WVE CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : WVE CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.796.715

Publication

17/04/2013
ÿþ_ lK , Mod 2.1

(v)~- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.1 l

Voor+

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

' Ondernemingsnr : s 2S ~g6 º%S

Benaming

(voluit) : WVE Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Destelwijk 52 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

(F-dr-hu=I-tk414113A P.1K

VAN KOOPHANDEL

0 8 APR, 2043

DEN D EFllrONDE,

Griffi~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het jaar tweeduizend en dertien op 1 maart Werd onderhands opgericht door

1)Verschijning van partijen

De heer Wesley Van Eynde

Wonende te 9100 Sint-Niklaas, Destelwijk 52

In hoedanigheid van beherende vennoot;

Mevrouw Tamara De Graeve

Wonende te 9100 Sint-Niklaas, Destelwijk 52

In hoedanigheid van stille vennoot;

Een vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, die zij hebben opgericht onder naam van "VVE Consulting", met maatschappelijke zetel Destelwijk 52 te Sint-Niklaas, met als adres Destelwijk 52, 9100 Sint-Niklaas.

2)Vermegen  Eigen middelen

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van duizend (1000) EUR ingebracht Is en volstort,

3)Inbreng in geld

Deze inbreng in geld, wordt voor een bedrag van respectievelijk, 900 EUR door Wesley Van Eynde en 100 EUR door Tamara De Graeve gedaan. Waarvoor zij ieder een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot hun inbreng bekomen, hetzij 90% voor Wesley Van Eynde en 10% voor Tamara De Graeve van het vermogen van de vennootschap

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

HOOFDSTUK 1 : NAAM  DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1 : Naam

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht ais vennootschap onder de vomi van Gewone Commanditaire Vennootschap onder de naam " WVE Consulting ".

Artikel 2 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 1865, 50 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzing.

Artikel 3 : Zetel

De vennootschap gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Destelwijk 52. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-Zowel ïn België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zijn participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert, te stimuleren, te plannen en te coordineren,

-Het deelnemen in of en de directie te voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goéderen , te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, verkopen, beheren, opschikken , uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing.

-Het doen en organiseren van beleggingen voor zichtzelf;

-Tussenpersoon in de handel;

-Aan-en verkoop van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten. Deze activiteiten omvatte ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties In diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen of instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zijn met uitzondering van adviesverschaffingen betreffende beleggingen en geldplaatsingen ( behoudens wanneer aan de wettelijke bepalingen ter zake wordt voldaan) ; bijstand en diensten verlenen , rechtstreeks of onrechtstreeks op vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

-De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen betreffende voormelde aotiviteiten verschaffen , ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleiding en incentives.

-Voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, alle handelsverrichtingen te stellen, die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van algemene ondernemingen.

-Het deelnemen in het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

" -Het verhuren of huren al of niet onder het BTW-stelsel, aan-en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, evenals alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

-De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

-Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

HOOFDSTUK 2 '. VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5 : Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt duizend (1000) EUR, vertegenwoordigt door 100 aandelen

Artikel 6 : Overdracht van een participatie

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht, zijnde het eigen vermogen van de laatste jaarrekening.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

HOOFDSTUK 3: BEHEER

Artikel 7 : Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Het mandaat van de zaakvoerder is te allen tijde herroepbaar.

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd;

Wesley Van Eynde wonende te 9100 Sint-Niklaas, Destelwijk 52.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel 8 : Salaris

Aan een zaakvoerder of een beherend vennoot kan, onverminderd zijn kosten, een vast wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9 : Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van vennoten bevoegd is,

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt,

Artikel 10 : Volmacht

De zaakvcerder of beherende vennoot kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11 : Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

HOOFDSTUK 4 : TOEZICHT

Artikel 12: Benoeming en bevoegdheid

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot heft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatste inzage namen de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK 5: VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 13 : Dag, uur en plaats -- Oproeping

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste

vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap.

Artikel 14 : Bevoegdheid van de gewone of Bijzondere vergadering

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-De vaststellen van de jaarrekening,

-De bestemming van de beschikbare winst,

-De wijziging van de statuten,

-De benoeming en het ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Artikel 15 : Besluitvorming -- Notulen

Elke vennoot heeft recht op één stem in verhouding met zijn aandelen.

in de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid; bij wijziging van de statuten is

drie vierde van de stemmen vereist.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt

HOOFDSTUK 6 : INVENTARIS  JAARREKENING  WINSTVERDELING  VERLIEZEN Artikel 16 : Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar.

Op het einde van elke boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 17 : Bestemming van de winst  verliezen

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten , de nodige

voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

HOOFDSTUK 7 : ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 18 : Vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 185 en 183 van de Vennootschappenwet.

Artikel 19 ; Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenaam in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

HOOFDSTUK 8 : KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 20 : Woonplaats

{

"

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgeven kunnen worden gedaan betreffende de zaken van hun vennootschap.

HOOFDSTUK 9: VOLMACHT

Artikel 21 : Volmacht

Worden in de akte van oprichting tot bijzondere gevolmachtigden aangesteld

De Heer Filip Cardon, stagiair boekhouder-fiscalist, wonende te 9170 Sint Gillis Waas, Varenbergstraat 8

met macht ieder afzonderlijk te handelen om

-al het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister ter Griffie van de bevoegde Rechtbank, en alle latere wijzigingen;

-inschrijving en aile latere wijzigingen, vertegenwoordiging tegenover de administratie van de BTW, de Directe Belastingen en de kruispuntbank vocr ondernemingen. Te dien einde aile verklaringen te doen en alle documenten te ondertekenen.

OVERGANGS  EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt pro fisco vanaf 1 maart 2013 tot 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni op 26 juni 2015.

Gedaan te Sint-Niklaas op 1 maart 2013

De zaakvoerder,

Wesley van Eynde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik !3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WVE CONSULTING

Adresse
DESTELWIJK 52 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande