YARUPTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YARUPTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.770.183

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 09.09.2014 14585-0532-012
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 04.09.2013 13576-0327-009
06/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

......

2 5 AU. 2011

111 " IY 111 11111135j11,1.1,

VII IV

"

Ondernemingsnr : Benaming

lvolult) : YARUPTRA

....." " " " " " " " " " ...,pme" " " " "

be

a Bt sti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9070 Destelbergen, Vossenstraat 32

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op vierentwintig augustus tweeduizend en elf, dat:

* De heer PETEREYNS Wim François Alma, geboren te Gent op dertien maart negentienhonderd tweeënzeventig, met identiteitskaart nummer 590-8619919-40 en rijksregister nummer 72.03.13-237.33, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonend te 9090 Melle, Gontrode, Gontrode Heirweg 355.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur heeft opgericht onder de naam van "YARUPTRA", met zetel te 9070 Destelbergen, Vossenstraat 32; waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven. De heer Petereyns Wim de honderd zesentachtig (186) aandelen toebedeeld kreeg.

de aandelen waarop hij heeft ingeschreven volgestort zijn tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van Delta Lloyd NV de dato drieëntwintig augustus tweeduizend en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

met als doel:

a) het transport en de koerierdienst over de weg;

b) de behandeling, de manipulatie en het vervoer van goederen;

c) opslag en overslag van goederen en logistieke dienstverlening aan derden;

d) verhuur van rollend materiaal.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor

derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Zij kan alle burgerlijke, handeis-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn om de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. * met als gemachtigden om te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde lastheb-bers, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: voornoemde heer Petereyns Wim. Deze aanvaardt de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

"OR de laatste brz van Luta 6 vermelden : Recto haan'. en ?ioedar.rgheio ,,an de inslrumenterende rotarrs netzit van dc e,ersnY 0)--Ger hevoegd de rechtspersoon ten aanzien var derden te verlegenwoordgen

Verso Naup, en handtekening

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om, in alle omstandighe-'den, namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap in rechte als aanlegger en als verweerder.

Zij hebben de handtekening van de vennootschap in alle omstandigheden.

Zij mogen hun machten gedeeltelijk of voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Zij mogen machten van dagelijks bestuur delegeren aan derden, zonder beperking van die machten.

De enige beperkingen van hun bevoegdheden zijn deze geformuleerd in de wet en die alsdan uitsluitend afhangen van de algemene vergadering.

* De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van de maand juni.

Zo die dag een wettelijke feestdag is, wordt zij gehou-'den op de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden op de zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de uitnodigingen.

De uitnodigingen worden verzonden, ten minste vijftien volle dagen v66r de vergadering en per aangetekende brief, door de zaakvoerders.

De zaakvoerders zullen ten allen tijde buitengewone vergaderingen mogen samenroepen.

Zij zijn bovendien daartoe gehouden op aanvraag van vennoten die een/vijfde van het kapitaal groeperen. De algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan de statuten te brengen, mits naleving van de wetsbepalingen terzake.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Daartoe zal de zaakvoerder, een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

* Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen, behalve wanneer de statuten of de wet een andere meerder-held voorzien.

teder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk

" uitbrengen. De brief dienaangaande dient ter plaatse te zijn voor de opening der algemene vergadering.

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, dus ook voor afwezigen en tegenstemmers.

De minderjarige en ontzette personen worden bij de algemene vergaderingen van rechtswege vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers; de blote eigenaars, tenzij er een gemeenschappelijke mandataris werd aangesteld, door de vruchtge-bruiskers.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Het batig saldo van de verlies-en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap.

Op die winst moet vijf procent warden voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot op het ogenblik waarop het een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de alge-imene vergadering gesteld, die beslist over de bestemming en de verdeling.

*De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten voorzien bij de wet.

Ingeval van ontbinding der vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt en dit na homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het verdelingsplan van de activa dient voorafgaandelijk tevens te worden goedgekeurd door de rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Voor het overige wordt de ontbinding en vereffening geregeld overeenkomstig de artikelen 181 en verder van het Wetboek van vennootschappen.

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

4 f ' Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf, zodat de

eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend dertien.

5. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

Comparant erkent dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Bettens Eddy te 9820 Merelbeke, Ginstdreef 78, om in zijn naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over Toegevoegde Waarde; daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de'aaiste biz. var' L nk B vermeloen Recto Naam en tioedarrgF erri var, ce instrumenterende notaris. hetzij van de pentoto itegt tevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam er handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 20.10.2015 15653-0376-012

Coordonnées
YARUPTRA

Adresse
VOSSENSTRAAT 32 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande