WXYZ

Société en commandite simple


Dénomination : WXYZ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.376.535

Publication

20/08/2013
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Notelaarstraat 86, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichtingsakte wxyz gewone commanditaire vennootschap

Er blijkt uit een onderhandse akte, getekend op 15 Juli 2013 en geregistreerd te Gent 7 Kantoor de; registratie .op 7 augustus 2013 Boek C177 Blad 59 Vak 25 getekend door de ontvanger Anja Willems

Gewone Commanditaire Vennootschap

AKTE VAN OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

-Van Hellemont Gertjan, Notelaarstraat 86, 9000 Gent NN 87.12.11-241.79

oprichter 1

-Van Hellemont Sem A. Van Campenhoutlaan 7, 1860 Meise NN 79.01.06-269.53

oprichter 2

Is overeengekomen wat volgt:

TITEL L OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt:

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Firmanaam  Zetel

Haar naam luidt: WXYZ

Zij wordt gevestigd te Notelaarstraat 86, 9000 Gent

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal  Plaatsing en storting van kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 300,00 euro en is verdeeld in 300

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot gemelde inbreng, en wel als volgt:

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 295 aandelen en betaalde hierop 295,00 euro

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 5 aandelen en betaalde hierop 5,00 euro

Samen 300 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

TITEL II. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam  Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt: WXYZ

Artikel 2. Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

o s 35

WXYZ

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Notelaarstraat 86, 9000 Gent

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder,

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel:

" Uitoefenen van alle mogelijke muzikale en artistieke activiteiten. Zij kan deze handelingen stellen in alle genres en disciplines zoals theater, muziek, audiovisuele kunsten, dans, letterkunde, plastische kunsten, gastronomie en aile andere activiteiten en producten in verband daarmee,

" Activiteiten van podiumkunstenaar

" t uzi?.ate en audiavisuete weken campaneren, uitvaeres\, apnemen, produceren, te promoten, te verspredienn en te exploiteren

" Verhuring van allerhande materialen, geluid en verlichting, en publiciteitsmateriaal

" Muziekproductie

" Ontwerpen, geven en organiseren van muziekevenementen, presentaties, opleidingen, lezingen, fuiven, seminaries, workshops, beurzen, concerten of andere privé, besloten of publieke evenementen.

" Schrijven, publiceren en uitgeven van artikels, tijdschriften, partituren en boeken, alsook het gewoon verstrekken van informatie, via media van alle aard.

" Herstetiing, onderhoud, aan-en verkoop van muziekinstrumenten

" Pubiiciteitsondememing,

" Copywriting, management van artiesten

" Vertegenwoordigen, uitvoeren of mogelijk maken van handelsactiviteiten van alle aard  zowel groot  als kleinhandel,

" Het beheren van vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel,

" Het nemen van participaties in andere vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel, met de mogelijkheid deze eveneens te beheren.

" Consulting aan bedrijven bij het bepalen van de strategie en bij het uitdenken en uitwerken van totaaloplossingen inzake Public Relations, Persvoorlichting en Marketing enz

'Consulting op het gebied van bedrijfsorganisatie, bedrijfsreorganisatie, personeelszaken, bedrijfsinformatisering en automatisering.

.Uitoefenen van managementtaken bij bedrijven.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet limitatief.

De vennootschap mag aile handels  , nijverheids, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op elke wijze ook zich borgstellen voor en betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 300,00 euro en is verdeeld in 300 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. Aandelen

§1.Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overgedragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten schriftelijk de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stelten door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over Inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van kennisgeving van overdracht.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de algemene vergadering van vennoten de voorgestelde overnemers afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot definitief is en moet zij een kandidaat ovememer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-ovememer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de uittredende vennoot recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)I(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald, Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, §1, le lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

§2. Vorm van overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

§3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

§4. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaat/gaan slechts over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden indien zij vooraf worden aanvaard door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de erfgenamen of rechtverkrijgenden niet als vennoot warden aanvaard, wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten. Indien één of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

In geval van overlijden van een vennoot, maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na de ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, worden de aandelen gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen worden gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen evenzoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van vervat, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder. Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, wordt/worden de door de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij meerderheid vereist voor een statutenwijziging, deze rechtverkrijgende(n) afwijst ais vennoten.

Daartoe moeten) de zaakvoerder(s) of de gecommanditeerde vennoot/vennoten het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de 30 dagen na de kennisgeving door de zaakvoerder van overlijden.

Indien de vergadering de voorgestelde rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals uiteengezet in artikel 6, §1, 1e lid van de statuten. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat  ovememer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)I(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikelti, §1, le lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden hebben recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 6, § van deze statuten.

~ n.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7. Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap

b)Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennoten slechts in tot beloop van hun in breng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uitte oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur

§1. Aantal - Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§2. Duur van de opdracht  Ontslag

Een zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering.

Het besluit een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen bij eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten en gewone meerderheid van stille vennoten.

§3, Bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om ailes te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten toe bevoegd is.

§4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder(s) van de vennootschap kan/kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelingen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten,

§6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Artikel 9, Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heelt individueel de onderzoeks -- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB  accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10, Algemene vergadering van de vennoten

§1, Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand juni om 20u00, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

§2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer

-een gecommanditeerde vennoot dit vraagt, bij aangetekende brief die, met opgave van de te behandelen onderwerpen, gericht wordt aan de zaakvoerder;

-één of meerder stille vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodlgingsbrief die ten minste vijftien dagen vóár de vergadering moet verzonden worden naar hun adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd. De uitnodiging kan ook gebeuren via email.

§3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, met uitzondering voor de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot de specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§5. Wijzigingen statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake de aandelenoverdrachten, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van aile gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Artikel 11. Boekjaar  Inventaris  Jaarrekening -- Winstverdeling  Reservering  Verliezen

§1. Boekjaar

Met boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

§2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de

winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De bijdrage in de verliezen voor de stille vennoten mag nooit hun inbreng overtreffen.

Artikel 12. Ontbinding  Vereffening

§1. Ontbinding

P

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-r,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumverelsten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor statutenwijziging.

§2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsacíiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van do algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

§3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodlge gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop In mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetalingen ten bate van de aandelen waarop In hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

TITEL III. OVERGANGS  EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2014

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015

3.Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen, gesteld voor de vennootschap en de oprichters tot leden, door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en alle verbintenissen en Verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, en dit te rekenen vanaf 01 mei 2013, onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4.De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

5.Wordt benoemd tot niet  statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van overhavige statuten:

Van Hellemont Gertjan, Notelaarstraat 86, 9000 Gent NN 87.12.11-241.79

voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

6.0prichtingskosten: kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, In welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer vierhonderd vijftig euro.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan André De Groef BVBA, Meidoomlaan 23, 1851 Humbeek accountant/belastingconsulent vertegenwoordigd door André De Groef, wonende Meidoornlaan 16, 1851 Humbeek om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen en de BTW , en met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen met betrekking tot de kruispuntbank ondernemingen en de BTW. Deze volmacht geldt tot schriftelijke opzegging door één van beider partijen.

Opgemaakt te Gent op.! &t in drie exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen, en een derde exemplaar dient om ter registratie aangeboden te worden.

getekend door Van Hellemont Gertjan; gecommanditeerde vennoot en Van Hellemont Sem als stille vennoot.

keeetesoi : à:èviè% \teº%

Op de laatste brz, van Luik P vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WXYZ

Adresse
NOTELAARSTRAAT 86 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande