WOESTIJNEGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOESTIJNEGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.263.515

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 25.08.2014 14450-0473-010
06/09/2012
ÿþ1" 111 s

:11YÂy3 Mod Word 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Illili11111.1!11.1111111I411

o ~~$

9.(03 S-(s



Ondernemingsnr : Benamïng

(voluil) :

(verkort) :

WOESTIJNEGOED





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkeheid

Zetel : Stationsstraat 41, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frits GUISSON te Aalter, op 23 augustus 2012, nog te registreren, blijkt

dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

- RECHTSVORM EN NAAM: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

'WOESTIJNEGOED".

- ZETEL: 9880 Aalter, Stationsstraat 41,

- OPRICHTERS:

1. De Heer MEERSCHMAN Josef, geboren te Aalter op 17 september 1948, echtgenoot van Mevrouw PIEYNS Mieke, wonende te 9990 Maldegem, Urselweg 67;

2. "NERO", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9880 Aalter, Stationsstraat 41, opgericht krachtens akte verleden voor notaris Frits GUISSON te Aalter op 28 juni 2007, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 10 juli daarna, onder nummer 07100075. Vertegenwoordigd ingevolge artikel 29 van voormelde statuten door haar 2 niet-statutaire zaakvoerders zijnde:

-Mevrouw MEERSCHMAN Karla, geboren te Deinze op 24 januari 1973, echtgenote van de Heer VAN HOLSBEKE Eddy, wonende te 9990 Maldegem, Kleitkalseide 193;

-De Heer MEERSCHMAN Stijn Maurice, geboren te Deinze op 18 oktober 1976, wonende te 9881 Aalter (Bellem), Bellemdorpweg 7.

- KAPITAAL: ¬ 125.000,00, vertegenwoordigd door 125 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op aile aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, als volgt:

1. voornoemde Heer MEERSCHMAN Josef, voor een bedrag van ¬ 1.000,00, volledig volstort en waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend;

2. voomoemde BVBA "NERO", voor een bedrag van ¬ 124.000,00, volledig volstort en waarvoor haar 124 aandelen worden toegekend.

- DUUR: Onbepaald vanaf oprichting.

- DOEL: De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in het groot en in het klein,

rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

-De exploitatie van restaurants, hotels en congrescentrum.

-Hel organiseren van allerhande feesten, banketten, buffetten en salons.

-Hel terbeschikking stellen en verhuren van ruimten en zalen alsmede de uitbating van paleizen en hallen

voor tentoonstellingen, congressen en andere culturele en artistieke manifestaties.

-Het inrichten van schouwspelen en spektakels van om het even welke aard.

-Alle traiteurs- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden

en alle toebehoren.

-De verkoop van alle voedingswaren, dranken en horecaproducten in het algemeen.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen en afgeleide werkzaamheden. De aan- en verkoop,

huur en verhuur van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen. Het toestaan van zakelijke rechten op

haar onroerende goederen; het aangaan van concessieovereenkomsten en het verkrijgen van onroerende

goederen.

-Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels en

industriezones en markten, autowegen en dergelijke.

-Het voeren van aile diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

-Organisatie en uitvoering van evenementen.

-De handel en tussenpersoon in de handel in al zijn vormen.

~_ ~ ~(-" ~'_ _ ~~t~ ;

2 8 AUG. 2012

' y' ' ~'1 ~ .~riff~~é '" ~ ',í~.l

Y ~ -Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen, welk doel zij ook mogen hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge -Het uitoefenen van functie van vereffenaar in vennootschappen.

-Het optreden als middelen vennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

-Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of

ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of

ondernemingen.

-Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek,

commercieel of administratief vlak.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de meest ruime zin van het woord.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologiën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële activa.

-Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Alsook, doch slechts VOOR EIGEN REKENING

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende of onroerende goederen. - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële-, handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

- BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan 1 werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan 1 werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- JAARVERGADERING: Jaarlijks op de op de voorlaatste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur en voor de eerste keer in 2014.

- BOEKJAAR: Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste eindigend op 31 december 2013.

- RESERVES, WINSTVERDELING EN VERDELING VAN SALDO: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt 5 % voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die 1/10de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen j het Btigisc1 Staatgbladu U6109/2012

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen:

a. Benoeming van de zaakvoerders

Wordt als zaakvoerder aangesteld: voornoemde Heer MEERSCHMAN Josef, geboren te Aalter op 17

september 1948, wonende te 9990 Maldegem, Urselweg 67, voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

b. Volmachten

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan HJD Accountants & Belastingconsulenten BVBA (en haar aangestelden) te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 47, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits GUISSON

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vcrmcldcn : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
WOESTIJNEGOED

Adresse
STATIONSSTRAAT 41 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande