WISKON TEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WISKON TEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.949.661

Publication

11/02/2014
ÿþmati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31 -01- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANelliXE GENT

I

*140 9585*

11

nl

Onderrtemingsnr;

Benaming (voluit) : WISKON TEC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eeksken 12

9940 Evergem (Sleidinge)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op dertig januari tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie dat 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROJAX" met maatschappelijke zetel te 9850 Neveles; Merendree, Alsemweg 17, RPR Gent, ondernemingsnummer 0543.415.675, BTW 6E543.415.675 vertegenwoordigd, haar zaakvoerders, te weten, De heer DE WISPELAERE Koen Gaston Anna, wonende te 9920 Lovendegem, Eeksken 43 en 2. De heer MEHDAOIJI Mohammed, ongehuwd, geboren te Elataf (Algerije) op vijf februari negentienhonderd drieëntachtig, van Algerijnse nationaliteit, (rijksregistemummer: 83.02.05301.45), wonende te 9000 Gent, Gebroeders De Smetstraat 821c, thans 9050 Waarschoot, Lege Voorde 23. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "WISKON TEC" hebben opgericht, waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem-Sleidinge, Eeksken 12.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen van de zaakvoerder.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het vervaardigen van, de assemblage van, de handel in en het herstel en onderhoud van elektromechanische installaties en dit overwegend in de landbouw, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- De aan- en verkoop, de uitwerking, het onderhoud en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren als bedrijven, op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, elektriciteit en elektronica, en inzonderheid projecten op het gebied van zonne-energie en milieuvriendelijke energiewinning.

- De levering, plaatsing, onderhoud, integratie en beheer, zowel bij particulieren ais bij bedrijven, zowel autonome als netgekoppelde systemen, van niet-elektrische, fotovoltaïsche en elektrische panelen, inclusief schakel- en verdeelinrichtingen voor het opvangen en omzetten van zonne-energie.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen van roerende en onroerende goederen in het algemeen en in het bijzonder onroerende goederen of delen ervan die nuttig kunnen zijn voor het plaatsen van installaties en systemen voor het opvangen van zonne-energie.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland.

- De productie van elektriciteit.

- De distributie en handel van elektriciteit,

- De productie, de distributie en de verkoop van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiëntie energie; dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Hierbij dient als alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie te worden beschouwd: elke huidige als toekomstige vorm van energie waarbij, door het gebruik ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening

c cLic( 6,e \,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

v mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



toekomstige generaties zo min ais mogelijk worden benadeeld, zoals daar zijn: energie opgewekt uit' windmolens, energie opgewekt uit biomassa, energie opgewekt uit biogas, energie opgewekt uit waterkracht, enz.

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

- Alle las- en constructiewerken.

- Het plaatsen van alle installaties voorverwarming, ongeacht de aard van de brandstof, installaties voor

verwarming van water, koeling, klimaatbeheersing en ventilatie, dit zowel in nijverheidsgebouwen als in

flatgebouwen en particuliere woningen.

- Het plaatsen van allerhande elektrische, elektrotechnische en sanitaire installaties, leidingen, kabels en voorzieningen.

- Het plaatsen en aanbrengen van allerhande warmte- en geluidsisolatie.

- De installatie, reparatie en onderhoud van elektrische bedrading en toebehoren.

- De installatie, reparatie en onderhoud van bedrading voor telefooninstallaties.

- De installatie, reparatie en onderhoud van apparatuur en leidingen voor elektriciteit, verwarming,

ventilatie, koeling en klimaatregeling.

- De installatie, reparatie en onderhoud van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair,

gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen.

- De installatie, reparatie, onderhoud en reiniging van fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen.

- De aankoop en verkoop, levering en plaatsing van alle mogelijke goederen en installaties die groene

energie opwekken en/of energiebesparing tot doel hebben.

- Alle loodgieterwerkzaamheden.

- De installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

- De installatie van airconditioning.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd, De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante, aanvullende of zelfs andere bedrijvigheid. Zij kan zich tegen vergoeding, ten gunste van deze vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. Zij mag financiële en logistieke middelen verschaffen aan de vennootschappen waarin zij participeert, De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden tegen vergoeding. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen,

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één / honderd zesentachtigste (1/18658) ieder en volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals hierna blijkt :

1) de BVBA Rojax, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer De Wispelaere Koen, voornoemd, schrijft in op honderd vierentwintig (124) aandelen voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00), volstort ten belope van één / derde (1/3de) of vierduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 4.133,33);

2) De Heer Mehdaoui Mohammed, voornoemd, schrijft in op tweeënzestig (62) aandelen, voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro nul cent (¬ 6.200,00), volstort ten belope van één / derde (1/3de) of tweeduizend en zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.066,67)

Aldus is het totaal van het volstorte maatschappelijk kapitaal gebracht op zesduizend tweehonderd euro nul cent (¬ 6.200,00).

Voormeld bedrag werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Crelan onder nummer BE44 1030 3233 7545 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WISKON TEC" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op negenentwintig januari tweeduizend veertien.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart op het uur en op de plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Er zullen geen andere zaakvoerders worden benoemd, tenzij met toestemming van de statutaire zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

v i



e Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Bevoegdheid

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder. Echter voor uitgaven, anderen dan handelsgoederen gekoppeld aan bestellingen voor klanten, zijn de handtekeningen van de twee zaakvoerders nodig voor bedragen boven de vijfduizend Euro (5.000-). Zaakvoerder

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder en dit voor de duur van de vennootschap: Rojax BVBA en de Heer Mehdaoui Mohammed, beiden voornoemd.

Voor Rojax BVBA wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger, de Heer De Wispelaere Koen, voornoemd. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding-vereffening

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haarvereffening tot aan de afsluiting ervan. Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient te worden bevestigd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars maken in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

eerste boekjaar eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart in het jaar tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met dertig september tweeduizend veertien.

Volmacht

De vennootschap geeft bij deze bijzondere volmacht aan SBB Accountants & Adviseurs te 9900 Eeklo, Oostveidstraat 17, vertegenwoordigd door de Heer Jan de Taeye, of elke andere door hem aangewezen persoon, aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap voor haar en in haar naam, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervuilen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle privatieve en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- voor eensluidende kopij van de akte

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WISKON TEC

Adresse
EEKSKEN 12 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande