ZAKENKANTOOR BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZAKENKANTOOR BUSSCHAERT-LONGUEVILLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.873.888

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14234-0190-013
28/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IONITBUR

21 -01-

GISCE-E STA

3ELGE NEERGELEGD

Mt

ATSBLAD

i 3 JAN. 2014

RECHT K VAN

KC?01'HA~~t E GENT

IL



be a B sta

EL

Ondernemingsnr : 0442.873.888

Benaming

(voluit) : Zakenkantoor Busschaert-Longueville

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9910 Knesselare, Aalterseweg 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Ann Chijs, met standplaats te Knesselare, op 30 december 2013, geregistreerd te Aalter op 6 januari 2014, 3 bladen, geen verzendingen, boek 51446, folie 12, vak 04, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), getek. De Eerst Aanwezend Inspecteur ad interim L. De Groote.

Dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap Zakenkantoor Busschaert-Longueville, met maatschappelijke zetel te 9910 Knesselare, Aalterseweg 10., Opgericht bij akte verleden voor notaris Francine Maeyens, voorheen te Knesselare, op 28 december 1990, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari 1991, onder het nummer 1991-01-22/554;

Waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal verleden door notaris Francine Maeyens, voorheen te Knesselare, op 5 september 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober erna, onder het nummer 2001-10-04/333.

In aanwezigheid van alle aandeelhouders, die de geheelheid van aandelen bezitten, met name:

1. De heer VERSCHAERE Rik Maurits, en zijn echtgenote mevrouw BUSSCHAERT Natalie Irma Juliette, samen wonende te 9910 Knesselare, Kleiten 3.

De echtgenoten Verschaere-Busschaert, zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan voorafgaandelijk huwelijkscontract, zonder wijzigingen tot op heden.

Waarvan de huwgemeenschap eigenaar is, van honderd vier en twintig (124) aandelen zonder nominale waarde;

2. Mevrouw BUSSCHAERT Natalie Irma Juliette, eigenaar van één (1) aandeel zonder nominale waarde. Met volgende beslissingen:

1. EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met het netto-bedrag van het tussentijds dividend, zijnde een bedrag van één en tachtig duizend euro nul eurocent (¬ 81.000,00), om het te brengen van twee en zestig duizend euro nul eurocent (¬ 62.000,00) op honderd drie en veertig duizend euro nul eurocent (¬ 143.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

2 TWEEDE BESLUIT

De heer Rik Verschaere en mevrouw Natalie Busschaert, beiden voornoemd, de aandeelhouders, verklaren elk individueel te verzaken aan het voorkeurrecht, hen toekomende ingevolge artikel 592 Wetboek vennootschappen.

3. DERDE BESLUIT

Tussenkomst

Zijn alhier tussengekomen al de aandeelhouders, zijnde de heer Rik Verschaere en mevrouw Natalie

Busschaert, beiden voornoemd, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de

statuten van de vennootschap.

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaren:

- de heer en mevrouw Rik Verschaere-Busschaert, voornoemd, 90% van het hen toegekende tussentijds

dividend, hetzij een bedrag van tachtigduizend driehonderd twee en vijftig euro nul eurocent (¬ 80.352,00) in de

vennootschap te brengen en;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw Natalie Busschaert, voornoemd, 90% van het haar toegekende tussentijds dividend, hetzij .een bedrag van zeshonderd acht en veertig euro nul eurocent (¬ 648,00) in de vennootschap te brengen;

De inbrengers verklaren bijgevolg een totaal bedrag van één en tachtig duizend euro nul eurocent (¬ 81.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

De echtgenoten Verschaere-Busschaert verklaren hierbij een inbreng te hebben gedaan uit het gemeenschappelijk vermogen, die niet valt onder de handelingen als bedoeld in artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek.

Dit totaal bedrag van één en tachtig duizend euro nul eurocent (¬ 81.000,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de instrumenterende notaris wordt overhandigd.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch zal de fractiewaarde van elk aandeel verhogen.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat voormeld bedrag van één en tachtig duizend euro nul eurocent (¬ 81.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE53 1043 5967 6653, op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap Crelan te Brussel, zoals blijkt uit een bankattest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 24 december 2013, welk attest in het dossier van de instrumenterende notaris zal bewaard blijven.

4, VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast, en verzoekt de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van één en tachtig duizend euro nul eurocent (¬ 81.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd drie en veertig duizend euro nul eurocent (¬ 143.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

5. VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te

passen, ingevolge de voormelde kapitaalverhoudingen, om voortaan te luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drie en veertig duizend euro nul eurocent (¬ 143.000,00) en

wordt vertegenwoordigd door honderd vijf en twintig (125) aandelen, zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

6. ZESDE BESLUIT: AANPASSING ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering stelt vast dat bij beslissing van de raad van bestuur van 12 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 november erna, onder het nummer 2010-112410170510, de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar het huidige adres te 9910 Knesselare, Aalterseweg 10.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de eerste zin van artikel 2 van de statuten aan deze zetelverplaatsing aan te passen, om voortaan te luiden als volgt: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9910 Knesselare, Aalterseweg 10,"

7. ZEVENDE BESLUIT: OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

a) De algemene vergadering beslist alle huidige aandelen die aan toonder zijn om te zetten in aandelen op naam.

De eigendom van deze aandelen zal uitsluitend blijken uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt aangehouden in elektronische vorm.

De vergadering geeft vervolgens volmacht aan de raad van bestuur teneinde deze beslissing uit te voeren, hetgeen impliceert de vernietiging van de huidige aandelen aan toonder en de creatie van een register van aandelen op naam.

b) Ingevolge deze omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, wordt artikel 7 van de statuten volledig vervangen, om voortaan te luiden als volgt:

"De aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen op naam zal uitsluitend blijken uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam,

Onverminderd de wettelijke bepalingen inzake overdracht van aandelen, kunnen geen aandelen, zolang zij op naam zijn ingeschreven, overgedragen worden, tenzij met de toestemming van minstens negentig procent van de andere aandelen. In gelijk welk geval van ovendracht van aandelen op naam zal een recht van voorkeur worden verleend aan de overige venno-ten in verhou'iding van het aantal aandelen dat zij op het ogenblik van het aanbod bezitten. Voorkeurrecht dat zal worden uitgeoefend op de wijze en termijnen zoals door de algemene vergadering voor zoveel mogelijk zal worden beslist.

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun

~ a 7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van

schuldvorderingen.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt aangehouden in

elektronische vorm,

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht.

De aandelen zonder stemrecht mogen niet meer dan één derde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen."

8. ACHTSTE BESLUIT: MACHTIGING

De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

9. NEGENDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan, met macht van indeplaatsstelling aan de heer Luc Michiels, accountant te Aatter, aan wie de macht wordt verfeend om de nodige formaliteiten te vervullen bij de fiscale administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel

Ann Chijs

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. afschrift proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013 verleden voor notaris Ann Chijs;

2. gecoördineerde statuten

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 27.06.2013 13224-0530-015
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 21.06.2012 12194-0079-016
23/01/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12J

AN. 2012 I

` F~~ C ~>il~iè~ ti %'. , \' !

tfiiiv

I IIIIJI 11111111111111111111111111111111111 11fl 1111

" 12020950*

V beh aa Bel Stat

Ondernemingsar : 0442873888

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

Rechtsvorm : NV

Zetel : Aalterseweg 10 te 9910 Knesselare

Onderwerp akte : ONTSLAG-BENOEMING BESTUURDERS

De Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders dd 31 december 2011 heeft het onslag aanvaard van volgende bestuurders:

Dhr. Busschaert Arsène wonende te 9910 Knesselare, Aalterseweg 10

Mevr Longueville Francine wonende te 9910 Knesselare, Aalterseweg nr 10

Wordt herbenoemd als bestuurder voor een periode van zes jaar:

Mevr. Busschaert Natalie, wonende te 9910 Knesselare, Kleiten nr 3

Wordt benoemd als bestuurder voor een periode van zes jaar:

Dhr. Verschaere Rik, wonende te 9910 Knesselare, Kleiten nr 3

De Raad van Bestuur heeft Mevr. Busschaert Natalie benoemd tot afgevaardigd bestuurder

get Busschaert Natalie

afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.06.2011 11203-0218-016
24/11/2010 : GE160128
30/06/2010 : GE160128
16/03/2010 : GE160128
01/07/2009 : GE160128
08/07/2008 : GE160128
28/06/2007 : GE160128
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 24.06.2015 15211-0021-014
28/06/2005 : GE160128
10/06/2004 : GE160128
01/07/2003 : GE160128
04/10/2001 : GE160128
08/06/2001 : GE160128
08/11/1995 : GE160128
20/04/1994 : GE160128
11/06/1991 : GE160128
22/01/1991 : GE160128
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 26.07.2016 16358-0242-014

Coordonnées
ZAKENKANTOOR BUSSCHAERT-LONGUEVILLE

Adresse
AALTERSEWEG 10 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande