WOMBAT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WOMBAT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.596.483

Publication

28/02/2014
ÿþMod ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELGE NEERGELEGD

0111 14 FEB. 2014

'"FSBLADKOle FIT'B IrrieNT



Onclemerningsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

WOMBAT

Vennootschap onder firma

Zetel: Krijgslaan 31 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Tekst:

Uittreskel uit de oprichtingsakte dd 15/01/2014

Op heden, 15/01/2014, zijn de partijen

1« Flet Wulleman, Watertorenlaan 10, 1930 Zaventem

2. Fabrice Dekerf, Krijgslaan 31, 9000 Gent

Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma,

2.Verrnogen - Eigen aandelen

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van 500,00 EURO ingebracht is en

volstort.

De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 500,00 EURO in speciën.

3. Inbrengen

Inbreng in geld

Deze inbreng in geld wordt gedaan door:

1) De Heer Piet Wulleman, voormeld sub 1, voor een bedrag van 250,00 EURO, waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 50 aandelen of 50 ten honderd (50 %) van het vermogen van de vennootschap«

2) De Heer Fabrice Dekerf, voormeld sub 2, voor een bedrag van 250,00 EURO, waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 50 aandelen of 50 ten honderd (50 %) van het vermogen van de vennootschap.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 3E67 7310 3624 0787 bij de KBC.

STATUTEN

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma,

met ais naam WOMBAT.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 GENT, Krijgslaan 31,

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied

of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door

een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt warden in de bijlagen bij

het Belgisch Staatsblad,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Kaam en hoedanigheid van ae instrumenterende notaris, hetzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Let C - vervolg

Mod PDF 11.1

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Zij begint te werken op datum van neerlegging ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 Vennootschappenwet dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2013.

HOOFDSTUK il - DOEL

Ait 3 Doel

De vennootschap heeft als doel:

- Het verstrekken van advies aan organisaties, bedrijven en particuliere personen inzake operationele en management topics zoals, maar niet beperkt tot marketing, productontwikkeling, human resources management, en andere.

- Het verrichten van marktstudies en -analyses en brainstorms

Het verzorgen van verslaggeving, het produceren, publiceren en vermarkten van teksten onder welke vorm ook, het zelf produceren in alle mogelijke vormen (onder andere boeken, artikels, tijdschriften, film ,video ,CD-Rom ,internet), het uitgeven van werken van derden, de productie van televisieprogramma's die niet door het bedrijf zelf uitgezonden worden

- Het adviseren inzake en organiseren van relaties met stakeholders van bedrijven en organisaties, zoals, maar niet beperkt tot, personeel, aandeelhouders, omwonenden, autoriteiten, etc

Het verstrekken van vorming en opleidingen in verband niet mediatraining en presentatietech-nieken, training rond organisatiepsychologie, stress en persoonlijke ontwikkeling. - Het organiseren van en adviseren omtrent conferenties, cursussen en opleidingen, tentoonstellingen, vernissages en markten.

- Het verstrekken van interim management.

- De aanneming en onderaanneming van alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendommen die erop betrekking hebben.

Deze formulering is niet Urriitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is gebruikelijk is of het zou worden. Zo kan de vennootschap ten voordele van derden aile waar-borgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- Optreden als tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden en diensten verstrekken aan bedrijven en instellingen.

- Het beheer, de aankoop, de verkoop, het verkavelen, het ln huur nemen of geven, het productief maken, het exploiteren, het opbouwen van alle onroerende goederen in eigen beheer,

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, Industriële en financiële, roerende en on-roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pend geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, samensmelting, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder beperking, behalve deze wettelijk voorzien. Zij Kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen. Zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand te werken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

HOOFDSTUK 111 -VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Art. 4 Vennoten

De vennoten zijn:

1. De Heer Piet Wufleman

2. De Heer Fabrice Dekerf

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. t>

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

llijtàgéttbij l[etilélgisth Stâât"sü1"áil _ ZSlü27ZU14 = Annëxës dü 1Vlónïteurbèlgë

teett C - vervolg Had POF 11.1

Art. 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 500,00 euro en

vertegenwoordigt 100 gelijke aandelen.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art. 9 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te

zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

1. De Heer Piet Wulleman

2. De Heer Fabrice Dekerf

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Art. 10 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

HOOFDSTUK VI- ALGEMENE VERGADERING

Art. 12 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de le maandag van de maand juni, om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is,

HOOFDSTUK VII - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art, 14 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénenciertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 15/01/2014 en eindigt het op 31/12/2016.

Art. 15 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

OVERGANGS- EN SLOTI3EPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31/12/2015.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Opgemaakt te Gent, op 15/01/2014, in zoveel exemplaren als er partijen zijn. Elke partij verklaart een exemplaar ontvangen te hebben.

Plet Wulleman

Zaakvoerder

,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WOMBAT

Adresse
KRIJGSLAAN 31 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande