaan aan haar zaakvoerders of haar vennoten, ofii i; aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

i; De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerendei handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel ofi. :; welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande ot i op te richten vennootschappen zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of;i

i; aanverwant is aan het hare. ::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

5. De vergadering beslist de statuten te wijzigen teneinde deze in overeenstemming te brengen met hierboven genomen besluiten alsmede met de nieuwe bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

De bekend te maken bestanddelen uit de statuten welke ingevolge voormelde beslissingen werden gewijzigd en hiervoor nog niet werden vermeld zijn als volgt:

- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000,00) euro, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/tweehonderdste van het kapitaal.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten;

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

- Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

- De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

- Om tot de jaarlijkse algemene vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten -- of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tct de vergadering;

- elk aandeel geeft recht cp één stem;

- Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

- het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks opgenomen:

-vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

-een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander reservefonds wordt aangewend;

- het saldo zo er een is wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

6. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten,

7 Machtiging aan de geassocieerde notarissen Paul Files en Ellen Flies tot de coördinatie van de statuten, tot

ondertekening en neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

8. Volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van BV-BVBA Kantoor Laureys, met zetel te 9220

Hamme, Kleinhulst 12, bedienden of aangestelden, om de vervulling van alle administratieve fcrmaliteiten te

verzekeren, onder meer bij het ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Files

Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- notulen van de bijzondere algemene vergadering van 7 mei 2012.

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 8 mei 2012;

- de gecoördineerde statuten.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

" behouden

"aan hei

Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.06.2011 11237-0065-011
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.06.2010 10240-0245-010
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 17.06.2009 09250-0214-011
24/03/2009 : DE062722
27/08/2008 : DE062722
04/07/2007 : DE062722
29/06/2006 : DE062722
29/06/2005 : SN062722
10/06/2004 : SN062722
03/07/2003 : SN062722

Coordonnées
WIMOLUX

Adresse
BELSELEDORP 187 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande