WOONDECOR VAN ROEYEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOONDECOR VAN ROEYEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.176.096

Publication

25/06/2014
ÿþVol

beho'

aan Belg Staat:

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(;Rit"FiF Ri=CHYggrtiK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

r »51

i *1412 399*

Griffie

Ondernemingsnr :0462.176.096

Benaming (voluit)

(verkort): WOONDECOR VAN ROEYEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel :KOGEN GEERTSSTRAAT 39, 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :statutenwiizginq

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Vicky Duymelinck te Beveren-Waas, op vijf juni tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

1. Afschaffing van de nominale waarde der aandelen en te vervangen door een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste per aandeel.

2. Omzetting van het kapitaal van de vennootschap in euro, zodat dit kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend frank wordt omgezet wordt in achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 euro) .

3.Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vierhonderd vijftigduizend euro, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 16 592,01) op vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd twee en negentig euro een cent, door inbreng in natura waarbij achttienduizend honderd twee en vijftig (18.152) nieuwe aandelen worden gecreëerd zonder nominale waarde, die elk gelijke rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en die samen met de bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen elk één/achttienduizend negenhonderd en tweede(1/18.902) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de heer VAN ROEYEN Jozef voornoemd en zijn echtgenote mevrouw DE ROECK. Emilienne Maria Eduard, geboren te Beveren op drie en twintig oktober negentienhonderd drie en veertig, nationaal nummer 43.10.23 208-75 identiteitskaart nummer 5918212104-89, beiden wonende te 9120 Beveren, Koben Geertsstraat 39.

De overige aandeelhouders, de heer Martin VAN ROEYEN en de heer Christiaan VAN ROEYEN, beiden voormeld, verzaken aan hun recht om op deze kapitaalsverhoging naar verhouding van hun rechten in te schrijven.

De heer Jozef Van Roeyen en zijn echtgenote mevrouw Emilienne De Roeck, voornoemd, verklaren in te brengen in de vennootschap:

Gemeente BEVEREN, derde afdeling, BEVEREN-WAAS:

In een appartementsgebouw op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te Beveren, derde afdeling, Koben Geertsstraat 37--39, kadastraal gekend volgens titel en thans gekend volgens recent kadastraal uittreksel als handelshuis Koben Geertsstraat 39 sectie C nummer 288/R/5 voor een oppervlakte van duizend tweehonderd dertig vierkante meter (1.230m2) en building Koben Geertsstraat 37 sectie C nummer 288/S/5 voor een grootte van tien vierkante meter (10m2), hetzij samen groot duizend tweehonderd veertig vierkante meter (1.240 m2):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4`ao behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

De handelsruimte gelegen op het gelijkvloers omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de winkelruimte zelf, keuken/eetkamer, badkamer, berging en toilet, het magazijn, garage achteraan;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd zestig/duizendsten (260/1.000sten) van de gemene delen waaronder de grond. Zoals voorschreven goed omschreven staat in de basisakte opgemaakt door ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk dezer, welke eerstdaags ter overschrijving zal aangeboden worden op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de inbrengers als volgt:

- deels om de gebouwen op cijnsgrond en alle cijnsrechten op voormelde grond te hebben aangekocht jegens de heer VAN HOVE Cyrille Eduardus, te Beveren, bij akte verleden voor notaris Guy van Raemdonck te Beveren, op tweeëntwintig februari negentienhonderd vijfentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op één maart daarna, boek 2559 nummer 7;

- deels om de cijnsgrond te hebben aangekocht jegens mevrouw GOVAERT Yvonne Justine Marie Madeleine, weduwe van de heer DIERICKX Franz Laurent Adolf Marie, te Beveren, bij akte verleden voor notaris Guy van Raemdonck, voornoemd, op eenentwintig juni negentienhonderd vierennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op vierentwintig juni daarna, boek 4490 nummer 28.

- deels om het te hebben aangekocht jegens mevrouw VAN BROECK Marie Leonie, echtgenote van de heer'VAN ROEYEN Theophiel August, te Beveren bij akte verleden voor notaris Karel Vercouteren, te Beveren, op zeventien december

negentienhonderd negenenzestig, overgeschreven op het tweede

hypotheekkantoor te Dendermonde op tweeëntwintig december daarna, boek 2898 nummer 37.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG.

Als vergoeding voor de inbreng, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden toegekend aan de huwgemeenschap tussen de heer Jozef Van Roeyen en zijn echtgenote mevrouw Emilienne DE ROECK: achttienduizend honderd twee en vijftig aandelen

VERSLAGEN.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Conscius Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de Heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, op vier juni tweeduizend veertien, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het hiernavermeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

De besluiten van dit verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Conscius bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski te Sint-Niklaas luiden als volgt:

"...5 BESLUIT. De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging van de vennootschap BVBA Woondecor Van Roeyen bestaat uit de inbreng van het vermogensbestanddeel toebehorende aan de inbrenger, de huwelijksgemeenschap Jozef Van Roeyen -- De Roeck Emi, voormeld, bestaande uit het handelsruimte gelegen Koben Geertsstraat 37-39 ten bedrage van 450.000,00 E, om het kapitaal te brengen van 18,592,01 E naar 468.592,01 ¬ .

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het IBR inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

[b) de beschrijving van de inbreng min natura beantwoordt aan de normale





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 18.152 nieuw te creëren aandelen van de vennootschap BVBA Woondecor Van Roeyen, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 04-06-2014, getekend, Conscius bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door G. Koslowski, zaakvoerder'.,." Bovendien wordt voorlezing gegeven van het speciaal verslag van de zaakvoerder opgemaakt op vijftien mei tweeduizend veertien omtrent de inbreng in natura zoals vereist overeenkomstig de bepaling van het artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

FISCALE VERKLARINGEN.

Voor het heffen der registratierechten verklaren de comparanten de waarde van het ingebrachte goed te schatten op totaal vierhonderd vijftigduizendeuro (e 450.000,00).

Partijen verklaren dat de ondergetekende notaris hen kennis en voorlezing heeft gegeven van het artikel 203 eerste alinea van het Wetboek der Registratierechten, betrekkelijk de prijsbewimpeling en van de artikelen 62 paragraaf 2, 73 en 73bis van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde. Op mijn ondervraging hieromtrent verklaren partijen niet BTW plichtige te zijn.

IDENTITEIT - WOONSTKEUZE

Ondergetekende notaris waarmerkt de identiteit der verschijners aan de hand van de door de wet vereiste stukken en de identiteitskaarten.

Teneinde de uitvoering dezer doen de partijen de keuze van woonst in de zetel van de vennootschap

ONTSLAG :

De partijen verklaren uitdrukkelijk de heer Hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de overschrijving van deze akte

4. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt :

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent EURO (E 468.592,01), verdeeld in achttienduizend negenhonderd en twee aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend negenhonderd entweede van het kapitaal vertegenwoordigen.

5.0m in de artikelen 1, 7, 12, 16, 21 en 22 der statuten de expliciete verwijzingen naar een welbepaald wetsartikel te vervangen door een meer algemene verwijzing naar de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en deze artikelen aan te passen aan de tekst van het wetboek van vennootschappen.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt :

Artikel een:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "WOONDECOR VAN ROEYFN".

Alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A.".

Zij moeten eveneens de nauwkeurige aanwezig van de zetel van de vennootschap vermelden, alsook het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het

,Voor-

behouden

aan het

Belgisch'

Staatsblad

e , Voor behouden aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luicc B - vervolg

rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel, heeft en de

exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel zeven

D.Overdracht en overgang van aandelen indien er meerdere vennoten zijn

De overdracht onder levenden of de overgang van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a)van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of overgang;

b)van tenminste de helft van de vennoten, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten die het voorwerp uitmaken van de overgang of van de voorgenomen overdracht.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan of overgaan op een vennoot, zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de vennoten, zal de prijs per aandeel worden vastgesteld door (een) gezamenlijk door de vennoten aangewezen boekhouder(s), op basis van de regelmatig gehouden boekhoudkundige bescheiden van de vennootschap. Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Artikel twaalf

In hun hoedanigheid van eenvoudige gelastigden van de vennootschap gaan de zaakvoerders, wegens hun funktie, geen persoonlijke verplichtingen aan betreffende de maatschappelijke verbintenissen. Zij zijn overeenkomstig de wet slechts aansprakelijk voor de lastgeving die zij ontvangen hebben. Artikel zestien

De oproepingsbrieven voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij aangetekende brief naar de vennoten en zaakvoerder(s) opgestuurd, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

Artikel eenentwintig

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

Dij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd door de op dat ogenblik in funktie zijnde zaakvoerder(s).

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Artikel twee en twintig

Voor al wat niet is voorzien in deze statuten wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

6.De algemene vergadering geeft volmacht aan:

" de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen;

- ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten en neerlegging van de gecoordineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake;

- ABC Fiscialiteit te 9120 Beveren, Stationsstraat 22 vertegenwoordigd door de heer Sven Masyn (met macht tot indeplaatsstelling) tot vervulling van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket, KBO, en van alle eventuele andere administratieve formaliteiten die voortvloeien uit de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel afdeling Dendermonde

w'

t Voo[ behouden aan het Belgis-a Staatsblad Luits B - ver-volg

."

expeditie statutenwijziging, gecodrdineerde statuten, verslag

bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2013 : DE058477
03/10/2012 : DE058477
08/11/2011 : DE058477
20/10/2010 : DE058477
23/09/2009 : DE058477
10/10/2008 : DE058477
12/09/2007 : DE058477
28/07/2006 : DE058477
30/08/2005 : SN058477
27/07/2004 : SN058477
12/09/2003 : SN058477
03/10/2002 : SN058477
27/10/2015 : DE058477
24/07/2001 : SN058477
26/08/2000 : SN058477
19/02/1999 : SN058477
31/12/1997 : SNA9100

Coordonnées
WOONDECOR VAN ROEYEN

Adresse
KOBEN GEERTSSTRAAT 39 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande