WOUTER DE MAESENEIRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOUTER DE MAESENEIRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.430.290

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 24.06.2013 13198-0431-009
17/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: BE0870.430.290

Benaming (voluit) : EMAFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaversepontweg 7

9810 Nazareth

E Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel, wijziging van de maatschappelijke benaming, wijziging van het doel, wijziging van de statuten, ontslag en benoeming zaakvoerder, aanneming nieuwe versie van statuten

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap;; met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROG,;; BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te?= 9000 Gent, Kouter 27, op twintig december tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de buitengewone;E algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering neemt kennis en bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9810 Nazareth;: Gaversepontweg 7 sedert 31 maart 2007 en verklaart de statuten in die zin aan te passen.

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in 'WOUTER DE MAESENEIRE" met ingang vanaf heden,

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL c.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel actief te zijn op het vlak van het management en managementbegeleiding,;' research, opleiding en advies aan personen en entiteiten met of zonder rechtspersoonlijkheid inzake;( management, bedrijfsbeheer en algemeen beleid in de meest ruime zin..

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële verrichtingen: verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag,; alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks;; verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan leningen toestaan, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een,; :; zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haard

producten of diensten kunnen vergemakkelijken, s;

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

11 De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning;; eerst te hebben verkregen."

ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

1: De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de heer Wouter De Maeseneire, voornoemd, in zijn;( hoedanigheid van statutair zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden. De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder met ingang vanaf heden voor;, onbepaalde duur: de heer Wouter De Maeseneire, voornoemd.

AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de;, vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 1- VORMEN NAAM

De vennootschap heeft de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de; naar, WQVT DEMAESE.IlELRF`~~__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

[-NEERGELEGD

R!~CHTI-_"`~. V:~.i',I

KOOPHAN ~ ~ e GENT

-7 1Ati, 2013

"

18

" 13010575

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

W 1 }

mocr 11.1

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SARL" worden voorafgegaan of gevolgd.

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareteh, Gaversepontweg 7.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in België zonder dat hiervoor noodzakelijk een statutenwijziging is vereist, tenzij de inachtneming van de taalwetgeving dit vereist. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

ARTIKEL 3-- DOEL

De vennootschap heeft tot doel actief te zijn op het vlak van het management en managementbegeleiding, research, opleiding en advies aan personen en entiteiten met of zonder rechtspersoonlijkheid inzake management, bedrijfsbeheer en algemeen beleid in de meest ruime zin.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan leningen toestaan, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00).

Het is vertegenwoordigd doortwintig (20) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. ARTIKEL 14 - ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die een natuur jke persoon is en vennoot, die wordt benoemd door de algemene vergadering.

De duur van zijn opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijft de zaakvoerder waarvan de opdracht is verstreken, in functie. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt kan de enige vennoot ten allen tijde alle zaakvoerders ontslaan, zelfs indien de benoeming statutair is gebeurd, tenzij de benoeming voor een bepaalde duur was of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 15 - BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

ARTIKEL 17 - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

ARTIKEL 20 - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. ARTIKEL 21 - VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 2 mei om 15 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de laatste werkdag daarvoor gehouden op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 22 - BIJEENROEPING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder, de commissarissen of, in voorkomend geval, de vereffenaar(s) roepen de algemene' vergadering bijeen.

Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de algemene vergadering en geschieden in de vorm en binnen de termijnen vereist door de artikelen 189, 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten, houders van obligaties of van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en de zaakvoerder en commissarissen aanwezig zijn, regelmatig vertegenwoordigd zijn of schriftelijk verzaakt hebben aan hun recht om aan die algemene vergadering deel te nemen.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ARTIKEL 23 - TOELATING

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoof minstens drie werkdagen v66r de vergadering aan de zaakvoerder zijn voornemen meedelen de algemene vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders en houders van certificaten uitgegeven met de medewerking van de vennootschap mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Alvorens aan de vergadering zelf deel te nemen, moeten de vennoten of hun volmachtdragers de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de vennoot, (h) indien toepasselijk, de identiteit van de volmachtdrager en (iii) het aantal aandelen waarmee zij aan de vergadering deelnemen. Ook de aanwezige zaakvoerder(s), commissaris(sen) en houders van certificaten die werden uitgegeven met de medewerking van de vennootschap, ondertekenen de aanwezigheidslist alvorens de zitting wordt geopend ARTIKEL 30 - JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening.

in de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een verslag op waarin het rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de artikelen 96, 259 en 328 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 39 - GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

De jaarlijkse gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en, desgevallend, het verslag van de commissarissen en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de zaakvoerder en, desgevallend, de commissaris(sen). Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch wegtalingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten of met het Wetboek van vennootschappen, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid,

De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige in artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen vermelde documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

ARTIKEL 32 - UITKERING

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent voorafgenomen tot vorming van een wettelijk reservefonds,' de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

ARTIKEL 34 - VERVROEGDE ONTBINDING

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het bedrag zoals bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL 35 - VEREFFENING

Eén of meer vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'i s

~. V

mod 11.1

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergaderring kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 36 - VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventuele overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder alle aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal

- De gecoördineerde statuten

Het verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen,

met de staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 22.05.2012 12120-0041-010
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 26.07.2011 11326-0315-009
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.05.2010, NGL 02.05.2010 10103-0220-009
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 12.06.2009 09216-0386-010
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 03.07.2008 08338-0273-010
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 26.06.2007 07274-0363-010

Coordonnées
WOUTER DE MAESENEIRE

Adresse
GAVERSEPONTWEG 7 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande