Y.O.T.H.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Y.O.T.H.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.878.042

Publication

26/03/2014
ÿþ Mod WoN 7l.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0464.878.042 Benaming

(voluit) : Y.O.T.H. (verkort)

1111111311191,11

be a

BE

St<

1

111

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL,

1 3 MRT 2014

DENDEFearâNDE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lucien Reychlerstraat 30 te 9250 blaasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 26:

februari 2014, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Y.O.T.H.", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Lucien Reychlerstraat 30.; Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW-nummer : 0464.878.042.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Dens te Antwerpen op 11 december' 1998, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 06 januari 1999; onder nummer 990106-618.

Omzetting kapitaal in euro een aanpassing statuten ingevolge akte verleden voor notaris Marc Dens te: Antwerpen op 17 december 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 08 januari 2002: onder nummer 20020108-774.

De maatschappelijke zetel werd verplaats naar het huidige adres ingevolge beslissing van de zaakvoerder,; bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad op 03 februari 2011 onder nummer 11018810. Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen, genomen:

Eerste beslissing : maatschappelijke zetel.

De vergadering bevestigt de zetelverplaatsing naar 9250 Waasmunster, Lucien Reychlerstraat, 30, dit vanaf

23 december 2010 welke beslissing werd genomen door de zaakvoerder en bekendgemaakt in de bijlage van

het Belgisch Staatsblad op 03 februari 2011 onder nummer 11018810.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten herschreven als volgt :

De vennootschap is gevestigd te 9250 blaasmunster, Lucien Reychlerstraat, 30.

Tweede beslissing : kapitaalverhoging.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een netto bedrag van één miljoen achthonderd euro (¬ 1.000.800,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op één miljoen negentienduizend driehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ ; 1.019.392,01) met creatie van vijfduizend (5.000) nieuwe aandelen.

Bankattest

Van de inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen het bedrag van één miljoen achthonderd euro (¬ 1.000.800,00) gestort op een bijzondere rekening met nummer 13E03 4070 0658 6184 op naam van de vennootschap bij KBC BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 13 januari 2014 welke door ondergetekende notaris wordt bewaard in het onderhavige dossier.

Inschrijving en volstorting

De vergadering stelt vast dat de inschrijving en volstorting is gebeurd door :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De heer Peckstadt Wim, voornoemd, voor een bedrag van negenhonderd negentigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 990.792,00), waarvoor hem vierduizend negenhonderd vijftig (4950) nieuwe aandelen worden toegekend.

-De heer Peckstadt Walter, voornoemd, voor een bedrag van tienduizend en acht euro (¬ 10.008,00), waarvoor hem vijftig (50) nieuwe aandelen worden toegekend.

De inbrenger verklaart dat deze kapitaalverhoging geschiedt met toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92 met gelden die voortkomen uit belaste dividenden die werden uitgekeerd tijdens het revelant belastbare tijdperk.

De inbrenger verklaart dat de gelden hun oorsprong vinden in de uitkering van reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd en bijgevolg voortkomen uit de jaarrekening per 31 december 2011 en nog aanwezig zijn op de jaarrekening per 31 december 2012.

De inbrenger verklaart bovendien dat de dividendenuitkering waarin deze inbreng haar oorsprong vindt een dividendenuitkering is die bovenop de gewone dividendenuitkering gedurende de 5 laatste boekjaren is geschied.

Derde beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de tekst van artikel 5 van de statuten door volgende tekst

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN EN NEGENTIENDUIZEND DRIEHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EN EEN CENT, verdeeld in vijfduizend honderd aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één vijfduizend en honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Vierde beslissing : Deugdelijk bestuur  schriftelijke algemene vergadering.

De vergadering beslist de aanpassing van de statuten aan de nieuwe wet van "Corporate Governance" zijnde de wet 'Deugdelijk Bestuur' met de figuur van de 'vaste vertegenwoordiger' en de 'schriftelijke algemene vergadering'.

A. Uit hoofde van de vast vertegenwoordiger wordt de tekst van artikel zeven van de statuten aangepast en wordt door de volgende tekst vervangen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Dé zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

B. Uit hoofde van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering wordt

a.- de tekst van artikel negen aangevuld na de tweede zin met de volgende tekst :

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en

de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de

statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

De toelatingsvoorwaarden en oproepingen gebeuren conform de wettelijke en/of statutaire bepalingen.

b. - en worden de volgende artikelen bijgevoegd aan de statuten

Artikel 10.- De ter beschikkingstelling van stukken.

Voor-

behouden hete Belgisch Staatsblad

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in het artikel hier beschreven in deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in artikel twintig, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 11.- De schriftelijke besluitvorming.

De vennoten/aandeelhouders kunnen één parig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van  de beslissingen te nemen in kader van verlies van het maatschappelijk kapitaal en  de beslissingen welke bij authentieke akte moeten warden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerdersihet college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, niet vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. , Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet ; de één parige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

C. uit hoofde hiervan wordt de nummering van de artikelen van de statuten aangepast.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CPO Management BVBA, gevestigd te 9200 Dendermonde, Noordlaan, 21, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve , formaliteiten te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 06.06.2012 12154-0493-013
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 07.06.2011 11149-0132-013
03/02/2011 : DE059676
08/06/2010 : DE059676
12/10/2009 : DE059676
09/06/2009 : DE059676
11/06/2007 : DE059676
15/05/2007 : DE059676
16/02/2006 : SN059676
16/06/2005 : SN059676
28/06/2004 : SN059676
07/05/2003 : SN059676
08/01/2002 : SN059676
26/06/2001 : SN059676
07/07/2000 : SN059676
06/01/1999 : SNA009718

Coordonnées
Y.O.T.H.

Adresse
LUCIEN REYCHLERSTRAAT 30 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande