XTREME VISION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XTREME VISION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.565.709

Publication

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 04.09.2012, NGL 08.01.2013 13005-0249-014
20/09/2012
ÿþMod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- hehouds aan he Belgisc Staatsbl t iiti iii II Ilf ir iii iii in II oi l

*12157558*



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0459.565.709

Benaming (voluit) XTREME VISION

(verkort) : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Driekoningenstraat 47-49 - 9100 Sint-Niklaas

Zetel (volledig adres) : Onderwerp(en) akte : Fusie door overneming - STATUTENWIJZIGING

Proces verbaal van de overgenomen vennootschap



Er blijkt uit een akte verleden voor Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen op dertig augustus tweeduizend en twaalf, dat er is

gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid XTREME VISION, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 47-49.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister van de rechtbank van koophandel te Dendermonde met ondernemingsnummer 0459.565,709 en ingeschreven als BTW-plichtige onder hetzelfde nummer.

Volgende beslissingen werden genomen:

Rechtzetting

De vergadering stelt vast dat de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op dertig april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf onder nummer 12092537, in de hoofding "Oprichting" vermeldt terwijl dit "Statutenwijziging" diende te zijn. Dit berust op een materiële vergissing en wordt hierbij rechtgezet.

Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de enige vennoot erkent hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

De voorzitter stelt vast dat, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen, de enige vennoot beslist om te verzaken aan het opstellen van een fusieverslag door het bestuursorgaan over het voorstel van fusie door overneming.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen:

BESLUIT.

fr~ overeenstemming met de bepalingen van het artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen overname van de besloten vennootschap me( beperkte aansprakelijkheid "Xtreme Vision" door een fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Beecom , welke laatstgenoemde hierbij zal optreden als overnemende (of opslorpende-) vennootschap.

Wij hebben in ons verslag de aard van de geplande verrichting van fusie door overname omschreven, zodat de aandeelhouders zich met kennis van zaken kunnen uitspreken.

Wij hebben kennis genomen van het fusievoorstel opgesteld door de bestuursorganen van de onderscheiden betrokken vennootschappen.

Wij hebben tevens kennis genomen van het ontwerp van de akte van de notaris.

Wij bevestigen dat wij onze controlewerkzaamheden hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen en richtlijnen, opgesteld door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De door de bestuursorganen toegepaste waarderingsmethodes passen in het gegeven geval.

De economische waarde van de aandelen wordt bepaald als volgt :

"Beecom" BVBA ; ¬ 2.177,32 ver aandeel

" trame Vision" BVBA : ¬ 73,89 ver aandeel

Op grond van onze controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij besluiten dat de door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding van vierendertig (34) aandelen van de ovememende vennootschap "Beecom" voor duizend (1.000) aandelen van de overgenomen vennootschap Xtreme Vision", zonder afgifte van fracties, redelijk is. Deze aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Beecom".

Er wordt geen opleg in geld voorzien bij deze fusieoperatie.

Br zijn geen bijzondere moeilijkheden geweest bij de waardering.

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOP HAN uEL

1 1 SEP. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Xtreme Vision" door fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid Beecom" :

zal het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Beecom" ¬ 90.000,00 bedragen en zal het worden vertegenwoordigd door zevenhonderd vierentachtig (784) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen;

zal het eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Beecom" dan bedragen

* Geplaatst kapitaal : ¬ 90.000, 00

* Wettelijke reserve : ¬ 5.098, 67

* Beschikbare reserve : ¬ 1.364.776,25

* Overgedragen resultaat : ¬ 51.023, 95

* Kapitaalsubsidies : ¬ 560,90

¬ 1.511.459, 77

Wij hebben na onze controle geen kennis gekregen van gebeurtenissen die dit verslag zouden kunnen wijzigen.

Wij kunnen dan ook een goedkeurend verslag zonder voorbehoud afleveren.

Dendermonde, 25 juli 2012

Verheyden, Heyvaert en Co

Vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor.

(getekend)"

Beslissing tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele

vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap BEECOM en dit overeenkomstig de

in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op dertig april tweeduizend en twaalf afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één mei tweeduizend en twaalf beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van vierendertig (34) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf één mei tweeduizend en twaalf.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding ven de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 8 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerders van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de enige vennoot van de overgenomen vennootschap wordt vennoot van de overnemende

vennootschap,

3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de

overgenomen vennootschap.

Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende

vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de

zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

Bevoegdheden

Voorzover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden

(met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de enige zaakvoerder van de overnemende vennootschap;

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht vierendertig (34) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen toe te kennen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - VArvnln

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten"

ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

.s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







~ VAN KOOPHA. ;eL

br UIlIl UliullUllil 1flI IIlUh1 0 8 JUNI 2012

B *12108310*

St





DENDER¬ " .r O,.l:

" Glí" ífFte









Ondernemingsnr : 0459.565.709

Benaming

(voluit) : Xtreme Vision

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Driekoningenstraat 47-49, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging fusievoorstel fusie door overneming van de BVBA 'Xtreme Vision' door de BVBA 'Beecom'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 6 juni 2012 door de zaakvoerders van de BVBA Xtreme Vision' en de BVBA 'Beecom', conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft een overname van de vennootschap 'Xtreme Vision', met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 47-49, ingeschreven in het RPR te Dendermonde en met BTW-nummer BE 0459.565.709, door de vennootschap 'Beecom', met zetel te 2800 Mechelen, Kerkstraatje 8, ingeschreven in het RPR te Mechelen en met BTW-nummer BE 0452.402.159, waardoor het gehele vermogen van de BVBA 'Xtreme Vision', zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de BVBA 'Beecom'.

Het doel van de BVBA 'Xtreme Vision' is in haar statuten ais volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, een onderneming voor binnen- en buitenlandse aankoop en verkoop van brilmonturen, computers en andere importartikelen,

De vennootschap is gerechtigd alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen. De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.".

Het doe! van de BVBA 'Beecom' is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamelijke rekening met derden:

1. het uitvoeren, verlenen en integreren van alle diensten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op informatica, burotica en consulting, alsmede de produktie, de aankoop, de verkoop, de leasing, de huur, de verhuur, de uitbating, het onderhoud van alle informatica-buroticasystemen, uitrusting en toebehoren, dit alles in de meest ruime zin genomen.

2, de aankoop, de verkoop, en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten,

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen;

4. het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

5. alle studies en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het produktief maken voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

6. alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of { in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend, ".

De enige zaakvoerder van de overnemende vennootschap, hetzij de BVBA 'Beecom',

De Commanditaire Vennootschap op aandelen 'Charis Consulting', met zetel te 2800 Mechelen, Kerkstraatje 8, ingeschreven in het RPR te Mechelen onder nummer 0466.863.176, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Arlette Vanachter, wonende te 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 56.

De enige zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, hetzij de BVBA 'Xtreme Vision', is: Mevrouw Arlette Vanachter, wonende te 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 56.

Vanaf 1 mei 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de BVBA 'Xtreme Vision' boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de BVBA 'Beecom'.

In de te fuseren vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben, evenmin als houders van effecten andere dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere voorstellen moeten gedaan worden.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen wordt in het kader van deze fusie geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

De ruilverhouding werd vastgelegd op vierendertig (34) aandelen van de BVBA 'Beecom' tegen duizend (1.000) aandelen van de vennootschap 'Xtreme Vision'

Ter gelegenheid van de fusie zullen derhalve vierendertig (34) nieuwe aandelen in de BVBA 'Beecom' worden uitgegeven, welke winstgerechtigd zullen zijn vanaf 1 mei 2012, en welke dezelfde rechten zullen genieten als de huidige aandelen van de BVBA 'Beecom'.

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap worden toebedeeld door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het reg ister van aandelen dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 463 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Arlette Vanachter

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 6 juni 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ "

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 12.06.2012 12167-0212-014
22/05/2012
ÿþ' " i Mod Word 11.1

[Le 113-7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voc behot

aan

Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 9 MEI 2012 DENDERefaIDE

Ondernemingsnr : 0459.565.709

Benaming (voluit) : XTREME VISION

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Driekoningenstraat 47-49 - 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen op dertig april tweeduizend

en twaalf, dat er is

gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

XTREME VISION, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 47-49.

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: omzetting kapitaal in euro

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal dat thans nog is uitgedrukt in een miljoen tweehonderd vijftigduizend frank (1.250.000,00 BEF) van de vennootschap voortaan uit te drukken in euro,

meer bepaald: dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69). Tweede agendapunt: formele kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen, te verminderen met een bedrag van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69), teneinde het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69) op nul euro (¬ 0,00) onder de opschortende voorwaarde van de voltrekking van de hierna vermelde

kapitaalverhoging, en met vernietiging van alle bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

Derde agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in geld

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en tweeduizend zeshonderd vijfenzestig euro dertien cent (¬ 102.665,13), om het te brengen van nul euro (¬ 0,00) op honderd en tweeduizend zeshonderd vijfenzestig euro dertien cent (¬ 102.665,13).

Als gevolg hiervan worden duizend (1.000) nieuwe aandelen uitgegeven, zodat het aantal aandelen-in-omloop gebracht wordt van nul (0) op duizend (1.000).

Vervolgens wordt door de commanditaire vennootschap op aandelen CHARIS CONSULTING, voornoemd sub 2), ingeschreven op duizend (1.000) nieuwe aandelen in speciën tegen de prijs van afgerond honderd en twee euro zevenenzestig cent (¬ 102,67) per aandeel, of in totaal voor een bedrag van honderd en tweeduizend zeshonderd vijfenzestig euro dertien cent (¬ 102.665,13). Deze nieuwe aandelen worden volgestort.

Voornoemd bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-1043685-05 bij de ING geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde

Instelling op 26 april 2012 dat mij is overhandigd om in het vennootschapsdossier te bewaren. Vierde agendapunt: formele kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen, te verminderen met een bedrag van tweeëndertigduizend zeshonderd vijfenzestig euro dertien cent (¬ 32.665,13), teneinde het te brengen van honderd en tweeduizend zeshonderd vijfenzestig euro dertien cent (¬ 102.665,13) op

zeventigduizend euro (¬ 70.000,00), zonder vernieting van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal,

Viifde agendapunt: aanpassing statuten

De buitengewone algemene vergadering besluit artikel 5 van de statuten van de vennootschap aan te passen

aan de voorgaande agendapunten als volgt;

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeventig duizend euro (E 70.000,00), vertegenwoordigd door duizend

(1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000-ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Zesde agendapunt: toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen of te sub-delegeren:

11111i1111111,1111j11111,110111Ï

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 22.06.2011 11201-0106-014
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10149-0014-014
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.06.2009 09291-0135-014
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 10.06.2008 08191-0312-016
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 19.06.2007 07230-0329-017
15/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.06.2005, NGL 13.06.2005 05236-0109-014
24/12/2004 : SN057312
01/07/2004 : SN057312
09/07/2003 : SN057312
01/09/2000 : SN057312
06/05/1998 : SN57312

Coordonnées
XTREME VISION

Adresse
DRIEKONINGENSTRAAT 47-49 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande