XDPS


Dénomination : XDPS
Forme juridique :
N° entreprise : 867.776.846

Publication

07/10/2014
ÿþMM Wald 11.1

LI* Pii3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 110114R1M1101111

aan het

Elelglsch Staatsblad

NEERGELEGD

2 6 -09- 2014

K OW-eleititNENT

Ondernemingsnr : 0867.776.846

Benaming

(voluit) : XDPS

(verkort) :

Rechtsvorm Economisch Samenwerkingsverband (ESV)

Zetel 9870 Zulte (Olsene) Kerkstraat 30-32

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE (artikel '184, § 5, van het Wetboek van vennootschappen) - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door geassocieerd notaris Tom de Sagher te Evergem, op 11 september 2014, geregistreerd te mccoccococcoccooccoocc< ;

dat werd gehouden de bijzondere vergadering van de leden van het economisch samenwerkingsverband (ES')) "XDPS", met zetel te 9870 Zulte (Olsene), Kerkstraat 30-32, waarbij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het economisch samenwerkingsverband te ontbinden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.,

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen van alle leden van het economisch samenwerkingsverband hierbij allen aanwezig of geldig vertegenwoordigd.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding wordt er een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, aan wie kwijting wordt verleend voor het mandaat, dat hij tot op heden heeft uitgeoefend,

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen van alle leden van het economisch samenwerkingsverband hierbij allen aanwezig of geldig vertegenwoordigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de Minister van Justitie in antwoord op de parlementaire vraag nummer 14629, gesteld door de heer Luk VAN BESIEN op 12 december 2012 omtrent de toepassing van artikel 184, § 5, van het Wetboek van vennootschappen, het volgende heeft gesteld:

"Er werd beoogd dat de vennootschap geen schulden meer heeft ten aanzien van derden. Andere passiva, zoals kapitaal en reserves, moeten buiten beschouwing gelaten worden. De kosten van de vereffening zelf vormen evenmin een beletsel".

De vergadering stelt vast dat om tot ontbinding en vereffening in één akte te kunnen overgaan, artikel 184, § 5, eerste lid, 2°, van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door artikel 108 van de wet van 26 april 2014 hou-dende diverse bepalingen betreffende Justitie (B.S. 14 mei 2014, ed.2), vereist dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De vergadering stelt vast dat het economisch samenwerkingsverband geen schulden ten aanzien van derden heeft, en besluit dan ook om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat het economisch samenwerkingsver-band "xDps" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de leden zelf, onverminderd hetgeen hierna is bepaald met betrekking tot de terugname van het vruchtgebruik op het onroerend goed, waarvan het economisch samenwerkingsverband titularis is.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van het economisch samenwerkingsverband worden neergelegd en gedurende de wettelijke termijn zullen bewaard worden te 9870 Zulte (Olsene), Kerkstraat 30-32.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen van alle leden van het economisch samenwerkingsverband hierbij allen aanwezig of geldig vertegenwoordigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Terugname van vruchtgebruik op onroerend goed

De enige comparant verklaart dat het economisch samenwerkingsverband titularis is van het vruchtgebruik, eindigend op 28 januari 2023, van het hierna beschreven onroerend goed.

Dit vruchtgebruik werd naar aanleiding van de oprichting van het economisch samenwerkingsverband bij akte verleden voor notaris Tom de SAGHER te Evergem op 30 september 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober daarna, onder nummer 04147455, in nature in het economisch samenwerkingsverband ingebracht door voornoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARISKANTOOR XA-VIER DEVVEER", lid van het economisch samenwerkingsverband,

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

GEMEENTE ZULTE (tweede afdeling Olsene)

Een woning met afhankelijkheden en bijgebouw, op en met medegaande gronden, met een negen (9) meter brede oprit, evenals een deel van een weg, gestaan en gelegen te 9870 Zulte (Olsene), Kerkstraat 30-32, ten kadaster bekend onder Zulte - tweede afdeling Olsene, sectie A, volgens titel nummer 730/E en delen van nummers 746/A en 714/C, en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 730/P, met een totale oppervlakte volgens titel van vijfendertig aren vierentwintig centiaren (35a 24ca), en volgens recent kadastraal uittreksel van vijfendertig aren vierentwintig centiaren (35a24ca),

EIGENDOMSOORSPRONG

Voormeld onroerend goed behoort voor de geheelheid in vruchtgebruik toe aan het economisch samenwerkingsverband "XDPS" die zelfde vruchtgebruik bij haar oprichting heeft verkregen ingevolge de inbreng in natura verricht door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xa-vier DEWEER", voormeld, bij akte verleden voor notaris Tom de SAGHER te Evergem op 30 september 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober daar-na, onder nummer 04147455 en overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier DEVVEER", voormeld, had zelfde vruchtgebruik aangekocht voor een duur van twintig jaar te rekenen vanaf 29 januari 2003 tot en met 28 januari 2023, jegens de jongeheer BOUDRINGHIEN Alexandre Jean Charles Henri, schoolplichtige, ongehuwd, te Wemmel, bij akte verleden voor Meester Tom de SAGHER, notaris te Evergem, op 29 januari 2003, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 12 maart 2003 onder de formaliteit nummer 68-T-12/03/2003-02623.

Voormeld onroerend goed behoorde, onder grotere oppervlakte, in voile eigendom toe aan de jongeheer BOUDRINGHIEN Alexandre, voornoemd, als volgt:

oorspronkelijk maakte voormeld goed deel uit van de g-meenschap van aanwinsten bestaan hebbend tussen de echtgenoten VEROUGSTRAETE Jan Francies Marie Joseph Fernand Antoon REYNTJENS Lydie Marie Marthe Charlotte, beiden te Olsene, die voormelde woning zelf hebben laten oprichten op gronden die door de heer VEROUGSTRAETE Jan, voornoemd, zijn ingebracht in de huwgemeenschap, bij huwelijkscontract verleden voor notaris Maertens, destijds te Kortrijk, op 27 augustus 1954, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 27 september 1954, boek 1794, nummer 5.

De echtgenoten VEROUGSTRAETE Jan - REYNTJENS Lydie, beiden voornoemd, zijn overleden. Mevrouw REYNTJENS Lydie, voornoemd, is overleden te Olsene cp 20 juli 1993. De heer VEROUGSTRAETE Jan, voornoemd, is overleden te Waregem op 29 december 1995. De nalatenschap van de heer en mevrouw VER-OUGSTRAETE Jan - REYNTJENS Lydie, beiden voornoemd, beva-tende de geheelheid in voile eigendom van voormelde onroerende goederen, is overeenkomstig de wet en mede ingevolge het v6éroverlijden van hun enige dochter mevrouw VEROUGSTRAETE Nathalie Anne, echtgenote van de heer BOUDRINGHIEN Jean, voorgevallen te Gent op 23 februari 1992, voor de geheelheid in voile eigendom vervallen aan hun enig kleinkind, de heer BOUDRINGHIEN Alexandre, voornoemd.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Voormeid vruchtgebruik is vrij en onbelast van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd.

BODEMDECREET

1. De comparanten, desgevallend vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat er op of in de hierboven vermelde goederen geen risico-inrichting gevestigd is of was die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in de toepasselijke wetgeving.

2. De comparanten, desgevallend vertegenwoordigd zoal gezegd, verklaren dat zij in het bezit zijn gesteld van het meest recent afgeleverde bodemattest of van een bodemattest waarvan de inhoud identiek is aan de inhoud van het meest recent afgeleverde bodemattest.

3. De inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op vier september 2014 luidt ais volgt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit."

4. De comparanten, desgevallend vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat tot op heden geen oriënterend bodemonderzoek werd uitgevoerd en geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de eigenaars of aan derden of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

TERUGGAVE VAN HET VRUCHTGEBRUIK AAN DE BV OVVE BVBA NO-TARISKANTOOR XAVIER DEVVEER

Hierbij wordt voormeld vruchtgebruik van voormeld onroerend goed integraal teruggegeven aan het lid, dat het oorspronkelijk in het ontbonden economisch samenwerkingsverband heeft ingebracht, zijnde aan de voormelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARISKANTOOR XAVIER DEVVEER" waarvan de zetel is gevestigd te 9870 ()bene,

1., yack-

, ,behouden -aan het Belgisch Staatsblad



Kerkstraat 30-32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.473,878, die, vertegenwoordigd zoals gezegd, aanvaardt.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Tom de Sagher, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijkertijd neergelegd

gelijkvormige uitgifte van voormeld proces-verbaal, verleden door geassocieerd notaris Tom de Sagher op

11/09/2014 ;



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 18.03.2014 14067-0461-010
27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 21.03.2013 13069-0417-010
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.03.2012, NGL 30.03.2012 12077-0190-010
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 28.03.2011 11068-0240-010
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 26.03.2010 10077-0387-011
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.03.2009, NGL 24.03.2009 09086-0057-014
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 01.04.2008 08095-0291-012
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 18.03.2007, NGL 10.04.2007 07117-0246-014
28/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 18.03.2006, NGL 21.03.2006 06078-0615-014

Coordonnées
XDPS

Adresse
KERKSTRAAT 30-32 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande