X-TRA WIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X-TRA WIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.633.490

Publication

25/10/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentseweg 309 Unit B1.1

9120 Haasdonk

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

AA

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk te Sint-Gillis-Waas op elf oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

;;1. De heer DE MUNCK Tom Gilbert Margaretha, geboren te Sint-Gillis-Waas op achttien juli negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternummer 72.07.18-181.64, echtgenoot van mevrouw Maes Carine, wonende te Sint-Gillis-Waas, Sportlaan 13.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperk-te aansprakelijkheid onder de benaming "X-tra Win"

3. Zetel: te Haasdonk, Gentseweg 309, Unit B1.1

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Aankoop en verkoop van ramen en deuren, veranda's en bouwmaterialen, alsook de verkoop op commissiebasis van deze producten voor eigen rekening en rekening van derden.

Productie en montage van buiten- en binnenschrijnwerk in kunststof en aluminium zowel in eigen atelier als bij derden op werf.

Coordinatie van bouwwerkzaamheden en plaatsingswerkzaamheden betreffende ramen, deuren, veranda's en aanbouwen.

Inkoop en verkoop van alle nevenproducten horende bij de opbouw enlof afwerking enlof inrichtingen van veranda- en aanbouwsystemen.

Handelsvertegenwoordiging en verkoop van alle artikelen, materialen, gereedschappen die betrekking hebben op het beroep van aannemer (hout-, steen-, metaal- of plastiekbewerker) en voortverkoop en afwerking van bouwmaterialen allerhande.

;: In- en uitvoer, aan- en verkoop, verhandelen, leveren en plaatsen van alle soorten meubilair en alle aanverwante handelingen en werkzaamheden met betrekking tot onder meer luiken, jaloezieën, lamellen, folies, zonnetenten, shutters, balustrades, rolluiken, poorten, raamdecoratie, enzovoort.

Zo ook de activiteiten van binnenhuisinrichter, het ontwerpen van interieurs, algemene inrichting van woningen en alle mogelijke gebouwen, alsook het uitvoeren van de handelingen voor de realisatie van deze ontwerpen en studies.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- IIIIH 1111111111) 1111111) 11H IiiI 111

behouden " iaveais*

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ _._..

Ondernemingsnr : $y9 . Li °a

Benaming (voluit) : X-TRA WIN

cA

(verkort) :

Griffie

VAN KUÜPH: ~Pdi~t.

_._.._.~

16 OKT. 2012 j

DENDEFxMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Beheer, kopen, huren, verhuren, verpanden en hypothekeren van roerende en onroerende goederen.

Opzoeken van potentiële klanten alsook diegene contacteren die door derden worden doorgegeven.

De activiteitensector omvat Europa.

Deze lijst is exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag verder alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het spreekt vanzelf dat de vennootschap alle verrichtingen kan en mag uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor verwezenlijking van haar doel.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari

De heer De Munck Tom, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen warden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: achttienduizend zeshonderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro en is elk aandeel vohstort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening met nummer BE04007682312931 op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van deponering, hieraan gehecht, werd door de bank afgeleverd op tien oktober tweeduizend en twaalf.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf elf oktober tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Als statutair zaakvoerder voor de duur der vennoot-'schap wordt eenparig benoemd, de heer De Munck Tom, wonende te Sint-Gillis-Waas, Sportlaan 13. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk

door de wet aan de algerraene_vergadering_çler. aaJdeelçuders zijn





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ,h}

mod 17.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

voorbehouden. Zij verte-+genwoordiigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-idering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Indien de vennootschap een functie van bestuurder of zaakvoerder zou uitoefenen in een andere vennootschap, dan zal de heer Tom De Illlunck optreden als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap die optreedt als zaakvoerder of bestuurder in een andere vennootschap.

9. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en ein-Idigt op dertig september daarna.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op elf oktober tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE DONDERDAG VAN DE MAAND FEBRUARI OM ZEVENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Dirk Smet, notaris



Op de laatste blz. van Lulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 31.08.2015, NGL 04.09.2015 15577-0243-015
26/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
X-TRA WIN

Adresse
REEPSTRAAT 13 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande