XL PATRIMOINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XL PATRIMOINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.062.430

Publication

04/09/2013
ÿþmad 11.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0477062430

Neerge#egti ter griffie van da

Rechtbank van K( Qphs~lsle,l le Antwerpen

f?op fi ~.lili

De Griffier

Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Benaming (voluit) :XL PATRIMOINE

Rechtsvorm : besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'' Zetel : noorderlean 79 bus 7

2030 arlttwerpen

Onderwerp akte :Herwering, aanpassing en vertaling van de statuten naar het nederlands - ; kapitaalverhoging- statutenwijziging

UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick; Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 13.8.2013 inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene; vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid XL PATRIMOINE dat de; ; aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen; hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

1, De vergadering beslist Met eenparigheid van stemmen om de statuten te herwerken, aan te II passen en te vertalen naarhet Nederlands zodat de statuten vanaf heden luiden als volgt :

;; Artikel 1.- Aard, rechtsvorm' en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten: !I tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een; besloten vennootschap metbeperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "XL PATRIMOINE",

li Artikel 2.- Zetel i

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de! zaakvoerder(s).

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot; doel, zowel in België ais in het buitenland, om alle handelingen te stellen! :; voor eigen rekening als vont rekening van derden, en dit alleen of met derden, betrekking hebbend op : ;

- Het nemen van deelnemingen, onder welke vorm ook, in alle Belgische of buitenlandse;

vennootschappen, of ondernemingen, alsmede de administratie, het beheer, de controle en dei

il verzilvering van haar deelnemingen. Zij beheert haar deelnemingen door ze te herwaarderen,;

te verzilveren, door haar studies en door haar controle van de ondernemingen waarin zij; deelneemt, alsmede op alle andere wijzen.

II Zij zal onder meer haar vermogen mogen aanwenden tot creatie, beheer, verzilvering en'

vereffening van haar portefeuille, bestaande uit alle effecten, brevetten, licenties, merken en; productieprocédés van eender welke oorsprong, deelnemen in de creatie, ontwikkeling en; controle van alle . ondernemingen, bij wijze van inbreng, onderschrijving, deelname of; optienamen, aankoop en op alle andere wijze verwerven van alle effecten, brevetten, merken;

Il en productieprocédés, ze te verzilveren via verkoop, afstand, ruiling of andere, de verzilvering;

van deze zaken, brevetten, merken en productieprocédés door wie of op welke wijze ook, het; verlenen aan verbonden vennootschappen van alle hulp, kredieten, voorschotten ofi waarborgen.

i De aankoop, de verkoop, de ruiling, het beheer, de verzilvering, het in optie-geven of nemen,!

het huren of verhuren en /of onderverhuring van alle bebouwde of onbebouwde onroerende! goederen en in het bijzonder hun onderhoud, hun oprichting, de herstelling, de wijziging, de

uitrusting, de restauratie, de afbraak, alsmede alle andere expertisewerkzaamheden, de;

1.

verkaveling, de promotie, et de onroerende verkoop, de infrastructuurwerken, de aankoop, dei

verkoop et de vertegenwoordiging in bouwmaterialen.

De dienstverlening,istudie, raadgevend en organisatiebureau. .

De handelingen welke een overheidsgoedkeuring vereisen zullen enkel uitgeoefend worden na;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver: Naam en handtekening

E

(verkort) :

VOor' behbuder t aarthet getisch Staatsblad

mod 11.1

het bekomen van voormelde goedkeuringen. Voormelde opsomming is exemplatief en niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, aankopen en verkopen van onroerende goederen, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wit van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids-! en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend EURO.

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.- Aandelen - overdracht

De aandelen zijn op naam. Gij zijn ondeelbaar. Het aandeelhouderschap wordt verplicht aangetekend in een register van aandelen dat gehouden wordt conform de wet en dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en aldaar ter inzage is van de aandeelhouders vanaf de datum der aantekening. Elk aandeel wordt genummerd.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel peréoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Certificaten van inséhrijving worden afgeleverd aan de houders van de effecten overeenkomstig het wetboek der vennootschappen.

A. Overdrechtsregelino zo er slechts een aandeelhouder is

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een aandeelhouder kan deze ze vrij overdragen onder de levenden.

Bij overlijden van de enige aandeelhouder gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaatsaflevering, over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; waarbij ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en bloot eigendom, de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is gesplitst.

B. Overdm chtsre. elin" zo ér meerdere aandeelhouders zi'n

Indien de aandelen op naam van meerdere aandeelhouders zijn ingeschreven in het aandelenregister kunnen zij niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de aandeelhouders, die ten minste drie/vierde bezitten van het aantal aandelen verminderd met het getal van de aandelen waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze goedkeuring', is niet vereist voor overdrachten onder de levenden en overgangen ingevolge overlijden aan medeaandeelhouders.

B.1. Oven racht onder de levenden

Bij een voorgenomen vervreemding moet de aandeelhouder die een of meer aandelen wil overdragen, zijn medeaandeelhouders [bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van goederen, tengevolge van fusie of splitsing van de vennootschap aandeelhouder is huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht onverminderd van toepassing op de vervreemding, binnen de twee jaar na de verkrijging, van de aandelen door de vennootschap.

Indien de aandeelhouders binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt is tegen het verzet van een of meer der aandeelhouders, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd geen beroep op de rechter open, doch de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende aandeelhouders verplichten, hetzij de aandelen zetf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) 1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versà; Naam en handtekening

mod 11.1



gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de aan hen daartoe bij aangetekende brief verzonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige.

Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij ingebreke haar expert aan te duiden binnen de veertien dagen na dat zij hiertoe werd verzocht bij aangete ende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot éénzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophinde' van het rechtsgebied waar binnen de zetel van de vennootschap is

gevestigd. l

De afkoop van de` aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dfat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende aandeelhouders en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste éénlvijfde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

B.2. Overgang ingevolge overlijden

Ingeval van overlijden van een aandeelhouder moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden, bij aangetekende brief gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de medeaandeelhouders inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden aandeelhouder toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medeaandeelhouders nalaten binnen de dertig dagen, na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als aandeelhouder te aanvaarden.

Zijn er meerdere rechthebbenden dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de vijf maanden aan de zaakvoerder meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevolmachtigde.

Indien een aangewezen erfgenaam of legataris niet als aandeelhouder wordt aanvaard bij gebrek aan de vereiste instemming van de medeaandeelhouder of aandeelhouders, moet(en) deze laatste(n) een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zalf vergoeden.

Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet is aanvaard als aandeelhouder of zolang de door de weigerende aandeelhouder of aandeelhouders aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden aandeelhouder opgeschort,

C. Voorkeurrecht

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden aandeelhouder omdat de erfgenaam of legataris niet als aandeelhouder wordt toegelaten of wanneer een aandeelhouder een of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden wordt aan de bestaande aandeelhouders de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medeaandeelhouders geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medeaandeelhouders na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun

nieuw aandelenbezit. i

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde medeaandeelhouders, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

indien geen der aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vpor-beh'ouden mod 11.1

4a-; het

Belgisch Staatsblad

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaanden aandeelhouders, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aande en, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande aandeelhouders bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van een of meerdere aandelen in bloot-eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om ,de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de bloot-eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in bloot-eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik ais de bestaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de bloot-eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker, die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de bloot-eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar wordt deze waarde vastgesteld door een of meer deskundigen aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen. Artikel 7.- Bestuur en de vertegenwoordiging

1 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet aandeelhouders, al dan niet natuurlijke of rechtspersonen

ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en met uitzondering van alle handelingen betreffende aankoop en verkoop van onroerende goederen, vestigen en/of overdragen van zakelijke rechten op de onroerende goederen van vennootschap.

2. Vertegenwoordiging

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte met uitzondering van alle handelingen betreffende aankoop en verkoop van onroerende goederen, vestigen en/of overdragen van zakelijke rechten op de onroerende goederen van vennootschap.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van Oen zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kien zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

4. Statutaire zaakvoerder ~

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle

aandeelhouders, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat

steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwij-

ziging.

5. Teaenstrijdi. belang

a) Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een

belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dat moet hij de aandeelhouders daarvan in kennis stellen en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening der vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige aandeelhouder is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

b) Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de

goedkeuring van het cóltege van zaakvoerders behoeft, een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college hiervan op de hoogte te brengen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, zoals opgenomen in artikel 259 van het Wetboek der Vennootschappen.

Artikel 8.- Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het instituut der bedrijfsrevisoren, die benoemd worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering, die tevens hun bezoldiging vaststelt. Wordt geen commissaris benoemd overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in de wet, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

Artikel 9.- Al. emene vergadering





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto': Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



i De algemene vergadering is'het orgaan van de vennootschap waarin de aandeelhouders samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

. Voor- Zij vertegenwoordigt alle aandeelhouders en haar besluiten gelden ook voor aandeelhouders die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

bbh.buden aaé liet Belgisch Staatsblad De besluiten warden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem.

Op de vergadering mogen de aandeelhouders hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door de vennootschappenwet.

Wanneer de vennootschap', slechts een aandeelhouder telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op vijftier mei om vijftien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschàp, of in de plaats aangeduid in de oproeping,

Is deze dag geen werkdag of een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient; de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek der vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verstuur worden naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennáten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven temijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of o'p enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven' termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorsgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien' blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch ander niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum , de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dagivoor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behouders bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

























Op re laatste bkz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet' worden aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring vermelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten moeten woIrden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen voor een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Alle beslissingen van dé algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, moeten worden medegedeeld aan de commissaris.

Artikel 10 - Boekaar - Jaarrekenin" - Bestemmin. van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding' mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aptief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou !dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wete of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 11.- Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant ieeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de Vennootschappenwet stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.2 van de statuten.

Artikel 12 - Keuze van woon" laats

De zaakvoerders, ;commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun ' in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders dgenen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

Artikel 13  Gemeen recht j

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn

laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso': Naam en handtekening

l'

mod 11.1

afgeweken, geacht in de hàidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

2. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vijf miljoen driehonderd dertigduizend EURO (5.330.000 EURO) om het te brengen van twintigduizend EURO op vijf miljoen driehonderd vijftigduizend EURO (5.350.000 EURO).

Deze kapitaalverhoging gebeurt door de creatie van 53.300 nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf het boekjaar tweeduizend en dertien in verhouding tot het bedrag dat erop zal zijn afbetaald. Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd in natura.

Voorgaande kapitaalverhoging wordt gerealiseerd als volgt : Door inbreng van een schuldvordering ten bedrage van 5.330.000 EURO

Verslag bedrijfsrevisor

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER te Schoten Valkenlaan 31 besluit als volgt :

BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid XL PATRIMOINE door middel van inbreng van een rekening-courant, kan ik I verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin; en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, dat :

1. De verrichting wérd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut

der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan ide normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courantiis samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in

e de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisFh verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

N De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 53.300 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid XL PATRIMOiNE, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aart herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

et (volgt de handtekening)

.9 BV ovv BVBA GUY PARMENTIER vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr Guy Parmentier Bedrijfsrevisor

De vergadering beslist aldus met eenparigheid van stemmen om, als vergoeding voor deze inbreng 53.300 nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid XL Patrimoine te creëren en uit te geven. Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande maatschappelijke aandelen.

De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf het boekjaar

ss tweeduizend en dertien.De nieuwe maatschappelijke aandelen worden integraal aan de huidige aandeelhouder toegekend

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het overeenstemmende artikel in

verband met het maatschappelijk kapitaal aan te passen als volgt zodat artikel vijf van de statuten

vanaf heden luidt als volgt;,

Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 5.350.000 EURO

Het is volledig geplaatst en Verdeeld in 53.500 aandelen zonder nominale waarde.

VOLMACHT

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Beirens & Wellens

Accountants en BelastingsConsulenten Burg Venn ovv BVBA te 2030 Antwerpen Noorderlaan 79

bus 7 aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te

Op te faatete blz. van Luik B vermelden : Rect i : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

; v00T-beháü'rien aai, het Belgisch Staatsklad

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F

s vooT-behby d n e aah het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 7 Annexes du Moniteur belge

ondertekenen met het oog ;op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap'

bij de Kruispuntbank ondernemingen of het ondernemingsloket en alle aanverwante overheids-of

belastings-of BTWdiensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL VERSLAG

ZAAKVOERDER VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0546-028
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 05.07.2012 12268-0539-018
04/03/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE

NEERGELEGD

)2- 2015 17 1-tb. 2015

Rechtbank Y. .....,,,,WHANDEL

S TAA i SBLAD ®etjefd. KORTRIJK

Ondememingsnr : 0477.062.430

Benaming

(voluit) : XL Patrimoine

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nljverheidslaan 29, 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - benoemingen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 13/02/2015, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid XL PATRIMOINE, met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29; ondernemingsnummer 0477.062.430, ressorterend onder de bevoegdheid van de handelsrechtbank te Gent afdeling Kortrijk en onderworpen aan de BTW onder nummer BE 0477.062,430.

Ondermeer wat volgt:

Na voorlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen, en na beraadslaging, besluit de vergadering unaniem de vennootschap niet te ontbinden en bevestigt zij dat de vennootschap haar activiteiten zal voortzetten. De vergadering keurt de maatregelen voorgesteld door het bestuursorgaan in haar bijzonder verslag unaniem goed.

BESTUUR

De vergadering besluit om een college van zaakvoerders in te voeren door vervanging van de eerste 2 punten van artikel 7 als volgt:

1, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, samengesteld uit ten minste 3 niet-statutaire zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de ven-nootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie, of enig ander bestaand of toekomstig communicatiemiddel dat een collegiaal debat tussen de leden van het college toelaat. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

2. Vertegenwoordiging

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee zaakvoerders, samen handelend, of door de voorzitter van het college van zaakvoerders, alleen handelend.

2. Het college van zaakvoerders mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht,

BENOEMINGEN

Worden benoemd als bijkomende zaakvoerders van de vennootschap:

1, de naamloze vennootschap Baltissimmo, voornoemd, die aanduidt als haar vaste vertegenwoordiger de

heer Didier Ysenbaert, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 301,

2. de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Particimmo, voornoemd, die aanduidt als

haar vaste vertegenwoordiger de heer Alex De Witte, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs Westrem),

Schoonzichtstraat 6.

otellglig111111

iONITE

2 4 -I .GISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL,

Notaris Bob Bultereys

Samen neergelegde stukken:

Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd. 13102/2015

Gecoördineerde statuten per 13/02/2015

Bijzonder versalg bestuursorgaan overeenkomstig artikel 332 Wb Venn.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 29.06.2011 11235-0595-016
17/03/2015
ÿþti

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

40189*

NEERGELEGD

- 5 HUKT 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK nriffip

Ondernemingsar : 0477.062.430

Benaming

(voluit) : XL PATRIMOINE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een voorzitter van het college van zaakvoerders en intrekking van bijzondere volmachten.

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders, gehouden op 13 februari 2015: "Na beraadslaging heeft het college van zaakvoerders, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN de heer Filiep Balcaen met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te benoemen tot voorzitter van het college van zaakvoerders.

BESLOTEN de bijzondere volmachten toegekend aan de heren Didier Ysenbaert en Alex De Witte, ingevolge de besluiten van de enige zaakvoerder zoals aangenomen op 17 december 2014 en bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2015 onder het nummer 0006039, met onmiddellijke ingang in te trekken.

BESLOTEN om een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Lieven Peeters, Esther Goldschmidt en Alexandra Sansen en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de neerleggings- en publicatieverplichtingen met het oog op de publicatie van het eerste besluit In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en om de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.08.2010, NGL 26.08.2010 10482-0529-018
15/12/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 08.12.2009 09881-0302-015
24/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 21.05.2009, DPT 20.08.2009 09598-0104-015
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 25.07.2008 08456-0087-015
26/04/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 19.04.2007, DPT 19.04.2007 07121-0082-016
08/11/2005 : BLA119268
20/06/2005 : BLA119268
16/06/2004 : BLA119268
21/11/2003 : BLA119268
25/04/2003 : BLA119268
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15503-0558-023
23/03/2002 : BLA119268
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 21.06.2016 16201-0316-013

Coordonnées
XL PATRIMOINE

Adresse
PAULINE VAN POTTELSBERGHELAAN 10 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande