WOH CONSTRUCT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WOH CONSTRUCT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 556.620.345

Publication

07/08/2014
ÿþMW Wall 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

taos

E

31 -0 ELGISCH

'2 BELGE NEERGELEGD

- 201~ TAATSBLAC2014

1 5 JULI



Rt3CF~N~ VAN

c T'E GENi'

,KOOPhI



Ondernemingsnr : p S 54 , 6 20 , 3G S

Benaming

(voluit) : WOH Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Oudeburget)A 28 in 9185 Wachtebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhanse akte van 13 juni 2014 hebben Wannes De Hert, Oudeburgsesluis 28 te 9185 Wachtebeke en Olaf Van der Gucht, Dobbelsteenstraat 31 te 9190 Stekene V.O.F. WOH Construct opgericht.

Benaming

De benaming is «WOH Construct»

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9185 Wachtebeke, Oudeburgsesluis 28.

Doelstelling

De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen, de aankoop, de verkoop, zowel in het groot als in het klein, de import en de export, het plaatsen, bewerken en verwerken , van houten tuinhuisjes, chalets, bergplaatsen, garages, dierenhokken, afsluitingen, serres, veranda's, carports, het uitvoeren van dakwerkzaamheden , bouwen van daken, plaatsen van dakbedekking, dakgoten en regenafvoerbuizen, waterdichtwerken van muren, waterdicht maken van daken en dakterrassen, behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, uitvoeren van schrijnwerk. Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen " handelszaak, Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur,

Kapitaal

Wannes De Hert, voornoemd, brengt in de vennootschap 500 ¬ in geld in waarvoor hem vijf van de tien

aandelen worden toegekend.

Olaf Van der Gucht, voornoemd, brengt in de vennootschap 500 ¬ in geld in waarvoor hem vijf van de tien

aandelen worden toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000,00. EUR,

vertegenwoordigd door 10 aandelen, volledig volgestort.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zaakvoerders

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

Wannes De Hert, voornoemd;

Olaf Van der Gucht,voomoemd.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand november om

20.00 uur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november van het

jaar 2015.

Voor beredeneerd uittreksel,

Wannes De Hert

Zaakvoerder

(x/ N'.r/ 'S DÉ" iirel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþma 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h Belgis Staatsb

Ondernemingsnr: 0556.620.345

NEERGELEGD

1 1 (la 2015

!? eCtaïms'i΢lë VAN

KOOPHANDEL TE GENT

~

Benaming (voluit) :WOH CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : oudeburgsesluis 28

9185 Wachtebeke

Onderwerp akte : WOH Construct

Vennootschap onder Firma, te 9185 Wachtebeke, Oudeburgsesluis 28.

Ondernemingsnummer: 0556.620.345.

BTW-nummer: BE0556.620.345.

WIJZIGING DER STATUTEN:

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zeizate, op 16 juli

2015, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van zesduizend honderdvijftig euro (E 6.150,00), om het te brengen van duizend euro (¬ 1,000,00) op zevenduizend honderdvijftig euro (¬ 7.150,00) zonder creatie van nieuwe kapitaalaandelen. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven door beide voornoemde vernnoten elk voor de helft,

zonder dat deze werd volstort door de vennoten.

2, De vergadering beslist tot een volgende verhoging van het kapitaal met elfduizend vierhonderd euro (¬ 11.400,00), om het kapitaal van zevenduizend honderdvijftig euro (¬ 7.150,00) te brengen op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) door incorporatie van de beschikbare reserves in de vennootschap. Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen en werd voor de geheelheid volstort.

3. De vergadering verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van respectievelijk zesduizend honderdvijftig euro (¬ 6.150,00) en elfduizend vierhonderd euro (¬ 11.400,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door tien (10) kapitaalaandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is thans volstort ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). 4, Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen:

- artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap wordt bepaald op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door tien (10) aandelen zonder nominale waarde." ln de historiek wordt volgende alinea toegevoegd:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 16 juli 2015 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 17.550,00) door respectievelijke inbreng in geld en door de incorporatie van de beschikbare reserves, om het kapitaal te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00), naar achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Het kapitaal werd volstort ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)."

5. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van:

- het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerders de dato 10 juli 2015, met in bijlage de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2015, dat het voorstel tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto e Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, en van

- het verslag opgemaakt door de heer Peter Leyns, bedrijfsrevisor voornoemd, de dato 13 juli 2015 over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2015. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het voormelde verslag van de zaakvoerders de dato 10 juli 2015, de staat van activa en passiva afgesloten de dato 30 juni 2015 en het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor Peter Leyns de dato 13 juli 2015, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor Peter Leyns de dato 13 juli 2015, luiden als volgt:

" (,..) 16 Conclusie

Ondergetekende, de heer Leyns Peler, bedrlfsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54 B, aangesteld op 2 juni 2015 door de zaakvoerders van de VOF WOH Construct, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, bevestigt bij deze, hetgeen volgt:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto - actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2015 die hef bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto - actief heeft plaatsgehad. Het netto - actief volgens deze staat van ¬ 15 731,07 is ¬ 2.818,93 kleiner dan het minimumkapitaal van ¬ 18.550,00 vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit,

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 13 juli 2015,

Leyns Peter

Bedrijfsrevisor (.,.)"

6. De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in: "WDH Construct". Ingevolge dit besluit wordt de integrale tekst van artikel één van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst: "De vennootschap neemt de vorm aan van vennootschap onder firma onder de benaming "WDH Construct':"

7. Omzetting van de vennootschap

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen,

De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt haar nummer waaronder zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting gebeurt op basis van de voormelde staat van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2015.

Aile handelingen die sedert die datum werden verricht door de vennootschap onder firma, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Toekenning van de aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

De vergadering beslist de aandelen in de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toe te kennen aan de vennoten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in dezelfde verhouding als zij vennoten waren in de vennootschap onder firma, derwijze dat navermelde personen, vennoten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, volgend aantal aandelen verkrijgen:

1°l- De heer Wannes De Hert, vijf aandelen: 5

2°/- De heer Olaf Van der Gucht, vijf aandelen: 5

SAMEN: de totaliteit van tien aandelen in de vennootschap: 10

8. De vergadering aanvaardt het ontslag van de statutaire zaakvoerders van de vennootschap onder firma, te weten: de heren Wannes De Hert en Olaf Van der Gucht, beiden voornoemd. Aan voornoemde personen, wordt algehele kwijting verleend voor hun mandaat eindigend op heden.

9. De vergadering schaft de oude statuten van de vennootschap onder firma af en keurt artikelsgewijs de tekst goed van de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WDH CONSTRUCT.

Voor-

behouden

aan het Relgie 5taatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarfa, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvdoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

bdhouden

aan het

Belgis h

Staatshead

mod 11.1

1. rechtsvorm-naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "WDH CONSTRUCT".

2. Zetel: 9185 Wachtebeke, Oudeburgsesluis 28;

3. kapitaal: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het kapitaal is volstort ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

4. Boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

6. bestuur  beperkingen  externe vertegenwoordiging: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

7. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- vervaardigen, de aankoop, de verkoop, zowel in het groot als in het klein, de import

en de export, het plaatsen, bewerken en verwerken ,van houten tuinhuisjes, chalets, bergplaatsen, garages, dierenhokken, afsluitingen, serres, veranda's, carports, het uitvoeren

van dakwerkzaamheden, bouwen van daken, plaatsen van dakbedekking, dakgoten en regenafvoerbuizen, waterdichtwerken van muren, waterdicht maken van daken en dakterrassen, behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, uitvoeren van schrijnwerk. Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door baar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering in de vennootschapszetel elk jaar op de laatste vrijdag van de maand november om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. benoeming zaakvoerders:

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de langst mogelijke duur:

- Wannes De Hert, voornoemd, wonende te 9185 Wachtebeke, Oudburgsesluis 28.

10. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

11. Volmacht aan ondergetekende notaris Karel D'Aubioul om de nieuwe gecoördineerde

tekst van de statuten en, voor zover als nodig, een afschrift van voormelde besluiten neer te leggen

ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

eveneens volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB

Accountants en Adviseurs", te 9120 Beveren, Gentseweg 188, om (i) de inschrijving van de

Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met

voormelde besluiten, en (ii) alle formaliteiten te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter

griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde

Waarde of enige andere administratie voor zover als nodig.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zeizate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de omvorming

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanrgheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegetw'oordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOH CONSTRUCT

Adresse
OUDEBURGSESHUIS 28 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande