YOUNG PARTNERS IN ART, AFGEKORT : YPIA

Association sans but lucratif


Dénomination : YOUNG PARTNERS IN ART, AFGEKORT : YPIA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 899.280.664

Publication

19/03/2012
ÿþ MMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden, aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

 7 MAgÎ 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAIDneTE GENT

1111111111111118111

*12058997*

N

Ondernemingsnr : 899.280.664

Benaming

(voluit) : YOUNG PARTNERS IN ART

(verkort) : YPIA

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Twaalfkameren 39c, 9000 Gent

Onderwerp akte Wijziging statuten

In de Buitengewone Algemene Vergadering van de vzw YOUNG PARTNERS IN ART op 01/02!2092 te Gent Twaalfkameren 39c, werd het statuut, met name art. 2 aangepast en goedgekeurd:

Art,2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vzw is gevestigd te 9000 GENT, Coupure 300B, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent.

De maatschappelijke zetel van de vzw mag bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur overgebracht worden naar een andere plaats in hetzelfde gerechtelijk arrondissement.

Angelo Maenhaut

Verantwoordelijke voor het dagelijks bestuur en bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

05/03/2015
ÿþOndernemingsnr : Benaming

, (voluit) YOUNG PARTNERS IN ART

(verkort) ; YPIA

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Coupure 300B, 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging statuten

In de Algemene Vergadering van de vzw YOUNG PARTNERS IN ART op 03/01/2015 te Gent Sportstraat 410, werden volgende statuten aangepast en goedgekeurd:

Art.2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vzw is gevestigd te 9000 GENT, Helsinkistraat 4, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent.

De maatschappelijke zetel van de vzw mag bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur overgebracht worden naar een andere plaats in hetzelfde gerechtelijk arrondissement.

Art.3. Doel en activiteiten

De vzw 'YOUNG PARTNERS IN ART" heeft tot doel een forum alsook een juridische, administratieve en logistieke structuur met diverse mogelijkheden aan haar leden aan te bieden zodat deze individueel of in groepsverband muzikale, audiovisuele of daaraan verwante kunstvormen actief en creatief kunnen beoefenen. De vzw wil aile praktische zaken zoals management, promotie, algemene organisatie, logistieke en technische steun en dergelijke verzorgen.

De vzw kan aile activiteiten inrichten of eraan deelnemen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van dit doel, Dit omvat ondermeer het organiseren van of deelnemen aan allerlei kunstzinnige of creatieve muzikale,, literaire en audiovisuele activiteiten, projecten, manifestaties of evenementen zoals publieke of private optredens, repetities, workshops, cursussen en opleidingen, opnames en mechanische reproducties van beeld, en/of geluid, concerten en festivals.

De vzw is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het hierboven omgeschreven doel en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken, Zij kan aile roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland, Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art.6. Bijdrage

De jaarlijkse bijdrage van de leden wordt jaarlijks vastgelegd tijdens de Algemene Vergadering. Deze bedraagt maximaal 50,00 EUR. Leden die nalaten de jaarlijkse bijdrage, zoals bepaald tijdens de Algemene Vergadering van betreffend jaar, te betalen, worden van rechtswege geacht ontslagnemend te zijn.

Art.7. Ontslag en Uitsluiting

Ieder lid kan zijn/haar ontslag indienen op een (Buitengewone) Algemene Vergadering of via een

aangetekend schrijven aan de Voorzitter. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1/n.n.. " hlnmm nn hnn.iFnLn..:nr.

MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

23-02-2015

RECHTSAGfiffiéAN

AKTI{ET, TE OgNT

`_ .~.P~{:<

j

Voor-

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

899.280.664

Bilagen" 4tet $elgisch-Staatsblad =-05103/20 -5 - A-rIIens du nu etir begè

MOD 2.2

Luik B - vervolg

een register van de leden worden ingeschreven. Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vzw.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het uitsluiten van leden is een exclusieve bevoegdheid van de Algemene Vergadering. indien men een lid wil uitsluiten, is men dus verplicht een (Buitengewone) Algemene Vergadering te organiseren.

Voor de beslissing tot uitsluiting moet er geen aanwezigheidsquorum worden bereikt en is een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen noodzakelijk.





Tanguy van Durme

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YOUNG PARTNERS IN ART, AFGEKORT : YPIA

Adresse
COUPURE 300B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande