YUSCO PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YUSCO PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.657.003

Publication

08/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

06-10-2014

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14309100*

0563657003

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

YUSCO PROJECTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

A/ OPRICHTING:

De comparanten verklaren bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "YUSCO PROJECTS", voor een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Zij verklaren de aandelen te onderschrijven als volgt:

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Heleen DECONINCK, te Erpe op 3 oktober 2014, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

" Door de Heer Mehmet Aydin op 1 aandeel;

" Door Mevrouw Sebiha Cinar op 185 aandelen.

De comparanten verklaren en erkennen dat al de aandelen volgestort werden tot beloop van één/derde deel, zodat vanaf heden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij KBC BANK NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29/09/2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Volstorting nog te verrichten

Bijgevolg dienen de oprichters nog volgende bedragen te volstorten, indien dit zou opgeëist worden, te weten:

OPRICHTERS:

1/ De Heer AYDIN Mehmet, geboren te Emirdag (Turkije) op 11 november 1981, en 2/ Zijn echtgenote, Mevrouw CINAR Sebiha, geboren te Aalst op 8 december 1981, samenwonend te 9300 Aalst, Watertorenstraat 5.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Watertorenstraat 5 9300 Aalst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" De Heer Mehmet Aydin tot beloop van zesenzestig euro en zesenenzestig cent (66,66¬ );

" Mevrouw Sebiha Cinar tot beloop van twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro en vierendertig cent (12.333,34¬ )

B/ STATUTEN:

TITEL I. BENAMINGZETELDOELDUUR

Artikel 1: Aard

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam YUSCO PROJECTS.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9300 AALST, Watertorenstraat

Staatsblad

5.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, en dit in de meest ruime zin:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Alle aannemingswerken en onderaannemingswerken te verrichten of te laten verrichten door onderaannemers, in de bouwsector, in de ruimste betekenis van het woord.

" Dit zowel inzake nieuwbouw als verbouwing en gaande van de voorbereidingwerken tot en met de uiteindelijke afwerking, onderhoud en reiniging.

" Handel, huur en verhuur van producten uit de bouwsector.

" Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, of zelfs door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in het buitenland, in eigen naam, maar ook voorrekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van makelaar en commissionair.

" Hierin onder andere begrepen: het leggen van leidingen, kabels, riolering en andere, evenals alle grondwerken, voegwerken, stellingbouw, reinigen en bezetten van gevels, leggen van opritten, elektriciteitswerken, dit alles zowel in de openbare als in de privésector. Het uitvoeren van horizontale doorpersingen van buizen en kabels en leidingen. Het uitvoeren van mechanische en telegestuurde boringen. Het aanvaarden, het uitvoeren en uitgeven in onderaanneming van alle openbare en privéwerken met betrekking tot wegenwerken.

" Alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend van zijn aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voorkomen, alsook alle verrichten van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld de aankoop, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, het al dan niet gemeubeld verhuren, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw en de afbraak van roerende en onroerende goederen, het ondernemen van alle openbare en private werken, en andere.

" Het beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

" Alle verrichtingen van beheer betreffende onroerende goederen en rechten, en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel;

" Alle financiële verrichtingen en namelijk de aankoop, de ruil en de verkoop van alle roerende waarden; alle commissie- en delcredereverrichtingen; de vertegenwoordiging ten titel van commissionair, mandataris of agent, van alle openbare of private, natuurlijke of rechtspersonen; alle daden en verrichtingen voor rekening van derden, alle verbintenissen ten titel van borg, aval of om het even welke waarborg van rekening van derden.

" Het verlenen van dienstprestaties van economische, sociale, financiële of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, waartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, personeelsbeleid, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL II. KAPITAAL

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600¬ ) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

TITEL III. BESTUUR VERTEGENWOORDIGING TOEZICHT

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 3O en 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

Staatsblad

stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om 20 uur.

Artikel 16: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan

rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Artikel 17/bis: Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het

recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

In voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd. Daarnaast bevatten zowel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering. Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval op afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden

zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering geldt niet voor de leden van het bureau, de bestuurders en de commissaris(sen). TITEL V. INVENTARIS JAARREKENING

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 19: Winstbestemming

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

TITEL VI. ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 2O: Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commissaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoaktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelij­ke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 24: Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 30: Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

C/ OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Eerste boekjaar : het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2015. Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016. Overname verbintenissen

De bij onderhavige akte opgerichte vennootschap verklaart alle verbintenissen in naam van

de vennootschap in oprichting aangegaan sedert 01/10/2014 over te nemen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, §4 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming van zaakvoerder

Wordt als eerste niet statutaire zaakvoerder benoemd, Mevrouw Sebiha CINAR, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen. Deze benoeming zal ook na de neerlegging blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

Volmacht.

De zaakvoerder verleent aan de Heer Guido Vermoesen, boekhouder, te 9300 Aalst, Mijlbekelaan, 19, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, bijzondere volmacht teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en diverse andere formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:afschrift van de akteOprichting.

Getekend Heleen DECONINCK, instrumenterend notaris.

05/11/2014
ÿþa

r

'll Maf Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

be a B Str II





KOOPHANDELS GENT

2 7 OKT. 2014

AFDELING  % NDERMONDE

Ondernemingsnr : 0563657003

Benaming

(voluit) : YUSCO PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WATERTORENSTRAAT 5 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERPLAATSTING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag der bijzondere algemene vergadering dd 17.10.2014 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd aanvaard :

- de overplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9300 Aalst, Watertorenstraat 5 naar 9420 Erpe-Mere, Jozef Cardijnstraat 20 met ingang vanaf heden 17.10.2014

Aalst, 17 oktober 2014

CINAR SEBIHA

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.08.2016, NGL 30.08.2016 16529-0549-014

Coordonnées
YUSCO PROJECTS

Adresse
DENDERWEG 98 9308 GIJZEGEM

Code postal : 9308
Localité : Gijzegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande