WOMITEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOMITEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.822.974

Publication

28/01/2014
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELGE NEERGELEGD

X014 Ô,TSBLAD

13 JAN, 2014

RECHTiffle VAN

KOOPHANDEL TE GENT

bel ar Be Sta

N ONITEUR

21 -01-

G1SCH ST

" 140 812"

IIA



EL







Ondernemingsnr : 0845.822.974

Benaming (voluit) : WOMITEX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Crommenlaan 4 bus 501

(volledig adres) 9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp(en) akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 27 december 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna de "Fusie") van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Blycolin Lease", RPR Mechelen 0448.613.221, met zetel te 2500 Lier, Plaslaar 38B (de "Overnemende Vennootschap" of soms ook de "Vennootschap") met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WOMITEX", RPR Gent 0845.622.974, met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 4 bus 501 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 13 november 2013 en neergelegd op 14 november 2013 (hierna het "Fusievoorstel"), als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden bij de totstandkoming van de Fusie.

Overeenkomstig de bepalingen van het Fusievoorstel werd de Fusie verwezenlijkt met retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, met dien verstande dat de Fusie voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden geacht werd in werking te treden op 30 september 2013 (om 23u59), en dit wat betreft de Overnemende Vennootschap op basis van haar vermogenssituatie per 30 september 2013 zoals die na de totstandkoming van de voorafgaande partiële splitsing door overneming, tussen de Overnemende Vennootschap en de naamloze vennootschap Blycolin Properties, rechtspersonenregister Mechelen' 0862.066.912, 912, met zetel te 2500 Lier, Plaslaar 3BB, bestaat. Dat betekent in concreto dat alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanaf 1 oktober 2013 (om 00u00) op boekhoudkundig en fiscaal vlak' geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est alle activa en passiva, is per 1 oktober (om 00u00), overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de zaakvoerders in functie in de Overgenomen Vennootschap bij de totstandkoming van de Fusie, te weten:

- de heer BOEKHOLT Marc Johannes Hendrik Marinus, geboren te Boxmeer (Nederland) op 17 juni 1969, wonende te 5247LK Rosmalen (Nederland), De Brigantijn 9;

- de heer VAN DER HEIJDEN Wilhelmus, geboren te Reusel (Nederland) op 13 april 1962, wonende te 5531 EK Bladel (Nederland), Sniederslaan 127.

4. De vergadering gelaste de zaakvoerders met het formaliseren van deze fusieverrichting op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan de zaakvoerders, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden, tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Overgenomen Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die een feit is.

5. De vergadering besliste tenslotte dienaangaande aan de zaakvoerders, alsook aan iedere advocaat bij het kantoor Eubelius te 1050 Brussel, Elsene, Louizalaan 99, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te geven om de Vennootschap te _vertegenwoordigen .bij één of meer_ erkende ondememingsloketten teneinde. daar _alle verrichtingen .te doen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

bchoudon aan het Belgisch

Staatsblad

verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.n.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n{enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

26/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE Fr 3 E L E GD

1 il -11- 2013

,

*" `oT-2 " \DEIw, T~r NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

317696

Ondernemingsnr : 0845.822.974

Benaming

(voluit) : Womitex

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Crommenlaan 4 bus 501, 9050 Gent (Ledeberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging Fusievoorstel

Op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent heeft Womitex BVBA, in overeenstemming met artikel 676, 1° juncto artikel 719 in fine van het Wetboek van vennootschappen, een fusievoorstel neergelegd met betrekking tot de volgende verrichting, zoals goedgekeurd door de raad van bestuur van Womitex BVBA op 13 november 2013, en waarvan hierna een uittreksel volgt:

Een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij het gehele vermogen van Womitex BVBA (de "Overgenomen Vennootschap") als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op Blycolin Lease BVBA (de "Overnemende Vennootschap"), die houder is van alle aandelen in Womitex BVBA, in overeenstemming met de procedure uiteengezet in artikel 676, 1° juncto artikel 719 in fine van het Wetboek van vennootschappen (de "Operatie")

Algemene bepalingen en procedure

De bestuursorganen van de Ovememende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap verklaren kennis te hebben van de wettelijke verplichting die op hen rust om het Fusievoorstel in overeenstemming met artikel 719 W.Venn neer te leggen ter griffie van de rechtbanken van koophandel van respectievelijk Mechelen en Gent, ten minste 6 weken voor de datum van de algemene vergaderingen die zullen beslissen over de Operatie.

De bestuursorganen van de Overnemende en de Overgenomen Vennootchap verklaren dat de Overnemende Vennootschap de enige vennoot is van de Overgenomen Vennootschap, Om die reden wordt de procedure zoals uiteengezet in de artikels 719 e.v.. W. Venn. toegepast.

Ten vroegste 6 weken na de hoger vernielde neerlegging van het Fusievoorstel ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Gent en Mechelen zal een algemene vergadering van vennoten van Blycolin Lease en een algemene vergadering van vennoten van Womitex worden gehouden om de Operatie goed te keuren.

Identificatie van de bij de Operatie betrokken vennootschappen

Blycolin Lease BVBA ("Overnemende Vennootschap"):

- naam: Blycolin Lease  de naam van de Overnemende Vennootschap zal echter voorafgaand aan of

volgend op de voltrekking van de Operatie worden gewijzigd in Blycolin Textile Services NV

- rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  de Overnemende Vennootschap zal

echter voorafgaand aan of volgend op de voltrekking van de Operatie worden omgezet in een naamloze

vennootschap

- zetel: Plaslaar 38B, 2500 Lier

KBO: 0448.613.221 (RPR Mechelen)

doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.De aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein, en huur en verhuur van bedrijfskleding, linnengoed en textiel, handdoeken, zeepartikelen en reinigingsmiddelen.

2.De handel, zowel In het groot als in het klein, import en export daaronder begrepen, in alle mogelijke artikelen die in warenhuizen plege te worden verkocht.

3.Het verrichten van ailes wat met het vorenstaande in de ruimste zin van het woord verband houdt.

Zij kan, zowel In België als in het buitenland, alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen of de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare,

Zij kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,"

Womitex BVBA ("Overgenomen Vennootschap"):

- naam: Womitex

- rechtsvorm, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- zetel: Gaston Crommenlaan 4 bus 501, 9050 Gent (Ledeberg)

KBO: 0845.822.974 (RPR Gent)

- doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

" Handel in al haar vormen, onder meer de aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur, vertegenwoordiging, commissie, productie, distributie, optreden als tussenpersoon, commercialisering, het fabriceren, ontwerpen, de groothandel, kleinhandel in het algemeen in alle mogelijke bedrijfskleding, linnengoed en textiel, handdoeken, zeepartikelen, onderhouds- en reinigingsmiddelen alsook alle mogelijke artikelen die gebruikelijk in warenhuizen worden verkocht in de meest ruime zin van het woord;

" Het leveren van alle diensten die op hoger gemelde goederen en activiteiten betrekking hebben;

" Het ophalen en bezorgen van wasgoed; -

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en béheren van een roerend vermogen;

.1-let beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen- rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland, Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zake, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

De Operatie zal worden verwezenlijkt met retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden naar 30 september 2013, 23h59: alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht voor rekening van de Overnemende Vennootschap te zijn verricht vanaf 1 oktober 2013 (00h00).

Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten zijn toegekend. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Overgenomen Vennootschap.

Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de Operatie deelnemen

R

r v Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de Operatie deelnemen.



Fiscale Verklaringen

De bestuursorganen van de Overnemende en de Overgenomen Vennootschap bevestigen dat deze Operatie geschiedt in overeenstemming met artikel 211 van het Wetboek Inkomstenbelasting, artikel 117 van het Wetboek Registratierechten en artikel 11 van het Wetboek BTW,

Bijzondere volmachten

De bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap verlenen volmacht aan Erwin Destuyver, Erik Voets en Maxime Monard, advocaten met kantoor te Louizalaan 99, 1050 Brussel, elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neerlegging van dit Fusievoorstel ter griffie van de rechtbanken van koophandel te Mechelen en Gent en de publicatie ervan in de vorm van een uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013
ÿþ Mad Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111WIIIII1e111

V beh aa Be Stai

G ,'. 1  .e7, G D ~~ :'.11 ~lá~~~i

. ' ~

Ondernemingsnr

Benaming :

(voluit) (verkort)

0845.822.974

Womitex

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Crommenlaan 4 bus 501, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke resoluties van de enige aandeelhouder genomen op 11 juli 2013: 1.Ontslag zaakvoerders

De aandeelhouder neemt akte van en bevestigt, voor zover nodig, het ontslag van Womitex Holding B.V. en Womitex B.V., beiden vertegenwoordigd door de heer Marcus Rijnja als zaakvoerders van de vennootschap en' dit met ingang van de datum van deze schriftelijke besluitvorming.

2.Benoeming zaakvoerders

De aandeelhouder benoemt de heer Wilhelmus van der Heijden en de heer Marc van Boekholt ais zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang van de datum van deze schriftelijke besluitvorming. Hun mandaat geldt voor onbepaalde tijd en is onbezoldigd.

3,Volmacht Astrea

" Bijzondere volmacht wordt verleend aan Frédéric Verspreeuwen, Micha Van den Abeele en Catherine Manken, advocaten bij Astrea bv cvba, woonplaats kiezende te Antwerpen, Roderveldlaan 3, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van, bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend,

Frédéric Verspreeuwen

Advocaat

Gevolmachtigd lasthebber

Yeyee ktpie Alt.1 teActiJc&)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.07.2013 13303-0402-015
22/05/2012
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : opr bvba

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 8 mei 2012, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1) De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht, WOMITEX HOLDING B.V. , met statutaire zetel te Harderwijk, kantoorhoudende te 1362 AD ALMERE, Argonweg 140 (Nederland), ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland, dossier nummer 08124977, opgericht op achttien mei tweeduizend en vier, zoals blijkt uit een uittreksel uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland van tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, hier vertegenwoordigd, overeenkomstig dit uittreksel door haar Algemeen Directeur met bevoegdheid om alleen op te treden de heer RIJNJA Marcus Theodorus Maria, geboren te Amsterdam (Nederland) op elf juni negentienhonderd zevenenvijftig. van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2904 CW Capelle aan den IJssel (Nederland), Neckardaf 4;

2) De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht, WOMITEX B.V. met statutaire zetel te Harderwijk, kantoorhoudende te 1362 AD ALMERE, Argonweg 140 (Nederland), ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland, dossier nummer 08021599, opgericht op zeventien augustus negentienhonderd achtentachtig, zoals blijkt uit een uittreksel uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland van tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, hier vertegenwoordigd, overeenkomstig dit uittreksel door haar Financieel Directeur de heer SOBOLL Steffen, geboren te Dahme (Bondsrepubliek Duitsland ) op twee juni negentienhonderd tweeënzeventig, paspoortnummer C4VRKPG34, wonende te 8072 CT Nunspeet (Nederland), Kempenlaan 36 en de heer RIJNJA Marcus Theodorus Maria, geboren te Amsterdam (Nederland) op elf juni negentienhonderd zevenenvijftig. van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2904 CW Capelle aan den IJssel (Nederland), Neckardal 4, samen bevoegd om op te treden;

- onder de naam " WOMITEX ", met zetel te 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 501

9de verdieping building A en voor onbepaalde duur,

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) gestort werd;

.verdeeld is in honderdzesentachtig (186) gelijke aande-'len zonder vermelding van waarde, die elk

één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door:

a) voormelde Besloten Vennootschap naar Nederlands recht WOMITEX HOLDING B.V, die stortte ten belope van zesduizend honderdzesenzestig euro zesenzestig eurocent (¬ 6.166,66), zodat nog te storten blijft ten belope van twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig eurocent (¬ '12.333,34), waarvoor haar honderdvijfentachtig (185) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

b) voormelde Besloten Vennootschap naar Nederlands recht WOMITEX B.V, die stortte ten belope van drieëndertig euro vierendertig eurocent (¬ 33,34), zodat nog te storten blijft ten belope van zesenzestig euro zesenzestig eurocent (¬ 66,66), waarvoor haar één (1) ten belope van éénlderde gestort aandeel wordt toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot eenendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot eenendertig december tweeduizend en

Op de laatste blz, ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~.- ~

'ingell1111\ Mod Word 11.1

Luik .B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



FI

«iaosasos

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : WOM1TEX

(verkort) :

V(

behc aar Bel(

Staat

NEERGELEGD

9 MEI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEEFI¬ E GENT

o %`- e-a tc)-2-9 ~w

9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 501,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

sr'

-3,

twaalf; met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één januari tweeduizend en twaalf al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening);

- met jaarvergadering op de laatste vrijdag van juni om achttien (18.00) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot de niet-statutaire zaakvoerders worden aangesteld voor onbepaalde duur de voornoemde vennootschappen WOM1TEX HOLDING B.V. en WOM1TEX B.V telkens met als vaste vertegenwoordiger voor beide vennootschappen de heer RIJNJA Marcus Theodorus Maria, wonende te 2904 CW Capelle aan den IJssel (Nederland), Neckardal 4, wiens mandaten onbezoldigd zullen zijn); genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE29 7310 2440 4464 bij de KBC Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting, blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op dertig april tweeduizend en twaalf.

- Volmacht voor formaliteiten

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede aile formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek-'rechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

-met als Doel:

De vennootschap heeft als doel:

*handel in al haar vormen, onder meer de aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur, vertegenwoordiging, commissie, productie, distributie, optreden als tussenpersoon, commercialisering, het fabriceren, ontwerpen, de groothandel, kleinhandel in het algemeen in alle mogelijke bedrijfskleding, linnengoed en textiel, handdoeken, zeepartikelen, onderhouds- en reinigingsmiddelen alsook alle mogelijke artikelen die gebruikelijk in warenhuizen worden verkocht in de meest ruime zin van het woord;

*het leveren van alle diensten die op hoger gemelde goederen en activiteiten betrekking hebben;

*het ophalen en bezorgen van wasgoed;

*het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

*het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag aile beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Yves CLERCX geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte:

..i

Voorbehoud aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOMITEX

Adresse
GASTON CROMMENLAAN 4, BUS 501 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande