YKK FRANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YKK FRANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.815.553

Publication

31/01/2013
ÿþ(ne Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Beslissing van de zaakvoerder van 14 decembre 2012 - Uitreksel.

Eerste Beslissing.

Na in herinnering te hebben gebracht dat de Vennootschap een succursale in België uitbaat, ingeschreven in de kruispuntbank der Ondernemingen onder het nr. 0834.815.553, wiens zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Industriepark, Begoniastraat, 11, beslist de medezaakvoerder overeenkomstig de bepalingen van de artikelen ' 5, alinea 3 en 11.3 van de statuten van de Vennootschap, bijgewerkt op 1 december 2009, om het adres van de Belgische succursale van de Vennootschap te wijzigen van de 9810 Nazareth-Eke, Industriepark, Begoniastraat, 11 naar het volgende adres :

Tulpenstraat 10 a - 9810 Nazareth-Eke

Deze beslissing zal retroactief gevolg hebben vanaf 1 december 2012.

Tweede Beslissing.

De medezaakvoerder verleent een bijzonder mandaat, met volmacht tot in de plaatstelling, aan :

elke advocaat van het kantoor Fidal, Direction Internationale, Espace 21  32 Place Ronde  92035 Paris La Défense Cedex teneinde elke handeling uit te voeren die noodzakelijk of eenvoudigweg nuttig is voor de publicatie in Frankrijk van huidige beslissing ;

aan Meester Luc GODIN, Advocaat, wiens kantoor gevestigd is te 1050 Brussel, Marsveldplein 5/11, of', aan alle advocaten die ervan deel uitmaken of die door Meester GODIN aangesteld werden, om de documenten, vervat in artikel 83 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Luc.

--H ceA.bq lv,e.exoee.cid ; E:12.sU,ssCn,3 \-p-In 12._v,ofiuctv" - dd . .AL

Op de matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

NEERGELEGD

1 T JAN. 2013

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0834.815.553

Benaming

(voluit) : YKK FRANCE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Franse recht

Zetel : Ibis rue Collange - Levallois Perret (92300) - Bijkantoor Awatuciliti 9810

Nazareth-Eke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijzigging van de bijkantoor zetel

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 21.06.2010, NGL 29.07.2011 11370-0026-017
05/04/2011
ÿþ Nou 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I11I 1I fil H I I I ll lU U UI Il

*11051127*

NEERGELEGD

VI-

RECHTBANK VAN KOOPHANDat1cE GENT.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : YKK France

Rechtsvorm : sàrl

Zetel : ibis rue Collange - Levallois Perret (92300) - Adres bijkantoor 9810 Nazareth-Eke, Industriepark, Begoniastraat 11

Onderwerp akte : Oprichting Belgisch bijkantoor

De vennootschap naar frans recht "YKK France" s.à.r.l. (société à responsabilité limitée I vennootschaap, met beperkte aansprakelijkheid), met maatschappelijk kapitaal van 4.575.000.000 EUR en met maatschappelijke zetel in Frankrijk te Levallois Perret (Hauts de Seine 92300), ibis rue Collange, wordt op 4 oktober 1967 voor een duur van 75 jaar door neerlegging van een oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Parijs opgericht.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Frankrijk als in het buitenland:

-de invoer, de verkoop in Frankrijk, de uitvoer van alle producten vervaardigd in textiel, in synthetische materialen en in metaal, zoals ritssluitingen, garens en linten, precisiemachines, bouwmaterialen in metaal,' enz.,

-het fabriceren van dezelfde producten met het oog op de verkoop ervan in Frankrijk en in het buitenland; -het bekomen door concessie, door verwerving of op een andere manier, van alle industriële of commerciële eigendomsrechten;

-de aankoop, de huur, het bouwen van alle lokalen voor industriële en commerciële exploitatie.

-en in het algemeen alle financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op voormeld doel of die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die van aard zijn dat zij de toepassing en de ontwikkeling ervan bevorderen of rendabeler maken.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, ongeacht de vorm ervan, onder meer via de oprichting van vennootschappen, intekening, geldschieting, fusie of opslorping, voorschotten, aankoop of verkoop van effecten en roerende of onroerende rechten of op elke andere manier.

Het boekjaar vangt aan op een april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het volgende jaar.

De zaakvoering legt aan de aandeelhouders, binnen de zes maanden die volgen op het afsluiten van het: boekjaar, de balans, de algemene exploitatierekening, de winst- en verliesrekening, een verslag over de verrichtingen van het boekjaar, eventueel het verslag van de commissaris(sen) voor en, indien nodig, de voorstellen voor de winstverdeling. De aandeelhouders beraadslagen over deze balansen en rekeningen volgens wat hiervoor is gezegd voor de gewone collectieve beslissing.

De vennootschap word bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, die natuurlijke personen moeten zijn, al dan niet aandeelhouders. Deze zaakvoerder of zaakvoerders worden benoemd bij gewone collectieve beslissing die de duur van hun mandaat [bepaalt].

Per gewone algemene vergadering die buitengewoon vergaderde op 16 januari 1995 werd besloten dat op grond van artikel 288 van het decreet 67 236 van 23 maart 1967, de enige aandeelhouder beslist dat de naam van de zaakvoerder niet langer zal worden vermeld in de statuten, zonder dat deze naam moet worden vervangen door die van de nieuwe zaakvoerder.

De zaakvoerder of de zaakvoerders hebben, samen of afzonderlijk indien er meerdere zijn, de meest uitgebreide machten om te handelen in naam van de vennootschap en om alle daden en verrichtingen te stellen en toe te laten binnen de perken van het maatschappelijk doel. Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, is het verzet van een zaakvoerder tegen de handelingen van een andere zaakvoerder zonder uitwerking ten aanzien van derden, tenzij er vaststaat dat ze er kennis van hebben gehad.

De vennootschap noch derden mogen zich, om zich te onttrekken aan hun verbintenissen, beroepen op een onregelmatigheid in de benoeming van de zaakvoerder of de zaakvoerders ingeval deze benoeming regelmatig werd gepubliceerd.

Oî1ki g ASS~3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder of elk van de zaakvoerders heeft de maatschappelijke handtekening waarvan hij alleen gebruik mag maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder of de zaakvoerders mogen, op hun eigen verantwoordelijkheid, lasthebbers aanstellen voor een of meerdere bijzondere en beperkte opdrachten.

De zaakvoerder(s) moeten alle tijd en alle nodige zorgen besteden aan de zaken van de vennootschap.

De zaakvoerd er(s) mogen, omwille van hun functies, geen enkele persoonlijke en hoofdelijke verplichting aangaan in verband met de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn aansprakelijk, overeenkomstig de vigerende wettelijke bepalingen, ten aanzien van de vennootschap en van derden, voor de inbreuken op de bepalingen van de wet, de in breuken op onderhavige statuten of de emstige fouten die door hen worden begaan in hun beheer.

De algemene vergadering van YKK France sàrl heeft op 1 maart 2009 beslist de Heer Jean-Marc SCOTTI als niet geassocieerde zaakvoerder te benoemen.

Deze benoeming wordt op 1 maart 2009 van kracht. Van deze datum af en overeenkomstig de gebruiken van de vennootschaap, heeft de heer Scotti de meest uitgebreide bevoegdheden om namens de vennootschap te handelen binnen de grenzen van haar maatschappelijke doel.

Overeenkomstig artikel 5, derde lid van de bijgewerkte statuten,mag de vennootschap succursalen, . kantoren en agentschappen hebben in Frankrijk en in het buitenland. Zij kunnen worden opgericht of geschrapt bij gewone beslissing van de zaakvoering.

Beslissing van de zaakvoerder de dato 17 maart 2011

De heer Jean-Marc SCOTTI, handelende als zaakvoerder van de vennootschap YKK FRANCE

Beslist, overeenkomstig de bepalingen van artikel 5, lid 3 van de op 1 december 2009 bijgewerkte statuten, de vestiging van een bijkantoor in België.

De kenmerken van het bijkantoor luiden als volgt:

-Het Belgisch bijkantoor is op het volgende adres gevestigd: 9810 Nazareth-Eke, Industriepark, Begoniastraat 11;

-Het bijkantoor draagt de volgende benaming: "YKK BELGIUM°;

-De activiteiten van het bijkantoor zijn identiek met die welke voorkomen in het maatschappelijk doel van onze Vennootschap, namelijk zowel in België als in het buitenland:

° de invoer, verkoop, uitvoer van alle fabrikaten inzake textiel, synthetische stoffen en metaal, zoals ritssluitingen, garens en linten, precisiemachines, metalen bouwmateriaal, enz.

°de vervaardiging met het oog op de verkoop van diezelfde producten.

°het verkrijgen door concessie, aankoop of anders, van alle industriële en commerciële eigendomsrechten °de aankoop, het huren, de bouw van alle industriële en commerciële uitbating lokalen

°En over het algemeen, alle financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het hierboven vermelde doel of met ieder gelijkaardig of verwant doel of ieder doel dat de toepassing en de ontwikkeling ervan kan vergemakkelijken of het meer winstgevend kan maken.

Dit alles, zowel voor haarzelf als voor rekening van derden of in participatie in welke vorm dan ook, met name door middel van oprichting van vennootschappen, inschrijving, partnerschap, fusie of opslorping, voorschotten, aankoop of verkoop van effecten en roerende of onroerende rechten of door iedere andere wijze.

-Worden als vertegenwoordigers van onze Vennootschap aangesteld voor de activiteit van het bijkantoor met bevoegdheid van dagelijks beheer:

°De heer Jean-Marc SCOTTI, gehuisvest 24 Avenue de la Libération  95240 CORMEILLES EN PARISIS 

FRANKRIJK

°Mevrouw Ann Vanden DORPE, gehuisvest Gansbeekstraat 22c  9680 MAARKEDAL  BELGIE

welke zowel individueel als collegiaal mogen handelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-,behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V

-Bijzondere volmacht wordt aan Meester Luc GODIN, Advocaat met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein 5/11, of aan iedere advocaat die deel ervan uitmaakt, toegekend om de bij artikel 81 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen opgenomen stukken op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent in te dienen.

Getekend

De heer Jean-Marc SCOTTI

Zaakvoerder

PeVi IC.( F'l,iYJ c2

97te&,ed- ti-eé Aik-lete-.

Ka/ive 9r a'd -7423/ tee. ,c deéd~c eieelePic°

- 444,9e -4".?4 m.' .2aa,ie, . g1ek3/Qoei t ~ P.eciait t ~cé ~~ --'"~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V oo r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
YKK FRANCE

Adresse
BEGONIASTRAAT 11 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande