XEDEV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XEDEV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.352.525

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.04.2014, NGL 20.05.2014 14129-0462-011
30/04/2012
ÿþ mod 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

á IIIiUiu111iII tllluiaw

*12082128*

Qndernemingsnr . af45 . ~. 52 5~

Benaming (voluit) : XEDEV

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark Rosteyne 4

9060 Zelzate

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Peter Timmermans, notaris ter standplaats Antwerpen,

vervangende zijn ambtsgenoot, Meester Eric Michoel, notaris ter standplaats Antwerpen (Deurne), wettelijk

belet, op 11 april 2012, nog ter registratie aan te bieden, dat werd opgericht

Naam - Zetel

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "XEDEV" met zetel te B-9060 Zetzate,

Industriepark Rosteyne 4.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België of in het buitenland:

Het uitvoeren van alle vormen van onderzoek en ontwikkeling op biologische producten, chemische producten, farmaceutische producten, cosmeticaproducten, dieetvoeding en alle aanverwante producten, de productie en commercialisatie van de resultaten daarvan.

- Het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe geneesmiddelen en nieuwe toedieningsvormen, de productie en commercialisatie van de resultaten daarvan.

Het uitvoeren van alle vormen van ontwikkelingswerk op biologische en scheikundige verbindingen, alsmede de industrialisatie en commercialisatie van de resultaten daarvan.

- De ontwikkeling en commercialisatie van formulatietechnologieën, formuleringsmethodologieën en/of forrnuleringsprocessen gericht op een doelgerichte, gecontroleerde, vertraagde of versnelde vrijgave van biologische en scheikundige verbindingen, en/of farmacologisch bioactive stoffen.

De ontwikkeling en commercialisering van farmaceutische en biotechnologische of afgeleide producten die een marktwaarde kunnen hebben in de humane of veterinaire gezondheidszorg, en/of andere levenswetenschappen (diagnostica, therapeutica, nutraceutica, cosmetica, landbouw, enz.)

- Verlenen van adviezen voor proces-ontwikkeling, opschaling en productie.

Het ontwikkelen, vervaardigen en verkopen van technische proces- en productie Installaties binnen de

Benelux en wereldwijd, wat eveneens inhoudt invoer van installaties, lokale verkoop en export.

- Plaatsen en vervaardigen of assembleren van koelinstallaties, verwarmingsinstallaties,

luchtbehandelingsinstallaties, industriële piping en kanalen.

Plaatsen van proces-installaties met verwarming met behulp van microgolven.

Plaatsen van allerlei technische installaties bij de klant met de bijhorende werkzaamheden zoals:

plaatsing van elektrische bekabeling en piping, montage en opbouw van de installaties zelf, verbinden

van de verschillende machines.

Modulaire opbouw van de ruimtes waarin de installaties geplaatst worden, of modulaire opbouw van

de ruimtes rond de installaties, opbouw van clean rooms en randapparatuur.

Volledige supervisie als engineeringbureau van deze werkzaamheden.

Op de laatste btz van Luik i3 vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenrroordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-b hou`ouii aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Opleiding en training van allerlei aard; Inrichten, organisatie en deelname aan beurzen,

tentoonstellingen en seminaries.

Coördinatie en uitvoering van technische en onderzoek en ontwikkelingsprojecten.

Aan- en verkoop, in- en export van goederen in het algemeen in binnen en buitenland,

Studiebureau voor aile technische installaties en de coördinatie van technieken en opdrachten.

Verhuren van alle voornoemde installaties en machines.

Ontwikkeling, testen van software en in bedrijf stellen van software, voor technische en

administratieve applicaties, inclusief beheer en opzetten van computer-netwerken.

Het uitvoeren van aile vormen van onderzoek en ontwikkeling op biologische producten, chemische

producten, farmaceutische producten, cosmetica producten, dieetvoeding en alle aanverwante

producten, de productie en commercialisatie van de resultaten daarvan.

- Het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe geneesmiddelen en nieuwe toedieningsvormen, de productie en commercialisatie van de resultaten daarvan.

Het uitvoeren van aile vormen van ontwikkelingswerk op biologische en scheikundige verbindingen, alsmede de industrialisatie en commercialisatie van de resultaten daarvan.

De ontwikkeling en commercialisatie van formulatietechnologieën, formuleringsmethodoiogieën en/of formuleringsprocessen gericht op een doelgerichte, gecontroleerde of versnelde vrijgave van biologische en scheikundige verbindingen, en/of farmacologisch bioactive stoffen.

De ontwikkeling en commercialisering van farmaceutische en biotechnologische of afgeleide producten die een marktwaarde kunnen hebben in de humane of veterinaire gezondheidszorg, en/of andere levenswetenschappen (diagnostica, therapeutica, nutraceutica, cosmetica, landbouw, enz.)

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen op vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en beheren van aandelen en obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka pitalisatie-ondernemingen.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van de onroerende goederen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten of immateriële duurzame activa. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doet te bevorderen.

Op dn laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en l+oedenigheid van de instrumenterende notarie. hetzq van de perso(a;n eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegen.moldigen

Verso Naam en handtekening

Voar-

hehoudën

aan het

Belgrsch

Staet:,blad

r.

mod 11.1

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Maatschappelilk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig aandelen, onderschreven door:

De heer VAN DER GUCHT Filip Elly Frank, wonende te B-2530 Boechout, Lange Kroonstraat 53, ten belope van duizend vierhonderd vierentachtig aandelen

De heer PESCOD Russel Owen, wonende te B-9050 Gent (Gentbrugge), Louis Van Houttestraat 12, ten belope van driehonderd eenenzeventig aandelen.

Dat elk aandeel in geld en evenredig voistort werd voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro. Bestuur -- Bevoegdheden  Vertegenwoordiging - Benoemingen

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee (2). Worden tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking

van duur:

De heer VAN DER GUCHT Filip Elly Frank, wonende te B-2530 Boechout, Lange Kroonstraat 53, en;

De heer PESCOD Russel Owen, (l.K. 590-5915748-621 (R.R. 78.07.10-023.061, geboren te Dendermonde, op 10

juli 1978, wonende te B-9050 Gent (Gentbrugge), Louis Van Houttestraat 12.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Er wordt geen commissaris benoemd,

Algemene Vergadering

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de laatste

donderdag van de maand april, om 14 uur, en voor de eerste maal in 2014.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op

zaterdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid

in de oproepingen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering

deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten

aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk Jaar. Het eerste boekjaar

eindigt op 31 december 2013

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %)

voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet meer verplicht wanneer deze

reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die

niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Verdeling netto actief der vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de

verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de

vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij

door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort,

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto praam en hoedan,gheid van de instrumenterende notaris, h~Yzsj van de persoto)rven) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertege,rlooniQer,

verso Naam en handtekening

C- "

W

V4or-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter

gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Peter Timmermans

Notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatGIe blx van Luik R vermelden Recto Naam en hoedari glierd van de mstromenterenáe notaris. netzrl Aran de perso[o)rnen)

bevoegd de recntsperseen ten aanzien van derden te vertegenvieonirgen

Verso Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.04.2015, NGL 27.05.2015 15133-0051-011

Coordonnées
XEDEV

Adresse
INDUSTRIEPARK ROSTEYNE 4 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande