YENO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YENO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.637.182

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.11.2013, NGL 20.11.2013 13663-0556-010
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.11.2012, NGL 27.11.2012 12647-0190-009
02/05/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 1

1 1

Ondernemingsnr : O

Benaming : Yeno

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Verhaerenlaan 41

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke, vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; ;; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST,' GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 15 april 2011,' neergelegd ter registratie, blijkt dat:

- De heer Bauwens, Yves Roger Marcel, gedomicilieerd en verblijvende te 9050 Gent; (Gentbrugge), Emiel Verhaerenlaan 41.

- Mevrouw Esson, Odile Jacqueline Marcelle, gedomicilieerd en verblijvende te 9050: Gent (Gentbrugge), Emiel Verhaerenlaan 41;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten, onder de naam' "Yeno", met maatschappelijke zetel te 9050 Gentbrugge, Emiel Verhaerenlaan 41, waarvan i; het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van; nominale waarde.

Op deze honderd (100) aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

1. De heer Bauwens, Yves Roger Marcel, voornoemd : negenennegentig , 99

[99) aandelen;

2. Mevrouw Esson, Odile Jacqueline Marcelle, voornoemd : een (1) 1

aandelen.

SAMEN: honderd (100) aandelen. 100

Dat elk aandeel is volgestort tot beloop van één derde.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere!

rekening nummer 068-8926262-58, geopend op naam van de vennootschap in oprichting,;

overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen bij de Dexia Bank,

naamloze vennootschap, te Brussel, Pachecoiaan 44 .

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op 12 april 2011, zal aan deze'

!i akte gehecht blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ '

6.200,00) tot haar beschikking heeft.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

;: aansprakelijkheid en draagt de naam "Yeno".

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Emiel

;; Verhaerenlaan 41.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Consulting op het gebied van mechanische constructies en piping

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r"--{rp~ ~~ 15 ~,,L1'LutiC.;

1 9 APR. 2011 it

rh RÉCPrieKVAN

T rf=

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11066313"

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

" Verhuring van werkmaterieel en alle soorten rollend materieel bijvoorbeeld vrachtwagens, personenwagens, motorhomes, caravans, enzovoort.

" De installatie, en reparatie van machines, toestellen en werktuigen

" De onderneming heeft verder nog tot doel het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuurdersmandaat, het nemen en beheren van belangen en participaties, hetzij door aankoop, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, ongeacht hun doel. De onderneming kan ook samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, kan rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen en vennootschappen van alle aard. De onderneming kan deelnemen in alle activiteiten die verband houden met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen

" Handelen in onroerende en roerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, het huren en verhuren, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen en dit alles in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing.

" Het optreden bij onderhandelingen, bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie, of invesferingen.

" Het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren, en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen.

" Het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden en het intekenen op alle financiële instrumenten.

" Het verstrekken van inlichtingen en adviseren verband houdende met het beheer, de rnobiliën en immobiliën voor eigen rekening, dit in de ruimste zin van het woord.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel

Dit alles voorzover de vennootschap voor de nodige erkenningen en toelatingen beschikf, indien deze vereist zijn krachtens de wet, decreet of enige andere reglementering.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende . en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met voormelde activiteiten, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Duur

De vennoofschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald dor de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

`Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de twee maandag van de maand december om 1 1 uur

Jaarrekening

Het boekjaar begint op één juli en eindigf op dertig juni van ieder jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten

honderd vooratgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, indien dit hoger, is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan - ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door het college van zaakvoerders handelend in hoedanigheid van vereffertingscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

^ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasfen en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug fe betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op maandag tien december tweeduizend en twaalf.

Benoeming zaakvoerders '

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden: de heer Bauwens Yves, voornoemd,

Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van arfikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan elke medewerker van de vennootschap WM Consulting BVBA., met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Leernsesteenweg 212, BTW 0464.901.895, RPR Gent, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het aasluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel,

Christian Van Belle,

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de oprichtingsakte de dato 15 april 2011.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YENO

Adresse
EMIEL VERHAERENLAAN 41 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande